Ali Sami Yen Spor Kompleksi

Re: Aslantepe

24 saat anca oldu ama yemediğimiz laf kalmadı bu adamlar kendilerini ne zannediyor.Koca Galatasaray'ı karşılarına almak istiyorlar heralde.Bizim için hiç problem değil.Ama başkanın bu kadar aptalca davranması canımı sıkıyor be ! Dünden beri Rahmetli Özhan başkandan tutun, ne babamız, ne sefilliğimiz kaldı ayıptır ya yönetim kalkmış hala taraftara yükleniyor ! Ama kimse Galatasaray'dan daha büyük değildir ! Sivas maçında gerekli yerlere protesto şart oldu artık!
 
Re: Aslantepe

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
Klüpte bir üye de çıkıp yorum yapmadı ya
neden susuyorlar anlamış değilim
Faruk Süren her fırsatta atıp tutuyor
o da sus pus oldu.....
Benimde en şaşırdığım nokta bu zaten.

Hadi başkanımız görevini unuttuda,

7/24 onu eleştirenler şimdi,tam gerektikleri zamanda neredeler acaba?
 
Re: Aslantepe

Türk Telekom Arena Kombine Duyurusu

Türk Telekom Arena'nın kombine kartlarının dağıtımı şu şekilde gerçekleşecektir:

Güney ve Batı Tribünleri:
17 Ocak 2011 Pazartesi, saat 13.00'dan itibaren

Pegasus ve Doğu Tribünleri:
18 Ocak 2011 Salı, saat 10.00'dan itibaren

Kart dağıtımı, Ali Sami Yen Stadı'ndaki Kombine Satış ve Dağıtım Ofisi'nden gerçekleşecektir. Kombine Satış ve Dağıtım Ofisi hafta için 10.00 - 20.00 ve Cumartesi günü 10.00 - 16.00 saatleri arası açık olacaktır.

Kombine kartlarının kurye ile gönderilmesini talep edenlere Yurtiçi Kargo ile gönderim yapılacaktır. Formu doldurup talepte bulunanların Dağıtım Ofisi'ne gelmelerine gerek bulunmamaktadır.

Kombine kartını almak isteyenlerin, kombine satış sözleşmelerini yanlarında getirmeleri gerekmektedir. Sözleşmesi olmayanlar, kimliklerini göstererek kartlarını alabileceklerdir.

Resmi site.


arkadaşlar bu açıklama bugün biraz önce yapıldı
acaba diyorum bir tuzak olabilirmi?kombinesini almaya gideni tespit ederler iptal işlemi yaparlar mı?
 
Re: Aslantepe

sus talimati almişlardir biryerlerden...pazartesi firtina kopabilir.içimden gecen imza toplanip olağanüstü kongre karari almalari.nasil olsa şampiyonluk şansimizda yok takimda etkilenmez.belki daha pozitif etki katar camiamiza.faruk süren helal olsun boş konuşmuyormuş adam.bu kötü tablodan en kisa zamanda çikmamiz lazim.2010 felaketti 2011 'ide boşa harcamayalim.bunu kimse kaldiramaz.yönetime futboldan anliyan futbolun içinden gelen yöneticiler şart.zaten ülke futbolunun geri gitme sebeblerinden biride bu.futbol dişindan gelenlerin yönetmesi.leşi gören akbabalar gibi paranin kokusunu alan yönetici oluyor.birakin futbolun üzerinden rant elde etmeyi.türk futbolu geriye gidiyor.galatasaray olarak biz bu işin elçisi olalim futboldan gelenler yönetsinler bu klübü.futbolcularin dilinden anlayan kimse yok suan maalesef yönetimde.yazik etmiyelim gelecegimize olaganüstü kongre karari alinip bu klubü layikiyla yönetecek yöneticiler gelmeli.ülke futbolununda mahmut özgenerden kurtulmasi lazim.onun döneminden itibaren ülke futbolu geri gitmektedir.
 
Re: Aslantepe

Vallah GS kongre üyelerinin onuru varsa zaten imza toplamaya başlamışlardır. Çünkü dün onalrda ıslıkladı ve Adnan Polat "bu adamlar GS'lı değil" dedi. Bir kongre üyesi bu cümleyi hazmedebiliyorsa çok ilginç.
 
Re: Aslantepe

Başbakana yapılan yersiz bir olay ve ayıp.. Ama başkan Adnan Polat üzerine hiç alınmıyor.. Kimlerin başbakana yakın olduğunu da gördük.. Egemen Bağış ın başkanımıza bu olaydan sonra çıkıştığı söyleniyor..

Taraftara yine sahip çıkan yok..

Ahh Polat ahh ne umduk ne bulduk...
 
Re: Aslantepe

Arkadaş vallah kafayı çizeceğim. Tüm Türkiye Başbakanın yuhlandığı konusunda hem fikir oldu. Orada yuhalanan, ölmüş adamı aşağılayan, Eski ve yeni GS yöneticilerine laf çarpan onaalrca defa Recep Tayyip Erdoğan diye cırtlak sesi ile Başbakanımızı öven Toki başkanına gitti o ıslıklar. Eğer ıslıklamaları doğru takip ederseniz, konuşmaların belli bölümlerinde ıslıklar birden artıyor ve diniyor(bir bakın bakalım ıslıkların arttığı bölümlerde ne diyor o adam). Bence GS'a yapılan bir komplo vardı dün gece. Ama buradaki GS taraftarı bile hala "Başbakanı ıslıklamak büyük ayıp" diyor. Bilmiyorsanız bari yorum yapmayın. Hep dediğimi tekrar söyliyeyim. GS taraftarı kadar Medyayı sevmeyen ama GS taraftarı kadar Medyanın peşinde koşup ona inanan bir grup dünya yüzünde yok.
 
