valla dostlar yunus haklıYunus Gökyıldız' Alıntı:Genel Müdürlük (Ankara) Santral (0-312) 490 43 00
Aktif Hat direkt telefonlar (0-312) 490 43 43 (4 hat Pbx) veya
(0-312) 490 43 00 dan 5841-5842-5843
İstanbul Televizyonu (0-212) 259 72 75
Evet beyler sadece mail ile olmaz telefonları susturmayalım...
Haydi ßeyler Haydi...!
İyi geceler abi.Numaraları verdim TOPİCE aratırız inşallah...Can Akan' Alıntı:Dostlar Ben yatıyorum yarın aynı hızla devam edelim organizasyona
istediğimizi alana kadar devam edelim
henüz bir bilgimiz yok ama olursa yazarız forumaBaran Mertoğlu' Alıntı:arkadaslar ben de mail yolladım bide sorum olacak
bu maclar ankaradaki hangi spor salonunda oynanacak ve saat kacta olacak bilen varsa bizimle paylasabilrise cok sevinirim
belki yayınlanması zordur ama Mert Bey veya diğer yetkililer Galatasaray taraftarının şu çabasını görüp takımını izlemek için sabırsızlığını görüp biraz daha özverili davransalar maçın yayınlanması için ellerinden geleni yapsalar(belki de yapıyorlardır).Eyüp YILDIZ' Alıntı:Arkadaşlar Ankaradaki turnuva'nın canlı yayınlanma imkanı zormuş, fakat izlemek isteyenler için Mert bey gereken girişimi yapacakmış, bilginize.
koskoca Galatasaray antrenman sahasında mı maç yapıyorEyüp YILDIZ' Alıntı:Kötü haber!
Maç Telekom'um antreman salonunda oynanacakmış, ne canlı yayın, nede izleme şansımız olamayacakmış.