Anons

Anons işi gerçekten önemli bir mesele...
Taraftarların gaza gelmesi sağlayan adamlar cidden anonsçular,ve de bu işin önemini kavrayabilen takımlar da bunun faydasını görüyorlar(efes,fb).
Gelelim takımımıza. Bir anonsçumuz var sanırım ama ben yeterli olduğuna inanmıyorum.Anonsları iyi yapamıyor bana kalırsa kendisi.
Bunun yanında savunma yaparken takımımız neredeyse her salonda olan bazı kalıplaşmış sözleri de kullanmıyor kendisi...
Örneğin;bir "ıslık","haydi destek","tüm şahenk ayağa" vb. sözler taraftarın maça katılımını ciddi manada artıracaktır. Elinde çekirdek olanlar bile elini ağzına ıslık çalmak için götürecektir.Ben "ıslık" dediğim anda nasıl söylersem söyleyim,sesli olsun sessiz olsun artık taraftarlar bağışıklık kazanmışçasına ıslık çalmaya başlıyorlar. Lütfen değerlendirilsin.
Son olarak,Türk oyuncularımızın soy isimlerinin son hecesi uzatıldığında pek hoş olmuyor bence.
Belki içinizde anonsçumuzu tanıyanlar vardır diye yazıyorum buraya,kendisine söylerseniz bunları uygun bir dille;bence hoş olur...

bende bundan bahsedecektim. ben hiç beğenmiyorum. anons cumuzun adı yalçın dümer. zaten ayhan şakenkte ses sistemi sadece 1 pota arkasında var,bide anonscu vasat ın altında olunca....

Önce düzgün bir ses tesisatı yapsınlar, ses o kadar kötüki, rezalet.

Allah aşkına biizm gibi insanların konuştukları şeylere bak. pembe koltuklar , ses sistemi, anonscu,ayhan şahenk in çemberleri....konuştugumuz şeyler e bak. bizim onlardan ne eksigimiz var 8)

Hiçbir anonsçu antalya bşb. nin kinden daha kötü olamaz.Taraftarı coşturacağım diye sağır ediyor.İnanılmaz derecede çok bağırıyor.

Bizim salonda anonsçudamı vardı ya ? Ben ara sıra bir gürültü duyuyorum ama sorun anosçudamı ses tesisatında mı pek çıkaramadım.