Ali Sami Yen Spor Kompleksi

Re: Aslantepe

az önce twitter'a yazmıştım burayada belirteyim. Biz yeri geldi 14 sene şampiyonluk bekledik. Ondan sonraki şampiyonlukları bu yüzden hep değerli gördük. Gün geldi 14 sene stad bekledik. Bundan sonra bu stad hep değerini koruyacaktır gözümüzde. Bİz şampiyonluklarımızı olduğu gibi stadı da sevincimizide tüm türkiyeye dağıtmasını biliriz heyecanımız bundan olsa gerek
 
Re: Aslantepe

2589yev.jpg


Burak bu foto aslantepe.biz internet sitesinden şu ME-SU yazan tırda çimleri taşıyan firmanın tırı. Millet böyle deli gibi kamera başında çim bekliyor :) .
 
Re: Aslantepe

Ağustos ayında stadı gezmiştim, sonunda kombinemi de aldım Doğu üst tribünden.Yalnız keşke dedim gezmeye gitmişken alıcı gözüyle de baksaymışım.Neyse hayırlı olsun.Aralık sonuna doğru teslim edilecekmiş kombineler.

Saat 4 gibi gittik bomboştu önümüzde bir kişi vardı, bir abimiz de bizden 2 saat önce gitti GS Bonus da çıkarttırmak için; 1.30 saatte vermişler GS Bonus kartının numarasını.

Doğu üst tribün mor kısım ilk 18 sıra falan bitmiş.En kenarlardan 3-4.sıralardan vardı yanlış görmediysem.
 
Re: Aslantepe

Allahım sabaha yemyeşil bir Aslantepe ve giderek kırmızılaşan.Hayalden gerçeğe Aslantepe ! Bu arada stad forumları coştu,insanlar deli gibi seviniyor :)
 
Re: Aslantepe

O uzun çizgi gibi görünen kısım çim mi yoksa başka bir işlem mi yapılıyor acaba?
 
Re: Aslantepe

Şu an kaç kişi izliyor merak ediyorum. Uykum kaçtı resmen.

Çimler tribünlerden başlıyor sanki ! anam!
 
Re: Aslantepe

Sabaha bırakmışlar çim serme işini acaba yağmurdan dolayımı ki. O fotoğrafda da gözüküyor ilk başladıklarında ve devamındaki sahada olan su seviyesi.
 

Üst