Re: Aslantepe
Kerem bey,
Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilirsem Allah benim cezamı versin.Bana bunu göstermesin.
http://www.ttarena.biz sitesinin herhangibir şekilde;birilerinin resmi sitesi,sesi,sözcüsü olmak gibi bir gayreti olmamıştır,olamazda.İnşaatı biz biliriz,bizim misyonumuz bu,biz tekiz,şuyuz buyuz saçmalıklarına girmedik hiç.Sadece,taraftarımızla bir araya gelip,Stad inşaatıda dahil olmak üzere takımımızla ilgili olan her şeyi paylaşıp tartışabileceğimiz bir platformumuz olsundur amacımız.üye kaygısı taşımadan,kaç kişiyle olursa olsun,ağız tadıyla muhabbet edelim diye kurulmuş bir sitedir.Bizimle birlikte olanlarında olmayanlarında canı sağolsun.Neticede hepimiz aynı takımın sevdalılarıyız.
Birkaç bilgi kırıntısı için kimin ne taklalar attığını,nelere tevessül ettiğini bilseniz sanırım bu mesajınızı yazmazdınız.Neyse,canınız sağolsun.
Birkaç bilgi için,şantiyenin borazanıyız ha,güldürmeyin Beni Allah aşkına.
Sitede yazdığımız bilgilerin kaynağı,sadece şantiye değilki bir tek kişiye veya kuruma bağımlılıktan söz edilsin.Farkımız;sanırım Her duyduğumuzu yazmamak,Her söylenene inanmamamız..İllaki birkaç noktadan teyid alırız herkesi ilgilendiren önemli konularda.İnşaat gibi teknik konularda,akıl vermek,yol göstermek işimiz olmadığı gibi haddimizde değildir.Amacımız,şantiyedeki mevcut durumu aksettirebilmektir.
Sn.Işın Çelebi ilk kez;kapakların çimlere falan zararı var dediğinde,bunun taraftarı alıştırmak için söylenmiş bir söz olduğunu,zemin hazırlandıktan sonra kapaklar iptal olacak diye söyleyecekler diye yazan ilk kişilerdenim.Ölümüne savunulduğunu,kabul edilebilir bulduğumu nereden çıkardınız? Üyelerden,kapakları çok gerekli bulmayan yazılar gelebileceği böyle düşünenler olabileceği gibi yöneticilerimizdende,kapaklar olmasada olur diyenler olmuştur.Ama bunu site politikasıymış gibi,ölümüne savundunuz demeniz çok garip.birkaç gün önceki mesajımda söylemeye çalıştığım şey;yaklaşık 2 ay önce;basında çıkan ve sn.Polat?ın ağzından kapaklar yapılmayacak diye tekrardan ortalık toz duman olmuş herkes ağlaşırken,sitemiz kapakların yapılacağını,stadın tam manasıyla açılış tarihiyle birlikte yazdı.Bunu demek istedim.Her duyulana,söylenene inanmayın demeye getirdim.
İnsanlar istediğine inanmakta,güvenmekte serbest elbette.
Galatasaray?ın menfaatleri elbette,kişilerin,her şeyin üzerindedir,önceliklidir.Klüp aleyhine ne yaptığımızı söyleyin lütfen.Yanlışımızı görüp düzeltelim.Varyap&Uzunların şu yanlış uygulaması varda siz onu körü körüne savundunuz diye söyleyin,onuda düzeltelim.
Klüp menfaatleri için,sözümüzün dinlendiği,sesimizi duyurabildiğimiz kadarıyla ve dilimiz döndüğünce herkese her şeyi söylemekte,talepleri iletmekteyiz.Bunu bazıları gibi bağırarak,klübe ve yönetime küfrederek,aşağılayarak,YK?nu ve başkanımızı becerisizlikle,yeteneksizlikle suçlayarak yapmamak Galatasaray?lılık değilse diyebileceğim bir şey yok maalesef.
Üslubumuz budur,anlayımızı budur güzel kardeşim.
Kendi başkanına betoncu,tüpçü deme çapsızlığını gösteren çapulculardan farklı olduğumuzu,bilerek,yaşayarak,yaşatmaya çalışarakta devam edeceğiz.Yapabildiğimiz,gücümüz yettiği kadarıyla.