Re: Aslantepe

Neyi bilmediğinizi değilde neyi anlamadığınızı yazısında belirtmiş zaten...Dikkatlice birdaha oku anlayacaksındır...Birsürü ayrıntısı olan bir olayı sadece bir açıdan değerlendirip Başbakan'a yapılan terbiyesizliktir yahu dersen bu görüş,itibarda değerde görmez,en azından Galatasaray isminin olduğu forumlarda...
 
Re: Aslantepe

Cahilliği sırf bu olaya dair söylüyorsan evet cahil demiş oalbilirim. Genel anlamda diyorsan böyle bir şey demedim bunu kabul etmiyorum öncelikle Yunus.

Yanıta gelirsek. Çok zor değil. Burada başbakanı yuhalamak ayıptıur diyeceğine açarsın Youtube'u yada haber kaynaklarını okursun veya izlersin TOKİ başkanının dediklerini. Veya o analrı izlersin bakarsın yuhlamalar ne zaman olmuş. TOKİ başkanı ne deidğind einsanalr birden yuhalamış. Olayın siyasi hiç bir boyutu yok. Ülkenin siyasi haritasına bakasak ve o statta 40 bin kişi var dersek kaba bir hesapla stadın 15-20 bin kişilik kesimi AKP'li insanlardan oluşuyor. Burda başbakan yuhalandı diyip olayı basite indirgemek ve asıl olayı çıkaranları unutmak bence çok daha acınası bir durumdur. İzledinmi sen o an stadda olan Canaydın'ın eşinin gözyaşlarını?
 
Re: Aslantepe

Ben bu konu hakkında yazmamak için kendimi zor tutuyoum eğer ki yazarsam ağır konuşucam.
O Toki başkanı olacak insan müsfettesinin konuştuklarına gösterilen tepki az bile olmuştur. Asıl tepki ona orda o tarz konuşmasına izin veren daha sonrasında da herhangi bir tepki vermeyen adeta yarabbi şükür diyen yönetime ve başkana verilmeli.
 
Re: Aslantepe

Birisine herhangi bir şekilde terbiyesiz diyeceksen olayları inceleyip,derinlemesine analiz edip,sebep ve sonuç ilişkilerine bakıp,sonra yorumlayacaksın,bunları yaptıktan sonra bile bence ibaresini ekleyeceksin tabi...

Girip iki cümle ile fütursuzca orda bulunan birsürü Galatasaray'lıya terbiyesiz demek bu kadar kolay değil...Başka şeyler yazmak isterdim ancak daha fazla kırıcı olmamak lazım...

Söz hakkınızı aldım sanırım,Özür dilerim Sühan,biraz hassas bir konuda ondan dayanamadım açıkcası...
 
Re: Aslantepe

Yunus ben Sühan'ı tanımam etmem ama o yazdıklarında nasıl böyle bir anlam çıkartıyorsun? Bende başbakanın stada geldiğinin anons edilmesinde yazpılan ıslıklamanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Ama Sühan'nın da yazdığı gibi filmin koptuğu yer Toki başkanın konuşmasıdır. Başbakan da bunu üstüne alıp gidiyorsa bende ona '' BAKANLARINI DA AL GİT'' derim.
İstersen videoları izle Toki başkanı anons edildiğinde alkışlanıyor ve konuşması başlaması sırasında herhangi bir tepki yok. Ne zaman ki abuk sabuk sözlerine başlıyor o zaman tepkiler geliyor.
 
Re: Aslantepe

Türkiyede padişahlık sistemimi var arkadaşlar olacak iş değil. Açılış ünü ıslıklı protesto sonrası bu prokol denilen hükümet ve federasyon görevlileri Galatasaray kulübünü tehdit ediyor adeta. medyaspor haberine göre federasyon sivas maçı için TT arena yer yazılmadı maç oynanacak stad belli değil. Ağlamak istiyorum gerçekten bu ükede birilerinin astığı astık kestiği kestik olmuş. yazıkla rolsun. sürü düzeni bir toplum olduk gidiyoruz. işte bu milleti yöneten insanlar bunlar.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=600&ftxtID=10573
likte bakın gs-sivas maçı stad yeri boş bırakılmış gerçektende bir rezalet bu yapılan.
 
Re: Aslantepe

Olmaz arkadaşlar öyle şey.Hiç bir başbakan şu konuşulanı yapmaz,yok protesto oldu diye oynatmayacaklar falan,mümkün değil.

Kaldıki 5 ay sonra seçim var nereyi yapıyorlar yavaş gel derler insana.Orasının boş olmasının sebebi stad değişimi için belgeler,incik cuncık evrak işleri içindir.Şu anda takmaya değmez emin olun.
 
Re: Aslantepe

Hem bu Tff'deki stat yeri yeni bi'şey değil, bayadır boş gözüküyor orası. Başbakan'ın olayı ile alakalı bir durum değildir yani.
 

Üst