Anons İle İlgili Sıkıntılarınız

arkadaşlar efes pilsenin anonsçusu kim mustafa özben gibi sesi var ama o değil gerçkten oda çok başarılı yeni sezonda hayırlısı diyelim ..

Alperen seneye burdasın dimi?Bu sene de bi adım atılmayacak gibi geliyor.En azından seneye sen gel de kurtulalım şu problemden.

Aykun Alan' Alıntı:
[quote="Gazanfer Tosun":32pmclnx]Bu sene Ahmet Cömert'teyiz galiba.Anons konusu hakkında bilgi sahibi olan?

Sadece bayan takımımı ahmet cömertte olacak ?[/quote:32pmclnx]

Bayan takımı Ahmet Cömert'le Ayhan Şahenk arasında şuan ama Ahmet Cömert biraz daha ağırlıklı galiba.Salon belli olduktan sonra anons konusu üzerine yoğunlaşmalıyız bence.

Mihriban hanimdan aldigim bilgilere gore;
%99 Ayhan Sahenk olmayacakmis.cunku bazi sikintilar yasaniyormus.abdi ipekci ve ahmet comert ihtimalleri uzerinde duruluyor.Benim tahminimce su anda %60 abdi ipekci ss %40 ahmet comert ss gibi duruyor.

Salon konusu cozulur cozulmez anons konusuda hallolur.

Aykun Alan' Alıntı:
Mihriban hanimdan aldigim bilgilere gore;
%99 Ayhan Sahenk olmayacakmis.cunku bazi sikintilar yasaniyormus.abdi ipekci ve ahmet comert ihtimalleri uzerinde duruluyor.Benim tahminimce su anda %60 abdi ipekci ss %40 ahmet comert ss gibi duruyor.

Aykun keşke dediğin gibi olsa ama bana pek hallolmaz gibi geliyor.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":34w9tds5]Mihriban hanimdan aldigim bilgilere gore;

Aykun keşke dediğin gibi olsa ama bana pek hallolmaz gibi geliyor.[/quote:34w9tds5]

Hallolur hallolur merak etme :)

Bayanlar bence Ahmet Cömert'te oynamalıdır.Ahmet Cömert'te çok büyük baskı kurulabiliyor rakip karşısında.EL standartlarına uygun mudur bilemem ama çok iyi bir tercih olur Ahmet Cömert.

Valla ben geçen sene bu konu hakkında gerekli kişilerle temasa geçtim. Fakat bu dönemlerde Mihriban Hanım istifa etti. Eminim kimse mevcut anonsçudan memnun değil. Ben önümüzdeki sezon için yine gerekli yerlere başvurularda bulunacağım. Olur, olmaz bakacağız + ülkemizde düzenlencek dünya basketbol şampiyonasında zaten bu görevi üstlenmiş bulunmaktayım.

Halil İbrahim' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":1tkulqx7]Olur, olmaz bakacağız + ülkemizde düzenlencek dünya basketbol şampiyonasında zaten bu görevi üstlenmiş bulunmaktayım.

İşte bu anlayacak kapasitedekiler için iyi bir referans olur. Yoksa midem kaldırmıyor şimdikini.[/quote:1tkulqx7]

En çok canımı sıkan olay, maç esnasında mikrofonu elinden bırakıp, önündeki laptop'tan bayanların facebook profillerinde fink atması oluyor.Aşağı inip bişeyler yapmak geliyor içimden fakat dizginliyorum kendimi.Bu ne rahatlık arkadaşım ya