All-Star kadroları belli oldu

N

Necati

Misafir
25-26 Şubat 2006 tarihlerinde Abdi İpekçi Spor Salonu’nda düzenlenecek olan All-Star 2006 organizasyonu dahilinde görev alacak olan oyuncular belirlendi. Internet üzerinden yapılan halk oylamasının yanısıra; kulüp ve basın mensuplarından gelen oyların toplanmasının ardından ortaya çıkan sonuçlara göre All-Star seçilen oyuncuların listesi şöyle oluştu:

Erkekler Smaç Yarışması’nda; Kerem Gönlüm (Efes Pilsen), Marcus Haislip (Ülker), Jeff Trepagnier (Ülker), Ersan Özseven (Pınar Karşıyaka), Hasan Özkan (Beykoz), Mutlu Akpınar (Türk Telekom) ve geçtiğimiz yılın Smaç Yarışması Şampiyonu Cevher Özer (Darüşşafaka).

Erkekler 3 Sayı Şut Yarışması’nda; İbrahim Kutluay (Ülker), Harun Erdenay (Mersin Büyükehir Belediyesi), Damir Mrsic (Fenerbahçe), Dwyane Jefferson (Erdemir), Murat Kaya (Büyük Kolej), Gregory Grays (Türk Telekom) ve geçtiğimiz yılın 3 Sayı Şut Yarışması şampiyonu Tutku Açık (Türk Telekom).

Bayanlar 3 Sayı Şut Yarışması’nda; Ines Kresovic (Erdemir), Vaida Zagurskyte (Çankaya Üniversitesi), Burcu Atalay (Yıldırım Belediyesi), Amanda Lassiter (Migros), Aylin Yıldızoğlu (Ceyhan Belediyesi), Şaziye Karslı (Fenerbahçe) ve geçtiğimiz yılın Bayanlar 3 Sayı Şut Yarışması Şampiyonu Ülkü Tuncel (Kayseri TED Koleji).

TBL All-Star Türk Karması’nda; Kerem Tunçeri (BJK Cola Turka), Ender Arslan (Efes Pilsen), Harun Erdenay (Mersin Büyükşehir Belediyesi), İbrahim Kutluay (Ülker), Muratcan Güler (Pınar Karşıyaka), Cevher Özer (Darüşşafaka), Haluk Yıldırım (Türk Telekom), Kaya Peker (Efes Pilsen), Mirsad Türkcan (Ülker), Asım Pars (Tuborg Pilsener), Fatih Solak (Galatasaray Cafe Crown), Semih Erden (Fenerbahçe).

TBL All-Star Yabancı Karması’nda; Damir Mrsic (Fenerbahçe), Malik Dixon (Galatasaray Cafe Crown), Filip Videnov (Tekel), Henry Domercant (Efes Pilsen), Jeff Trepagnier (Ülker), Kelvin Gibbs (Darüşşafaka), Roberto Bergersen (Pınar Karşıyaka), Marcus Haislip (Ülker), Erwin Dudley (Türk Telekom), Kaspars Kambala (Fenerbahçe), Michael Wright (Beşiktaş Cola Turka), Nikola Prkacin (Efes Pilsen).

TBBL All-Star Türk Karması; Birser Vardarlı (Migros), Esmeral Tunçluer (Mersin Büyükşehir Belediyesi), Nilay Yiğit (Fenerbahçe), Nihan Anaz (Beşiktaş Cola Turka), Sariye Gökçe (Mersin Büyükşehir Belediyesi), Şebnem Tümer (İstanbul Üniversitesi), Nalan Ramazanoğlu (Fenerbahçe), Şaziye Karslı (Fenerbahçe), Naile İvegin (Botaş), Şebnem Kimyacıoğlu (Beşiktaş Cola Turka), Didem Sarıca (Mersin Büyükşehir Belediyesi), Yasemin Horasan (Beşiktaş Cola Turka).

TBBL All-Star Yabancı Karması; Mia Fisher (Kayseri TED Koleji), Tamicha Jackson (Yıldırım Belediyesi), Rebecca Devny (Burhaniye Belediyesi), Tan White (Fenerbahçe), Sheana Mosch (Botaş), Jacklyn Johnson (Beşiktaş Cola Turka), Shaquala Williams (Burhaniye Belediyesi), Amachere Magdebene (Beşiktaş Cola Turka), Latasha Byears (Kayseri TED Koleji), Olimpia Scott (Ceyhan Belediyesi), Korona Zanze (Fenerbahçe), Nyree Roberts (Beşiktaş Cola Turka).

