Acaba klasik düz çizgi şekli mi olacak yoksa ps de görmeye alışık olduğumuz baklava vs. desenli değişik bir şey mi yapılıyor? : )Kerem Seçer' Alıntı:Çimler şekillenmeye başladı.
Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:TT Arena'ya yeni sponsor!
Galatasaray'ın sezonun ikinci yarısında maçlarını yapmayı planladığı Türk Telekom Arena'ya şirketlerin ilgisi sürüyor.
Türk Telekom Arena kuzey tribününün isim hakkını Pegasus Hava Yolları'nın aldığı belirtilirken, Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın katılımıyla gerçekleşecek basın toplantısında bu işbirliğinin duyurulacağı aktarıldı.
Ali Sabancı ve Adnan Polat'ın katılacağı basın toplantısı, 27 Ekim Çarşamba günü Conrad Otel'de gerçekleştirilecek.
Sühan Cem' Alıntı:İlginç gerçekten taç atmayı beklemediğine eminim.
Abi seninde bildiğin gibi zemindeki açık yeşil ve koyu yeşil kısımların her biri 5 metre oluyor. Benim Kamera 2 den yaptığım hesaplara göre bırak 8 metreyi yaklaşık 10-12 metre duruyor kale-tribün arası. Bu bence fazla.Sühan Cem' Alıntı:Emin sahaya yakınlık konusunda hayal kırıklığına uğradım dedin. Ne beklediğini gerçekten merak ettim. Sonuçta UEFA kenarlar 6 kale arkaları 8 metreden yakın olamaz diyor bizimkilerde 50 santim obsiyon koymuşlar. Yani oalbilecek en yakın tribüne sahibiz. Kadıköyde bu 15 metre yanlarda. İlginç gerçekten taç atmayı beklemediğine eminim.
Emin Doğanca' Alıntı:Abi seninde bildiğin gibi zemindeki açık yeşil ve koyu yeşil kısımların her biri 5 metre oluyor. Benim Kamera 2 den yaptığım hesaplara göre bırak 8 metreyi yaklaşık 10-12 metre duruyor kale-tribün arası. Bu bence fazla.
Enes Kömürcü' Alıntı: