ana sayfada yer alan fb -gs maçı bayan basket maçı
alpella fb ü. maçı bugün abdi ipekçiye alındı nedeni ise caferağa da boks turnuvası olmasıydı (ülker diye bir takım bilmiyorum kusura bakmayın) efes maçını caferağada oynadılar , caferağa şifa hastanesi ile karşı karşıya bu arada sosislileri kim bozdu diye söylemişse yalan söylemiş halen daha süper valla şiddetle tavsiye ederim........
alpellanın maçını az önce izledim göstermelik fark değil aslanlar gibi oynadı çocuklar özellikle pota altında ömer aşık ve amerikalı withers çok etkiliydi caner ve ogün de el üstünden çok güzel şutlar kullandılar ve başarılı oldular ama her maç bu kadar şanslı olmazlar bence zaten öyle olsa 15. olmazlardı şu anda yalnız eğer withers iyi gününde olursa pota altında çok sorun yaşatır fazla atletik gs ın pota altı yapısına tamamen ters bi oyuncu , ama genede diğer pozisyonlarda yer alan oyuncular çok genç ben gs ın tecrübe farkı ile maçı alacağına eminim ama fark mı olur yoksa normal mi olur ona bişi diyemem
yalnız ekstra mağlubiyetler bence ilk 4 hedefini zorlaştırıyor bjk ct oyun olarak kötü de olsa bi şekilde kazanmasını biliyor bu yüzden ilk 4 yolunda bence bu mağlubiyetler ilerde çok sorun olacak.......