Internet üzerinden; http://www.tbl.org.tr, http://www.tbf.org.tr ve http://www.basketbolseverler.com aracılığı ile All-Star Halk Oylaması’na katılan kişi sayısı 37.878 olurken, basketbolseverler TBL oyuncularına toplamda 257.530, TBBL oyuncularına ise 121.250 oy gönderdi. Tüm kategoriler içinde en çok oyu Beşiktaş Cola Turka’dan Kerem Tunçeri’nin (8187) aldığı oylamaya TBL, TBBL ve TB2L kulüplerinden takım menajerleri, baş antrenörler ve takım kaptanları'nın yanısıra basın mensupları da doldurdukları anket formları ile katıldılar.

Oylama sonucunda; TBL All-Star maçına ve Erkekler 3 Sayı Şut Yarışması'na seçilen Miroslav Radosevic (Banvit), Erkekler Smaç Yarışması'na seçilen Errick Craven (Beykoz), TBBL All-Star maçına ve Bayanlar 3 Sayı Şut Yarışması'na seçilen Nicole Powell mazeret bildirerek organizasyondan aflarını istediler.

All-Star’da görev yapacak olan antrenörler ise önümüzdeki günlerde açıklanacak. Diğer yandan, Biletix aracılığı ile satışa sunulan All-Star organizasyonun biletleri hızla tükeniyor. İstanbullu basketbolseverlerin geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi göstermesi beklenen All-Star sadece dev bir basketbol organizasyonu değil, aynı zamanda konserler, yarışmalar ve eğlenceler ile eşsiz bir şölene dönüşecek.

All-Star Oylamasında ilk 10
1- Kerem Tunçeri (8187 / Beşiktaş Cola Turka)
2- Marcus Haislip (7996 / Ülker)
3- Kaya Peker (7943 / Efes Pilsen)
4- Damir Mrsic (7832 / Fenerbahçe)
5- İbrahim Kutluay (7811 / Ülker)
6- Şaziye Karslı (7632 / Fenerbahçe)
7- Malik Dixon (7620 / Galatasaray Cafe Crown)
8- Esmeral Tunçluer (7482 / Mersin Büyükşehir Belediye)
9- Nyree Roberts (7433 / Beşiktaş Cola Turka)
10- Fatih Solak (7212 / Galatasaray Cafe Crown

kaynak:www.tbf.org.tr

Görülüyo ki az çok tahminlerimiz tutmuş yalnız beni şaşırtan bi kaç nokta var.Birincisi Asım Pars'ın yer alıyo olması bence Kerem Gönlüm ondan kat ve kat daha spektatüler bi oyuncu.İkincisi yabancı karmasının pota altının aşırı dominant olması bkz.Kambala,Wright,Dudley,Gibbs,Prkacin,Haislip.Bu oyuncuları aşmak sanırsam imkansız olcak.Bi de Malik Dixon'ın üçlük yarışmasında olmayışına çok şaşırdım.İyi bi haftasonu bizleri bekliyor.
Tahminlere gelince bana göre yabancı karması çok ağır basıyo.Üçlük yarışmasında favorim İbrahim Kutluay.Bunda belki yanılabilirim ama smaç şampiyonasında Haislip kimseye yan baktırmaz.
 
3lük yarışmasında Malik Dixon'ın olmaması ilginç olmuş.ayrıca Fatih Solak'ı en fazla oy alan 10 oyuncunun içine sokmuşuz ama Burak Sezgin hiçbirinde yoq.bnce bunu oya göre değil kendi kafalarına göre belirlemişler.
 
Bu durumda Halil Üner'in kalitesi yabancı karmasının koçu olursa ortaya çıkar.Çünkü yabancı takımın oyuncu kalitesi çok daha iyi. :)
 
Anlaşılan Burak'a site dışından pek oy çıkmamış. :(
Kadrolar fena değil.Her yarışma öyle veya böyle zevk verecek gibi.Keyifli keyifli izleyelim. ;)
 
Burak' ın şanssızlıgı listede görünmemesi oldu. Federasyonun sacma sapan kafalarına göre sectikleri mevkiilerine göre 5 oyunculuk listede olmayan bir oyuncuyu Diğer seceneginden organizasyona sokmanın cok zor olacagını zaten biliyorduk.

Diğer' den ; BURAK SEZGIN ve BURAK SEZGİN yazılması bile oyları böler. Düşünün artık ...
 
3'lük yarışmasına İbrahim nasıl girer ya pes her maç 25 tane atıyor 7-8 tanesi giriyosa bu herif nasıl katılır? benim bildiğim %' ye göre girilmesi gerekiyor tamam Maliğin'de girmesi zor ama İbrahim saçma olmuş.

