Andreas Pistiolis

Pistiolisin istegiyle 8 yildir görev yapan yardimci antrenör Gökhan Turan ve diger yardimci antrenör Cenk Akyolla yollar ayrilmis.
Ergin Ataman kulüpten bazi insanlari arayip bunlari nasil gönderirsiniz, kac yildir emek veren insanlar demis.
Bu iki yardimci antrenörü Ergin Ataman A Milli takima transfer etmis" (Kerem Övet)

kafayı yiyeceğim şaka mı bu detaylar ya. gitmesi gerekenler gitmiyor ama onların rızası ile kulübün emekçileri gidiyor. inanılmaz. yazık şu şubeyi kaderine terk edenlere de şubenin üst akıllarına da.
 
Hâlâ ne bekleniyor? Küme düşmemizin resmiyet kazanması mı? Ondan sonra mı emekleri(!) için teşekkür edilip yollar ayrılacak?
 
kafayı yiyeceğim şaka mı bu detaylar ya. gitmesi gerekenler gitmiyor ama onların rızası ile kulübün emekçileri gidiyor. inanılmaz. yazık şu şubeyi kaderine terk edenlere de şubenin üst akıllarına da.
bende senin gibi düsünmüstüm ama su son iki macta takim daha iyi bir görüntü cizdi.
Acaba bu yardimcilarin gönderilmesinin bir etkisi varmi bunda diye düsünmedim degil
 
3 gün önce de Beşiktaş'a karşı hiçbir şey oynamadık. Yardımcılık bu kadar mühim bir mevzu değil. Mesele bence "neden" gönderildikleri olmalı.
evet orasi öyle zaten sonraki maclar bize daha iyi bir geri dönüsüm verir.
Ama nedensiz gönderilmediklerini düsünüyorum, dedigin gibi belki Pistiolis göndermekte bile hakli olabilir ama nedenini bilmiyoruz.
 
GELİŞME • Erkek Basketbol takımımızın Başantrenörü Andreas Pistiolis'in görevine son verildiği söyleniyor. (@nejatsayman )
 
bugünü mü beklediler görevden alınması için, deprem arasında niye almadılar şu kararı? Allahım deli olacagim. bir işi de doğru düzgün yapın be.
 
Pistiolis'in Galatasaray basketbolunda var olmasına dair bir numaralı sebep Panathinaikos başkanı Dimitris Giannakopoulos'la yaşadığı açmaz. Galatasaray'ın spor kulübü oluşuyla, erkek basketbolda Eurocup şampiyonluğuyla, takımı desteklemeye aday 11-12 milyon taraftarla, İstanbul'la kesinlikle ve kesinlikle yabana atılabilir değiliz. Bununla birlikte 6 kez Euroleague şampiyonu olan, 2000'lerin ilk 15 yılının kült takımı; ölü halinin Euroleague'de olmaması düşünülemeyen Panathinaikos da değiliz. Özellikle geçtiğimiz yıl Nisan'dan itibaren Pistiolis'le yaşanan arşa çıktığımız dönem vakti zamanında Recep Ankaralı olayında da Galatasaraylı yöneticilerin yapamadığını yapabilen Panathinaikos başkanının bize lütfuydu bir yerde.

Dünya üzerinde 8 milyar insan var. Karadağ'da bensiz sanat sinemasına dair film festivali de oluşturulabilir, Galatasaray basketbolu Andreas Pistiolis'in yerine antrenör de bulabilir. Soru şu ki söz konusu aktörlerle iletişim halinde misiniz? Değilseniz, takım ilk yarıda 2 galibiyet alarak ayrıldığı Tofaş-Bursa serisine kalmayan kenar yönetimle çıkarsa ve lige yetecek kadar toparlanmışken maçlar bir anda kaybedilirse stratejiniz başarısız, gerileme yaratıyorsunuz demektir.

Mevcut bütçeyle Avrupa'ya yöneldik ve Top 8 göremedik, kabul. Floyd'un evlat vari bekleyişle Larkin'i, Bjelica'yı geçmesi başta Turgay Zeytingöz ve Andreas Pistiolis'e yazar bu da kabul. Bununla birlikte iç sahadaki AEK maçından önce öngöremediğimiz mucizevi bir durum yoksa ve paralar ödenmemişse birincil sorumlu yönetimdir bu hikayede. Futbol takımının, takımlarının yarattığı efsun bu içeriği tolere edemez.
 
Başarısız sonuçlara rağmen bu seneyi Pistiolis ile bitirmemiz gerektiğini düşünüyorum.
TOFAŞ ile sezonun en kritik maçına çıkacağız. Bu maçtan önce koç değişikliği yapmanın bana göre bir anlamı yok.
 
Bence hocayi gönderdiysek,Turgay beyide görevden alinmasi lazim...

Kim gelicek Hoca yerine merak ediyorum
Halil Üner,Murat Özer,Ekrem Memnun bu subeye deger gösterilcektir kesin🤣
 
Genel olarak tribünlere veda edince takımı da eskisi gibi takip etmiyorum doğrusu. İmkan olmasına rağmen şahsi kararla emek harcamadığın bir mecrada konuşmak, söz hakkının varlığı var mı tartışılır mevcut şartlarda.

Şubeden uzak olduğum için; oyuncu transferlerinde tercih ona mı ait yoksa menajerler mi etken oldu bilmiyorum. Yalnız ne kadar büyük kulübüz desek de yaptığımız yatırım ortada. Getirebileceğimiz hocaları düşündüğümde de durumun pek iç açıcı olduğunu da düşünmüyorum. Dolayısıyla mevcut şartlarda zaman tanımak bana daha akılcı geliyor.
 
Geçtiğimiz sezon, özellikle play-off yarı finalindeki ilk Anadolu Efes galibiyeti için çok teşekkürler. Önce Larkin ve Bjelica'dan fazla beklenen Floyd tercihi, bugün de 9 gün boyunca hazırlanılabilecek olan deplasman derbisindeki görüntü derken sezon büyük bir mucize olmazsa zihinlerde noktalandı. Sadık'ın da sezon sonu ayrılacağı ortamda kendisi Panathinaikos'tan teklif almazsa, bizimkiler de sınırda değişim olmadığı takdirde yerli klonlayabilirse Ağustos sonu gibi yeniden geleceğe odaklanırız.
 

Üst