arkadaşlar efes pilsenin anonsçusu kim mustafa özben gibi sesi var ama o değil gerçkten oda çok başarılı yeni sezonda hayırlısı diyelim ..
Erdal Icelli' Alıntı:Mustafa Özben kim ya Alperen Kaplanın yanında peh peh...
Gazanfer Tosun' Alıntı:Alperen seneye burdasın dimi?Bu sene de bi adım atılmayacak gibi geliyor.En azından seneye sen gel de kurtulalım şu problemden.
Ben tv başındayken çekemiyorum valla salona gidenlere ise helal olsun diyorum..Ali Erdem Güntepe' Alıntı:Anlaşılan 1 sezon daha 'simon simon simon agustus' u çekicez.
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:Anlaşılan 1 sezon daha 'simon simon simon agustus' u çekicez.
Gazanfer Tosun' Alıntı:Bu sene Ahmet Cömert'teyiz galiba.Anons konusu hakkında bilgi sahibi olan?
Aykun Alan' Alıntı:[quote="Gazanfer Tosun":32pmclnx]Bu sene Ahmet Cömert'teyiz galiba.Anons konusu hakkında bilgi sahibi olan?
Aykun Alan' Alıntı:Mihriban hanimdan aldigim bilgilere gore;
%99 Ayhan Sahenk olmayacakmis.cunku bazi sikintilar yasaniyormus.abdi ipekci ve ahmet comert ihtimalleri uzerinde duruluyor.Benim tahminimce su anda %60 abdi ipekci ss %40 ahmet comert ss gibi duruyor.
Salon konusu cozulur cozulmez anons konusuda hallolur.
Gazanfer Tosun' Alıntı:[quote="Aykun Alan":34w9tds5]Mihriban hanimdan aldigim bilgilere gore;
%99 Ayhan Sahenk olmayacakmis.cunku bazi sikintilar yasaniyormus.abdi ipekci ve ahmet comert ihtimalleri uzerinde duruluyor.Benim tahminimce su anda %60 abdi ipekci ss %40 ahmet comert ss gibi duruyor.
Salon konusu cozulur cozulmez anons konusuda hallolur.
Aykun Alan' Alıntı:Olur, olmaz bakacağız + ülkemizde düzenlencek dünya basketbol şampiyonasında zaten bu görevi üstlenmiş bulunmaktayım.
Halil İbrahim' Alıntı:[quote="Aykun Alan":1tkulqx7]Olur, olmaz bakacağız + ülkemizde düzenlencek dünya basketbol şampiyonasında zaten bu görevi üstlenmiş bulunmaktayım.