Re: Aslantepe
Kale direğinin yüksekliği 2.44 Emin. Oradan hesapla.
Kale direğinin yüksekliği 2.44 Emin. Oradan hesapla.
Üst kısmı bizim kadar dik olan her stadda var o korkuluk. Nou Camp, Barbebau..Salih Coskun' Alıntı:Tribünlerin uzakligini yakinligini bilmem ama koltuklarin icine pembe karismis kirmizidan olusmasini bana kimse izah edemez ve de yukarinin korkuluklardan dolayi farkli renkte görünmesi kabul edilemez bir durum. Hangi stadyumda böyle birsey var da bizim bunu normal karsilayip kabul etmemiz beklensin?
Salih Coskun' Alıntı:Evet öyleymis, ama en azindan Barca 2 farkli rengini kullanmis, böylece kötü görüntü büyük oranla ortadan kalkmis. Biz de sari-kirmizi yapabilirdik. Kirmizinin gercek kirmizi olmasi kaydiyla.
Salih Coskun' Alıntı:Evet öyleymis, ama en azindan Barca 2 farkli rengini kullanmis, böylece kötü görüntü büyük oranla ortadan kalkmis. Biz de sari-kirmizi yapabilirdik. Kirmizinin gercek kirmizi olmasi kaydiyla.
Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:[quote="Salih Coskun":2l1ddlah]Evet öyleymis, ama en azindan Barca 2 farkli rengini kullanmis, böylece kötü görüntü büyük oranla ortadan kalkmis. Biz de sari-kirmizi yapabilirdik. Kirmizinin gercek kirmizi olmasi kaydiyla.
Aleyküm selam. Ben iletirim selamini, eminim cok mutlu olacaktirÖmer Faruk Ünalan' Alıntı:Tamam, Tonguç Beye selamlar.
Stadyumu begenmedigimi hic bir zaman söylemedim. Daha dikkatli okumani öneririm yazdiklarimi.Doğan Sağlam' Alıntı:Tamam arkadaş boşa bu kadar izah çabası.Beğenen gider beğenmeyen gitmez.Bir kez beğenmedim diyince anlıyoruz çok şükür 3-4 kere tekrar etmeye lüzum yok.