Re: Aslantepe
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/ ... sp?gid=229
Flaş Flaş Flaş Aslantepe'de büyük eylem
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/ ... sp?gid=229
Flaş Flaş Flaş Aslantepe'de büyük eylem
Bu sefer ki çok ciddi. 1 aydır inşaat durmuş durumda ne yazık ki. Şantiyede demir yok, beton atılamıyor. Umarım kısa sürede çözülür. Ama durum çok ciddi.Şamil Turançiftçi' Alıntı:Ben anlamıyorum Metin abi bu eylem haberleri hep çıkıyor çıkmasınada ya 1 günde hallediliyor sorunlar yada ufak tefek şeyler deniliyor. İnşaatın bir şekilde ilerlemesinden memnunum ben şahsen.
Nakit akışanaa bağlı bir durum ama şuana kadar olan gecikme hiç bir şey değil sadece bunlarla kalırsa yetişir.Ali Erdem Güntepe' Alıntı:Bu stad acaba sene başına yetişebilecek mi ?
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:Tam stadın yanında oturan Abimin arkadaşı var Mimar kendisi.Nerdeyse her sabah gidip bakarmış inşaata.Böyle devam ederse yetişmesi çok zor diyordu.
Tolga Kaplan' Alıntı:O zaman 29 ekimde acacagız yok sonra 2 ay sonra acacagız ufak rutusler kalacak.Subat basında bitiyordu kaba inşaat noolodu mayısa mı kaldı.Diyin ki kriz var neyin ne olacagı belli olmaz ama 2010'a kadar bitirmek amacındayız.Vaatler vermeyin o zaman su zaman bitti su kadarı bitti diye.
+ Fenerlilere & FB TV´ye cok güzel magzeme veririz. :?Evren YILMAZ' Alıntı:Stad inşaatı ile ilgili ne yazıkki pek olumlu şeyler gelmiyor kulağımıza.
İnşaat sektörünün kalbi olan Dubai de bile milyar dolarlık projeler yarıda kalırken bizim stad projesinin buraya kadar gelmesi bile bir başarı aslında.
Yıllardır inşaat sektöründe çalışan biri olarak ilk defa işçilerin eylem yapıp haklarını aradıgını gördüm,yani yıllardır ezilen ama buna sesini çıkarmayan insanımız 6 ayda müthiş bir bilinç sıçraması yaşadı.
Sonuç olarak daha ihale aşamasında Kuzu İnşaat'ın bu projeyi almasını çok istemiştim.Çünkü hükumete çok yakınlar ve bu gibi bir krizi o zamanlardan gördüğümüz için özellikle böyle zor günlerde şirketlerin yatırımlara devam edebilmesi için mevcut hükumetede yakın olması gerektigini biliyoruz.
Gerci Talu ve eşide son dönemlerde o tarafa yeşil ışık yakıyor ama bu ne derece başarılı olur bilemiyorum.
Umarım tahmin ettiğimiz gibi olmaz ve Talu en kısa sürede nakit sıkıntısını halleder,eger sözleşmeler iptal edilip yeniden ihale yapılırsa bu en az 1 seneye mal olur bizim için.
Evren YILMAZ' Alıntı:StadSonuç olarak daha ihale aşamasında Kuzu İnşaat'ın bu projeyi almasını çok istemiştim.Çünkü hükumete çok yakınlar ve bu gibi bir krizi o zamanlardan gördüğümüz için özellikle böyle zor günlerde şirketlerin yatırımlara devam edebilmesi için mevcut hükumetede yakın olması gerektigini biliyoruz.
Gerci Talu ve eşide son dönemlerde o tarafa yeşil ışık yakıyor ama bu ne derece başarılı olur bilemiyorum.
.