all - star kadroları

Beko All-Star kadroları açıklandı
Basketbolda Beko All Star 2007 organizasyonu, 25 Mart Pazar günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak. Organizasyonla ilgili olarak bugün Swiss Otel'de düzenlenen basın toplantısında, halk oylamasının yanı sıra basın ve antrenörlerin verdikleri oylarla belirlenen yabancılar ve Türk karması oyuncuları açıklandı.

Basın toplantısında Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Ali Özsoy, basketbolun en güzel organizasyonlarından birinin All Star olduğunu ifade ederken, Asbaşkan Aytek Gürkan ise ''All Star, federasyonumuzun en önem verdiği organizasyonlardan biridir. Basketbol camiasını bu güzel organizasyonda bir araya gelmesinden büyük mutluluk duyacağız'' dedi.

Galatasaray Cafe Crown antrenörü Murat Özyer de böylesine büyük bir organizasyonun içinde bulunmaktan dolayı hem heyecanlı hem de mutlu olduğunu söyledi.

CASA TED Kolejliler antrenörü Hasan Özmeriç, bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederken, Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş ise her hafta puan mücadelesi yaptıklarını ve stres yaşadıklarını, bu hafta sonunda ise hem eğleneceklerini, hem de dinleneceklerini ifade etti.

Beşiktaş Cola Turka'nın ABD'li oyuncusu Reese, kendisi için oy veren herkese teşekkür ederek, ''Böyle bir organizasyonun içinde yer almaktan onur duyacağım'' dedi. Efes Pilsen'in milli oyuncusu Kerem Gönlüm ise All Star'ın Türk basketbolunun gelişimi açısından güzel bir organizasyon olduğunu belirterek, ''Bu hafta çekişme ve stresten uzak olacağız. Hafta sonunda umarım organizasyondan herkes zevk alır'' diye konuştu.

KADROLAR

Türk Karması'nda baş antrenörlüğü Galatasaray Cafe Crown antrenörü Murat Özyer'in, yardımcılığını ise Bandırma Banvitspor antrenörü Selçuk Ernak'ın yapacağı, idareci olarak da Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş'ın görev alacağı açıklandı.Yabancılar Karması'nda ise baş antrenörlük görevini Türk Telekom antrenörü Ercument Sunter'in, yardımcı antrenörlüğü CASA TED Ankara Kolejliler antrenörü Hasan Özmeriç, idareciliği ise Türk Telekom Genel Menajeri İrfan Yücesoy'un üstleneceği bildirildi.

Oylama sonucunda belirlenen Yabancılar ve Türkler karmaları şu oyunculardan oluşuyor:

Türk Karması: Cevher Özer (Beşiktaş Cola Turka), Cüneyt Erden, Ermal Kurtoğlu, Kerem Gönlüm (Efes Pilsen), İbrahim Kutluay, Mirsad Türkcan, Semih Erden (Fenerbahçe Ülker), Haluk Yıldırım, Muratcan Güler, Tutku Açık (Türk Telekom), Ömer Aşık (Alpella), Ümit Sonkol (Mersin Büyükşehir Belediyesi).

Yabancılar Karması: Aubrey Lamar Reese (Beşiktaş Cola Turka), Brian Boddicker (Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi), Andew Nicholas, Marcus Haislip (Efes Pilsen), Edmund Saunders (Beykoz), Erwin Dudley, Jan Hendrick Jagla (Türk Telekom), Gerald Fitch (Galatasaray Cafe Crown), Marcus Green (CASA TED Ankara Kolejliler), Marcus Slaughter (Pınar Karşıyaka), Willie Solomon (Fenerbahçe Ülker), Rasheed Brokenbrough (TOFAŞ).

Swiss Otel'deki basın toplantısına Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Ali Özsoy, Asbaşkanlar Aytek Gürkan, İmran Işıldar, Ligler Direktörü Ahmet Araşan, Galatasaray Cafe Crown antrenörü Murat Özyer, CASA TED Ankara Kolejliler antrenörü Hasan Özmeriç, Beşiktaş Cola Turka oyuncusu Aubrey Lamar Reese, Efes Pilsen oyuncusu Kerem Gönlüm ve Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş katıldı.

Bu arada Beko All Star 2007 organizasyonunda yabancı ve Türk karmalarının maçının yanı sıra smaç ve 3 sayı yarışmaları da yapılacak. Ayrıca rap müzik yapan Ceza, NBA'in en iyi dans gruplarından Orlando Magic Kızları, akrobatik smaç grubu Crazy Dunkers ve Eyol Horn, organizasyonda çeşitli gösteriler yapacak.
 
türk karmasında basketbolcumuz bulunmuyor.yabancı karmada gerald fitch var bir tek ve en önemlisi murat özyer türk karmasının baş antrnörü olcak murat özyeri tebrik ediyorum bunu hakkettiğini belirtmek istiyorum ve murat özyer hakkında istifa etsin diyenleri bir kez daha düsnmesi gerektigini savunuyorum
 
türk oyuncumuz yok bu nasıl iş ya . allah ın kazması semih i koymuşlar. olucak iş değil. fatih solak ı nasıl koymazlar.


koçumuza da tbrkler.
 
