bendende bi 100 tane
mantıklı bir kaç kişi de öle yollasınBurak Barut' Alıntı:Yolladım ancak herkes Galatasaray taraftarı olarak değil arada Türk Telekomluyuz diye de e mail yollasak : )
Ben Casa TED liyim diye yolluyacamBurak Barut' Alıntı:Yolladım ancak herkes Galatasaray taraftarı olarak değil arada Türk Telekomluyuz diye de e mail yollasak : )
evet arkadaşlar türk telekomlularda organizasyonumuza katılsınEyüp YILDIZ' Alıntı:
tamam ben acarım aynen burdaki gibimi acalalımEyüp YILDIZ' Alıntı:Bende yolladım ama uA foruma üyeliği olan bir arkadaş orayada açsın bu konuyu, daha etkili olur.
tamam ben acarım aynen burdaki gibimi acalalım[/quote:2pcd3gf5]Süper olur, saolAhmet Yenilmez' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":2pcd3gf5]Bende yolladım ama uA foruma üyeliği olan bir arkadaş orayada açsın bu konuyu, daha etkili olur.
tamam ben acarım aynen burdaki gibimi acalalım[/quote:3ib7wycv]Ahmet Yenilmez' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":3ib7wycv]Bende yolladım ama uA foruma üyeliği olan bir arkadaş orayada açsın bu konuyu, daha etkili olur.