Alex Tyus

Yalnız Tyus'un hücum yönünde çok ciddi gelişme var. Sırtı dönük oyunu, sağ sol hookları ve orta mesafesi oluşmaya başlamış. Lasmeyi aratmadı şu ana kadar.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Acaba ne zaman iki tane cengaver pivotu aynı sezon takım rotasyonunda görebilecegiz .

Patric young gibi bir piyango buluyoruz ertesi yıl gidiyor .
Lasme gibi taraftar ile bütünlesen , savasci bir adam buluyoruz aptal bir sekilde ceza alıyor.
Bu yılda herhangi bir sakatlık sorunu olmazsa bayragi Alex Tyus alacak gibi ...
 
Tyus 2 resmi maçta da kendinden beklenilenin üzerinde bir performans sergiledi. Bu sene pota altında aradığımız sertliği o sağlayacak gibi. Ama bir yandan da yumuşak karın Pleiss var.
 
Takımda belki tek tartışılmayacak neredeyse Lasme etkisi yapan yüreğiyle oynayan aldığı her saniyenin hakkını veren adam gibi adam.
 
Oynadığı herhangi bir saniyede pişman etmedi aslan parçası. Keşke gecen sene Dorsey ile takas edebilseydik. Lig için birşeyler değişirdi diyorum.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Şu adamın emeğine yazık oldu birde Daye ve Sinan'a, yazık gerçekten...
 
Bence en iyi transferimiz Tyus olmuş,oysa sezon başında tam tersini derdim,maçlar başlayınca bunu gördüm,Efes'te ki Tyus birde bizdeki Tyus,aynı oyuncular mı acaba diye düşünüyorum ? Keşke Lasme'de devam edebilseydi

Diebler,Smith çok yanlış transferler,Dentmon'u kazanalım,Pleiss'te iyi sadece zaman gerek,kemik kadromuz

Dentmon-Can-Sinan-Göksenin-Schilb-Micov-Emir-Daye-Ege-Tyus-Pleiss olmalı

Deon,Russ ve Diebler'dan umudu keselim
 
Takım kuşkusuz en iyi oyuncusu en yerinde transferi.Bir röportajında Lasmenin yerini doldurabileceğini söylemişti ki oynadığı oyunla bunu gösteriyor.
Başlarda size olarak kısalığından negatif bakıyordum kendisine ama beni yanılttı keşke Lasme ile şu kadroda olabilselerdi 5 numara için kafamız rahat olurdu.
 
Maccabi performansının da üzerinde seyrediyor. Geleni geçeni tokat manyağı yapıyor. O pota altındayken eminim benim gibi milyonlarca gs taraftarının da içi rahat.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Maccabi'deyken bir Milano maçında Gani Lawal'le işi inada bindirmişlerdi karşılıklı. Çemberi göremiyordu kimse boyalı bölgeden. O maçki performansını bu sezon başı itibariyle tüm maçlara yaymış durumda.
 

Üst