Smaçta Haislip rahat götürür , 3'lüktede Mrsic alır rahat heralde
takımlarda Burağın seçilememesi normal olmuş bizim dışımızda kimsenin oy vermeyeceği ve 4 numaranın bol olması sebebiyle aşikardı. Fatih ve Dixona başarılar şimdiden ..
 
Tequila' Alıntı:
3'lük yarışmasına İbrahim nasıl girer ya pes her maç 25 tane atıyor 7-8 tanesi giriyosa bu herif nasıl katılır? benim bildiğim %' ye göre girilmesi gerekiyor tamam Maliğin'de girmesi zor ama İbrahim saçma olmuş.

Smaçta Haislip rahat götürür , 3'lüktede Mrsic alır rahat heralde
takımlarda Burağın seçilememesi normal olmuş bizim dışımızda kimsenin oy vermeyeceği ve 4 numaranın bol olması sebebiyle aşikardı. Fatih ve Dixona başarılar şimdiden ..



Şemsettine ben çok üzüldüm yaa.... :atki



o değilde bence üçlük yarışmasını Tutku ALır çünkü bize karşı baya formda görünüyodu... 8)
 
Eğer yabancı karması maçı sallamazsa çok rahat kazanır. smaç yarışması haislip'in. keşke 3 sayıda malik olsaydı ama o yok. ben 3 sayıda tutku'yu favori olarak görüyorum. umarım bütün yarışmaların ve maçın seyir zevki yüksek olur. takımımız halil hoca sayesinde bizi baydı bari bu maçta biraz eğlenelim. ayrıca malik ve fatih'in takımımızı en iyi şekilde temsil edeceğini düşünüyorum çünkü onların koçları nasıl olsa halil üner olmiycak. :)
 
Kod:
 All-Star'da Görev Yapacak Antrenörler Belirlendi

  25-26 Şubat tarihlerinde İstanbul, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda düzenlenecek olan "All-Star 2006" organizasyonu dahilinde oynanacak TBL ve TBBL All-Star mücadelesinde yer alacak oyuncuların açıklanmasının ardından, görev yapacak olan antrenörler de belirlendi. TBL, TBBL ve TB2L kulüp temsilcilerinin yanı sıra basın mensuplarının verdiği oyların neticesinde; TBL All-Star maçı Türk Karması’nın baş antrenörlüğüne Oktay Mahmudi (Efes Pilsen), TBL All-Star maçı Yabancı Karması’nın baş antrenörlüğüne ise Ergin Ataman(Ülker) layık görüldü. Diğer yandan, TBBL All-Star maçı Türk Karması’nın baş antrenörlüğüne Aziz Akkaya (BJK Cola Turka), TBBL All-Star maçı Yabancı Karması’nın baş antrenörlüğüne ise Zafer Kalaycıoğlu (Fenerbahçe) seçildi. 
Baş antrenörlerin belirlenmesinin ardından, TBL ve TBBL All-Star maçlarıında görev alacak olan yardımcı antrenörler şöyle oluştu: Ergin Ataman’ın yardımcısı Murat Özyer (Ülker), Oktay Mahmuti’nin yardımcısı Ekrem Memnun (Efes Pilsen), Zafer Kalaycıoğlu’nun yardımcısı Alper Durur (İstanbul Üniversitesi), Aziz Akkaya’nın yardımcısı ise Atilla Keskin (Ceyhan Belediyesi).


Büyük efsane koç Ünere görev verilmemiş vah vah..

Ayrıca Ergin Ataman yerine Murat Didin olabilirmiş
 
Evet , katılıyorum hatta All-Starın ısrarla İstanbulda olmasınada anlam veremiyorum biz zaten bu oyuncuların çoğunu görüyoruz gidip Ankara , İzmir , Konya , Bandırma gibi şehirlerimizde yapılması hem talebi artırır hemde ordaki halk açısından güzel olabilir ısrarla abdi ipekçi gene boş kalcak tribünler yazık olcak.
 
ben sahsen nba all starı seyrettikten sonra burdaki all star macina gitmek istemem.

arada all starı skyturk hem cumartesi hem pazar gunu canlı olarak verecek
 
inşallah iyi bir maç olur eğleniriz

3 sayıda harun ve mrsic
smacta haslip'in
mücadelede de yabancıları favori görüyorum

ayrıca mücadeleler halil üner'in yerli yada yabancı takıma secilmemesi nedeniyle 1 dakika geç başlayacakmış
 
All Star, Üclük ve Smac yarismalarini saat 16:00 da Show Tv ve Sky Turk parallel olarak yayinlayacak. Besiktas macini yorumlayan adam söyledi.


Kaynak: SHOW TÜRK
 

Üst