• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi

Re: Aslantepe

Herkesi göreve davet ediyorum,görevimi yaptım bu arada...:D

Pegasus üst bileti ile Güney Üst bileti değiştirmek isteyen varsa bana ulaşabilir. Bizde Güney Üst var bir adet.

şu maçıda izleyemeyeceğiz ya Allah bildiği gibi yapsın sizi yönetim ...

Sızlanmaya, dövünmeye gerek yok. Tanıdık ne kadar Galatasaray'lı varsa söyleyin telefon ve mail atsınlar, adam ne güzel demiş 2000 telefon falan gelirse Kanal D'de yayınlanacak diye. :)

Hiç güleceğim yoktu. Sıra Sabri´de... :)

Yarın maça gidecekler Nevizadede topluca demlenip çıksaydık yola keşke:)

Sühan Cem' Alıntı:
Yarın maça gidecekler Nevizadede topluca demlenip çıksaydık yola keşke:)

Katılıyorum abi ya, gerçi ben kullanmıyorum da tek gitmektense topluca gitsek süper olur hani:) İlla ki senden benden başka da gidecek vardır forumdan..

Olacak dediler oldu... Şl'de o kadar stat gördüm maç anlattım ama buranın dizaynı başka. Özhan başkanı rahmetle anıyorum ve özlüyorum.
Ertem Şener

axspo01.jpg

O günlerden bu günlere...

2 yıldır sadece fotoğraflarla gördüğümüz stadı bugün bide içinden görelim bakalım.

Of of heyecan bastı.

Cimbom'a rahat yook Şampiyonlar ligi kupasını almadaaaaan

Avrupa'nin modern statlarından biri olarak gösterilen Türk Telekom Arena'nın açılışı saat 18:00'den itibaren Kanal D'den şifresiz olarak yayınlanacak. Açılış gösterileri saat 18.00'de başlayacak. Açılışta saat 18.30'da hazırlanan gösterilerin 1. bölümü yapıldıktan sonra, saat 20.45'te Galatasaray-Ajax karşılaşması oynanacak. Açılış töreni, saat 22.30'da gösterilerin 2. bölümünün sunumu ile sona erecek.

Webaslan.com

eğer doğruysa muazzam olur.....

Maç öncesi yayınlar sadece Kanal D de olacakmış. Maç Euro Futbol'da görünüyor yayın akışında.

Galatasaray Besteleri
Galatasaray-Ajax Saat; 20;45
Rah-e Farda Tv;
symbol:02222 ,
(H),
Fec:11988

Facebook'ta fark ettim. Bu Kanalda daha önce çok maç seyrettim. Uefa, CL, La Liga, EPL. Arap kanalıdır.

Her neyse ya :)

Büyük ihtimal buradan seyredebileceğiz...

ultrAslan'ın yapacağı bayrak organizasyonunun da ilk fotoğrafları resmi siteye düşmüş. Kale arkaları cümbüş olacak.

Aldık davetiyemizi çıkacağız bakalım birazdan yeni mabedin yollarına ;)

Geri