Ne olursa olsun Fatih Solak orada olmalıydı,haketmese de Mithat oylamada 2. idi ama basın mensupları ve hocalar çıkarttı herhalde.Neyse zaten kimse Semih'i , Ömer Aşık'ı , Cüneyt Erden'i izlemeye gitmez oraya. Önceki senelerdekinin aksine maç dışı şovlar daha çok zevkli olur.Aptalca takımlar var , bence Murat Özyer de en iyi 2. koç değil bu ligte.Hakeden var etmeyen var ama ne bileyim çok dengesiz seçimler olmuş, aptalca diyebilirim.
 
ben fatih solak hayranıyım ama fatih sola kın all-starı bu sene hakettigini düsünmüyorum fatih son zamanlar cok kötü oynuyor bu ona ders olabilir tufan murat özellikle tufan all-starda olmalıydı ama bu bizim sucumuz demekki fenerliler kadar oy atamadık çok kötü cok
 
Galatasaray formasını Tufan'ın değil de Fitch'in temsil edecek olması sağlam bir ironi.Ne yapıp edip sokmalıydık Tufan'ı kadroya.
 
Son ayların en formda isimlerinden Tufan Ersöz´ün kadroya seçilmemesi/seçilememesi ilginç bir durum. Bu da Galatasaray taraftarının ayıbı, yeterli ilgiyi göstermediği için. Taraftar gerekli ilgiyi göstermese bile seçiciler kurulu insiyatif kullanıp Tufan´ı kadroya dahil etmeliydiler.
 
yabanci karmasi resmen dassak gecer türklerle. ama saglam bi sekilde. izlerken cok zevk alacagima eminim. Green-solomon, Haislip -Slaughter. Bunlar bence maca damgasini vurur.
 
Keşke Türk takımında da bi oyuncumuz olsaydı ama bakıyorumda Tufan hariç hakeden pek bi oyuncu yok. Bana göre de Fatih haketmedi ama semihinde olmaması lazımdı. All-Star'da kulübümüzü temsil edecek Fitch'e ve özelliklede Murat hocamıza tebrikler. İnşallah güzel bi organizasyon olur ama böyle olacağını pek zannetmiyorum açıkçası.
 
Türk karmasında Tufan ın olmaması ben ce çok üzücü.eğer orada olabilseydi önümüzdeki maçlara da da pozitif şekide yansırdı diye düşünüyorum.
 
Saka gıbı :? SeMIH Erden hangı ıstatıstıklerle orda yer aldıgını bılmek en dogal hakkımız sanıyorum ....
Tufan gonullerın ALL STARı deyıp de cumlemı noktalıyorum .
 
ne demek lazim bilmiyorum ama çok ilgisiziz
Tufan ı sectirmek şarttı ama gecti artık Burak'ın dediği gibi o gönlümüzün all-starı
coach umuza ve fitch e basarılar
 
Fatih Solak yok Semih Erden var :D :D :D
Tamam Semih oylamada birinci oldu ama kadroda onun olup da Fatih'in olmaması ilginç...İşte bu iki adamın istatistikleri:

Fatih Solak 23 dk 7.3 sayı 6.5 ribaund 0.8 asist 2.0 blok
Semih Erden 14 dk 5.8 sayı 3.4 ribaund 0.5 asist 0.4 blok
 
Salonda olmayı ve gerekytiği yerlerde gerektiği oyunculara hakettiği şekilde davranmayı düşünüyorum bakalım...
Aslında bu haftasonu hiç maçla muçla takılmayıp en temizi kendimi normal 1 insan gibi hissetmek de var ama ...
 
bencede kotu oldu cunku fatih solak yerine semih kazmasi olmasi cok sacma...anlamadigim nokta neden tufan ersoz yok adam 1 aydir nerdeyse turkiyede bulunan en iyi kisa turk savunmacisi diyebiriz + bunun yaninda skorer katkisi vardi.murat kaya icin pek bisi diyemem girse iyi olurdu gercekten renk katardi fakat TUFAN ERSOZ kesinlikle katilmaliydi.cok guzel bir mac olur yabancilar alir ve turklerin bas antrenoru olan HOCAMIZ MURAT OZYER'İ TEBRIK EDIYORUM...BASARILAR FITCH'E VE MURAT HOCAMIZA :atki :claps
 

Üst