Mehmet, Hüseyin mail ile olmuyor aramakta lazım ama artık geç dağılalım :?
Bir şans belki Gs tv...!
Bir şans belki Gs tv...!
Can Akan' Alıntı:Bu arada herkes katılsın tam anlamıyla BOMBARDIMAN yapalım
ama üzüldüğüm bir nokta var ki yöneticiler
sevgili dostlarım;Eyüp,Kerem ve Murat bu konuda bize herhangi bir destekte bulunmadılar
[/quote:3gtz5hhi]Yeni bir Mithat Duran olayıMurat İnal' Alıntı:Bu ne demek yahu şimdi ?
[quote="Can Akan":3gtz5hhi]Bu arada herkes katılsın tam anlamıyla BOMBARDIMAN yapalım
sevgili dostlarım;Eyüp,Kerem ve Murat bu konuda bize herhangi bir destekte bulunmadılar
[/quote:300kp1go]Murat İnal' Alıntı:Bu ne demek yahu şimdi ?
[quote="Can Akan":300kp1go]Bu arada herkes katılsın tam anlamıyla BOMBARDIMAN yapalım
Can Akan' Alıntı:Bu arada herkes katılsın tam anlamıyla BOMBARDIMAN yapalım
Barış Şişman' Alıntı:Çarşamba ve Perşembe salondayız...
Görüşelim abi.Sizinle tanışmak için sabırsızlanıyorum...Kerem SEÇER' Alıntı:Telekom maçına seyirci alınmayacak. CASA maçı yarın 17:00'de TOBB Ekonomi Üni. Spor Salonu'nda. Gelen arkadaşlar olursa görüşürüz
Kerem SEÇER' Alıntı:Telekom maçına seyirci alınmayacak. CASA maçı yarın 17:00'de TOBB Ekonomi Üni. Spor Salonu'nda. Gelen arkadaşlar olursa görüşürüz
yenimahallede oturuyorumŞamil Turançiftçi' Alıntı:Furkan nerede oturduğunu söylersen sana uygun bi tarif yaparım.
Kerem sen Elvankentten kızılaya giden otobüsler var 532 onlara bin armadanın önünde in oradan yürü yada taksiye bin. Akp binasının önunden 5 10 dakika yürüme mesafesinde zatenKerem SEÇER' Alıntı:Ben Ankaralı değilim ama şu şekilde tarif edeyim. AŞTİ yakınlarında TOBB Ekonomi Üni. var. Onun içinde salon. Ben AŞTİ'ye gelip taksiyle gideceğim. TOBB Ekonomi Üni.nin sitesine girip Ankaralılar bize yardımcı olursa daha çok seviniriz.
yenimahallede oturuyorum[/quote:1mdy1fzm]Furkan Şimşek' Alıntı:[quote="Şamil Turançiftçi":1mdy1fzm]Furkan nerede oturduğunu söylersen sana uygun bi tarif yaparım.