Ali Sami Yen Spor Kompleksi

Re: Aslantepe

Bu konuda asıl uzman Tonguç Sarp beyin tamamen bilimsel ve objektif görüşlerini öğrenmek isterdik ama cezalıymış galiba :)

Geçen hafta kart cezalısı idim ama bu hafta tekrar döndüm foruma.
Küçük bir espri yapayım dedim böyle bir geceden sonra : ) Maçtan yeni geldim sayılır.Yorgunum.
Yine otoparkçılarla atıştım.Keyfim yok..Hep sataşıyorlar bana. 96-97 sezonundan beri hep aynılar.

Çimlerle ilgili görüşlerimi ise ilerleyen günlerde aktaracağım bu başlığa.
 
Re: Aslantepe

Ufuk,(ne olursa olsun elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığı için)Sabri,Neill,İnsua,Ayhan,Kewell,(aklını toplıcaksa ayrılmak istemicekse) Arda,Misimoviç,Baros.

Gerisini at çöpe gitsin.

Başarısız bulunan Misimoviç bile takımın kalan 8 kişine göre daha çok çabalıyor ,didiniyor,üzülüyor,sinirleniyor.Yerli oyuncularımız hala afra tafra yaparken İnsua genç yaşına ve takıma yeni katılmasına rağmen hissiyatımızı en iyi anlayan oyuncu oluyor.

GS ruhunu gün gelip sadece yabancı oyuncuların yaşatacağına hayatta inanmazdım ama sağ olsun gösterdiler bunu bana.
 
Re: Aslantepe

3468.jpg
 
Re: Aslantepe

Enes Kömürcü' Alıntı:


Dediğim durum bu fotoğrafta daha çok belli. Üst kattaki koltuklarla alt kattakilerin renklerinin farkı daha net ortaya çıkmış. Umarım dediğiniz gibi bu renk farkı üzerlerindeki poşet yüzündendir. Yoksa çok mantıksız bir durum var ortada.
 
Re: Aslantepe

Halil İbrahim' Alıntı:
[quote="Enes Kömürcü":1y7vfvu1]
3468.jpg


Dediğim durum bu fotoğrafta daha çok belli. Üst kattaki koltuklarla alt kattakilerin renklerinin farkı daha net ortaya çıkmış. Umarım dediğiniz gibi bu renk farkı üzerlerindeki poşet yüzündendir. Yoksa çok mantıksız bir durum var ortada.[/quote:1y7vfvu1]

Renkleri farklı değil, üst katlarda korkuluklar olduğu için değişikmiş gibi gözüküyor.
 
Re: Aslantepe

Salih Coskun' Alıntı:
Bu degilki bizim kirmizimiz...
Aman Salih Bence gereksiz yorum olmuş. Bizim yönetimin takımın renginden haberi olsa, turuncu, mor, füme, formamı çıkar allasen:) Büyük ihtimalle en ucuz koltuk budur (açılır kapanır anlamda) bunu almışlardır. Renkte sadece bu kırmızı vardır. Burada iyi yönden bakacaksın gene, başka bir renk koltuk koyup tribüne, ertesi sene de o renk forma çıkartabilirlerdi.
 
Re: Aslantepe

3468.jpg


Korkuluklardan kaynaklıysa iyi, her ne kadar bizim kırmızımız olmasa da bir renk bütünlüğü olacak. Stad, resimdeki haliyle Emirates Stadı'na benzemiş. Renkler ve tribünlerdeki ovallik vs.

Birilerinin, bizimkilere Galatasaray'ın renginin A.Sami Yen tarafından: "Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı." şeklinde tanımdandığını öğretmesi lazım.

Benfica'nın kırmızısı bizimki kadar koyu kırmızı değil ama stadlarında kullandıkları bizim stadda kullanılandan çok daha güzel.

 

Üst