Ali Sami Yen Spor Kompleksi

bjk taraftarına yamurlu havada bir bardak su vermem terbiyesiz ayyaşlar topluluğu.

Defolsunlar Olimpiyat stadına olmuyorsa RTE Stadyumu var uğurlar olsun...
 
Biz boşuna mı çektik bunca çileyi onlarda çekecek bizim gibi ya seve seve ya s..... çekecek.Onlarda bizim gibi o yolları çekecekler, onlarda o trafikte saatlerce bekliyecekler,onlarda o stat bozuntusunda dürbünle maç izleyecekler ,yok öyle bizim stadımızda keyif çatmak o stada zarar vermek biz niye o zaman inönü de oynamadık ozaman da tüm statlar GSGM ait değil miydi .Yeni mi onların oldu.Eğer Beşiktaş ın bizim stadımız da oynanmasına izin verilirse bu sorumluluğun altından kimse kalkamaz.
 
fırat günayer

Yunus Akgül:''İsterlerse Arena’da isterlerse de Saracoğlu’nda oynarlar..Stadların kullanım hakları bizde'' demiş.. Bjk TT Arena'yı istiyor..

Tabiki Yunus Akgül'ün bu açıklamayı yapmasındaki en büyük sebep Ünal Aysal'ın tavrı....Aysal'ın bu teklife sıcak baktığı söyleniyor..

--
bu ne demek oluyor ? Taraftardan yemedikleri laf kalmaz. Bize mi sordular stat yaparken! Gitsinler oynasınlar Olimpiyatta.
 
Sİte üyelerinden Mustafa Yalçın (ftw1905) paylaşmış Twitter'da bende ondan çalıorum izniyle:)

http://i51.tinypic.com/2iln0y9.png

Bence doğrusu da bu ki KanalTürk'te de bunu söylemiş Yunus AKgül. Hukuk konusunda bizimde bildiklerimiz var. Demirören kendine bağlı gazeteler aracılığıyla gündemi yaratmaya çalışıyor. Bİz Olimpiyata doğru koşarken İnönü'nünzeminine kafalarını gömen deveKUŞları bir zahmet Anadolu'ya ;)
 
Ünal Aysal, taraftarın yoğun istek ve baskısı yüzünden Drogba'yı gündemlerine aldığını söylemişti. Şimdi taraftarın şiddetle karşı çıktığı bu duruma tamam diyebilir mi ? Bir tarafım hayır diyor ama birde o efendi tarafı var ki. Kulüpler arası ilişkileri korumak için el uzatır falan. Beşiktaş'ın bize yaptığını bırakın olmaz bu iş yahu olamaz. :mad:
İlk haberin Demirören'in gazetesinde çıkmasıda ilginç tabi.
 
TT Arena ya Başkan olarak geldiği ilk maçta istifaya davet edilmek istemiyorsa aklından dahi geçirmesin..Yok daha neler demeyin..aynen böyle olur..
 
yav gıdın oynamaz bjk tt arenada fln canınızı sıkmayın : ) soyle yaspınlar normal maclarını kasımpasanın stadında oynasınlar derbılerı olımpıyatta #bjkolimpiyatayallah : )
 
Aslantepe'yi Beşiktaş'a verirlerse..

Söylenecek sözler sınırları aşar, herkes ayağını denk alsın, altına imza atacağı şeyler için çok ama çok geniş kapsamlı düşünsün !
 
2011-2012 Sezonu Kombine Koltuk Satışları

Galatasaray Spor Kulübü 2011-2012 Sezonu kombine koltuk satışları 1 Temmuz Cuma günü başlıyor.

• Spor Toto Süper Lig 2011-2012 sezonu kombine bilet satışına 1 Temmuz 2011 Cuma günü Türk Telekom Arena Doğu 1 Salonunda başlanacaktır.

• Sezonluk fiyatları 700 TL ile 5.000 TL arasında değişen kombine biletlerin ödemelerinde GS Bonus kredi kartı sahiplerine %10 indirim ve vade farksız 12 taksit imkanı sağlanacaktır.

• Satış yeri ve günleri :
Türk Telekom Arena Doğu Tribünü
Pazartesi - Cuma 10:00 - 18:00
Cumartesi 10:00 - 16:00

Satışa başlanacak hafta, 3 Temmuz Pazar günü satış ofisi açık olacaktır. 7-8-9 Temmuz’da Bon Jovi konseri sebebiyle satış yapılamayacaktır. Araçları ile gelenler Doğu tribününün önündeki otoparkı ücretsiz olarak kullanabileceklerdir. Metro ile gelecekler için 9:00 – 18:30 saatleri arasında metro tüneli açık olacaktır.

Tüm taraftarlarımıza duyurulur.

galatasaray.org

Kombineler cuma günü satışa sunuluyor.
 

Üst