Alex Tyus

Yeni atletik ve enerjik uzunumuz; inşâallah takımız ve bizler için hayırlı olur.
Maccabi sezonlarındaki, gerek takımımıza ve gerekse sair müsabakalardaki performasını şahsen beğenmiş olmam lâkin ulaşılamayacak bir oyuncu olma haletine binaen de imreniyordum ki, artık takımımda görebilme fırsatına mazhar oldum.
Şahsi tasavvurum: şayet enerjisini koç ve taraftarlarla bütünleştirirse, inşâallah bizlerin içlerinde ukde bırakarak firkat eden Young'u aratmayabilir.
Maaş ve müsabaka rakamlarının da gayet makul noktalarda olması da, diğer cihetiyle sevindirici bir gelişme olarak add'ediyorum.
 
Hiç beğenmediğim bir isim normalde ama çok fazlada seçenekte yok Lasmeden sonra ama Lasmeyi ararız ondan eminim.
 
Atletik bir uzun zaten alınacaktı, şu piyasa ortamında da alınabilecek en uygun isimlerden birini aldık. CV si kaliteli bir oyuncu. Hayırlara vesile olsun.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Bende kendisini beğenmiyorum, lakin Efes'te ki oyununa aldanmayalım. Maccabi'de ki şampiyon sezonundaki oyununu tekrarlar umarım. Hayırlısı olsun artık.
 
Bence gayet iyi bir transfer. Bize bu durumda gelebilecek en iyi atletik uzunlardan biri.
Olaya böyle bakarak hayirlisi olsun.
 
Blok uzmani, Maccabi'nin efsanesi , Efes'te klasik biten yabancilar grubuna giren ama seneye Efes'e karsi buyuk bir hirsla cikip macin iyi oyuncularindan biri olmasi muhtemel bir oyuncu. Efes'ten oyuncu almamiz iyi oluyor. Orada bitenler Ergin hocamizla kendisine gelip Efes maclarinda patlama yasiyorlar hirslaniyorlar.
 
Maccabi'deki yüksek performansının en büyük etkeni taraftardı.Tribünleri seven,tribünler coştukça kendisi de coşan bir oyuncu aslında. Maccabi yıllarında çoğu maçını canlı izlediğim için tam bizlik bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Biraz ön yargılı yaklaşmış bazı arkadaşlar. Sanırım Efes performansından yola çıkmışlar. Sarı- kırmızı forma altında, hem bulacağı uzun sürelerle hemde coşkulu taraftarla birlikte harika bir performans gösterecektir bence.
 
Lasme gibi kariyeri Efes'te sekteye uğradı. Umarım Lasme gibi kariyeri Galatasaray'da zirve yapar.
Lasme de bir dönem beğenilmiyordu. Tyus'un bizdeki akıbeti Dorsey değil de Lasme gibi olursa çok ekmek yeriz.
 
Lasme gibi kariyeri Efes'te sekteye uğradı. Umarım Lasme gibi kariyeri Galatasaray'da zirve yapar.
Lasme de bir dönem beğenilmiyordu. Tyus'un bizdeki akıbeti Dorsey değil de Lasme gibi olursa çok ekmek yeriz.

Keşke Lasme gibi şutu olsaydı. Lasme'yi özel kılan şutuydu. Her yerden atabiliyordu. Tyus o açıdan çok yetersiz. Tabi diğer yandan Krstic'in orta mesafe şutu iyi, birbirlerini tamamlamaları lazım. Ama Krstic sağlam olacak mı göreceğiz.
 
Geçtiğimiz yıl istiyordum bu sene geldi. Yararlı olacağına inanıyorum. Ayrıca bana göre hücum repertuarı dar olsa da Tyus u 4.5 olarak değerlendirip saf bir beş almak daha mantıklı. Oğuzla filan olacak iş değil o durum.
 
ne basligi yahu :)

Ergin hocamizla birlikte ikinci baharini yasayacaktir. hayatinda gormedigi bir taraftar kitlesiyle nirvanaya ulasacaktir. beklentim yuksek. insallah yanilmam. sende hosgeldin cobra :)
 

Üst