Sorması ayıp,davetiyeleri nasıl ele geçireceğiz ?
Efes'in biletleri teslim edeceği kitlesel bir taraftar grubu yok (efesliler var ama sayıları belli) bu durumda biletleri şirket çalışanlarına,anadolu grubu çalışanlarına,bazı okullara falan dağıtıyorlar diye düşünüyorum (tam olarak bilen varsa paylaşabilir) bir şekilde eşi dostu,akrabası, bu biletlere ulaşabilenler varsa temin etmek çok zor olmasa gerek.
Bizim tarafın biletlerinin fiyatını yüksek belirlemeyi anlarım ama diğer biletleri sattı gösterip dağıtmaları (binlerce davetiye dağıtma hakları olduğunu sanmıyorum biletleri büyük çoğunu satılmış gibi bastırırp satmadan bitti göstereceklerdir ve bu da bir çeşit hiledir.
Birileri Efes'e gruptan çıkacaklar ise bunu alavere dalavere yapmadan yapmaları gerektiğini söylemeli bizi İstanbulda yenecekler ise taraftarımızla birlikte yenmeleri gerek Galatasaray taraftarına karşı alavere çevirmenin bir bedeli olacağını Efes klübü ve Anadolu grubu bilmeli bu maçta biletleri sakladın gruptan çıktın ama Galatasaraylıları da karşına aldın diyelin diyelim play-off'da Final fourda Galatasaray taraftarının salona girip Efes maçlarında rakibi desteklemesini önleyebilecek misin yada Fermente şekerine (Bira demiyorum onun hammaddesi malt ) yada grubunun diğer ürünlerine boykot olduğunda bunu göğüsleyebilecek misin ?
Bizler başka şeyleri konsantre olmayı bırakıp taraftar olarak yapabileceklerimize konsantre olsak taraftar grupları,forumlar konu ile ilgili bildiri yayınlasa Efes'in hiç birşey yapabileceğini sanmıyorum ama biz başka konulara odaklanıp yapabileceklerimize kafa yormamayı tercih ediyoruz şu başlığa gösterilen ilgi ortada mesela.
Ayrıca bu tarz haraketler marka değerine zarar veriyor biletleri sattı gösterip birilerine dağıtıp alavere yapan bir anlayışın başka alanlarda alavare yapmayacağını nereden bileceğim ben tüketici olarak.
Efes'in alavere yapmasını engellemek için neler yapılabilir?
Yaptı diyelim
Efes dağıtacağı biletleri nasıl ve kimlere dağıtıyor, dağıtır ?
Bu biletlerin bir kısmına ulaşmanın yolları nedir ?