Antonio Graves

Re: Antonio Graves Galatasaray'da

Kerem SEÇER' Alıntı:
[quote="Emin Doğanca":vdlojlvw]gravesinde savunması iyimis ama bize denen (cok ünlü guardlar alınacak) yani zizic ayarında alınacak yabancılar bunlarsa yönetime yazıklar olsun . bu taraftarı kandırmaya kimsenin hakkı yok

Resmi sitede Ahmet Dedehayır'ın videosu var. Konuşmasını dikkatli dinlerseniz;

İki tane çok iyi guard alıyoruz. Bir de Zizic ayarında 4 numara alıyoruz. Yani 3 flaş yabancıyla sezona başlayacağız dedi.

Orada yanlış anlaşılma olmasın. Yabancılara flaş dedi ama üçü de Zizic ayarında falan demedi.[/quote:vdlojlvw]

hersey tamam da soyle kerem bey icine bu transfer sindimi duydugunda heyecan yarattimi yada duydugunda hmmm bu oyuncu bizim tam aradigimiz oyuncu dedin mi ?

Öncelikle hayırlı olsun.

Hite, Avrupadaki ilk sezonuydu ve istikrarlı bir sutu yoktu bu yeni oyuncumuzun sutörlüğü iyi gözüküyor.2 numaraya takviye yaptıktan sonra artık Stsickland kabusları bitti bizim için.

Savunması nasıl bu oyuncunun? Çok genç bir isim bizde Avtupadaki 2.yılını yaşayacak öncekiler gibi ilk defa çıkmış birisini getirmekten iyidir.

Şimdi 1 numaraya da kaliteli birisini getirebilirsek çok iyi olacak.

Tekrardan hayırlı olsun.

açıkçası bu transfere üzüldüm ümitlerim yıkıldı. Süper bi 4 nuamra alsak ta 2 oyun kurucumuz da tecrübesiz. 3 numarada kullanilabilri bu adam boyu iyi asist özelliği yok. Çoşunca çok çoşuyor ama yine de ümitsizim.

Seçkin abi nerden yazmışsam 1985 li diye yazmışım normalde 1990 doğumluyum galiba yanlışlık olmuş İnşallah senin dediğin gibi değildir.

Adam çıksın oynasın görelim. Kimse birşey bildiği yok adam hakkında. 2 dakikaliık videodan birşeylerde çıkmaz. Milletin gazına da gelip yönetime sövmeyin. daha dün bayanlarda süperdi bu yönetim, zizic'te süperdi bugün kaka oldular. Allahım sen büyüksün. Az sabredin yahu.

Emin Doğanca' Alıntı:
gravesinde savunması iyimis ama bize denen (cok ünlü guardlar alınacak) yani zizic ayarında alınacak yabancılar bunlarsa yönetime yazıklar olsun . bu taraftarı kandırmaya kimsenin hakkı yok
arkadaşlar bunu geçelim o sözlere fazla takılmayın bunu hep söyledim ahmet dedehayır a göre her transfer bomba flaş transferdir
ama bence graves yetenekli ve isabetli 1 transfer düşündüren tek nokta kolej kariyeri ama o da belirleyici değil kendini çok geliştirmiş olabilir kolej kariyeri her zaman belirleyici olmaz dee brown ın kolej kariyeri efsane ama işte dewamını getirip kendini geliştirmesi gerekiyor dee brown hala yerinde sayıyor hatta geriye gidiyor kolej kariyerinin getirdiği mirası yiyor
önemli olan antonio graves murat hocanın kaçıncı tercihi onu bilmemiz lazım ama bence isabetli 1 transfer
gönül isterki kennedy winston lar carlos arroyo lar alex acker lar gelsin
ama yönetim paranın aslan payını 4 ve 5 numaraya yatırmış bu staff ın tercihidir katılmasakta destek olmalıyız
4 numara için en az zizic kadar kariyerli bir oyuncu gelecek deniyor eğer oraya beklentilerin altında 1 oyuncu gelirse o zaman eleştirilerimizi daha sert bir biçimde yaparız

Kutay Çamcı' Alıntı:
Öncelikle siz diye hitap etmenizi ve üslubunuza özen göstermenizi rica edeceğim.

Geçtiğimiz sezon bizde oynadı ve o muhteşem kolej kariyerine rağmen istediğimiz verimi alamadık ben de sizin gibi bizde oynadığı sezonu baz alma taraftarıyım.

Kolej kariyeri ile her zaman Avrupa kariyeri her zaman paralellik göstermemekte ve aldığımız oyuncu Avrupa kariyerine gayet iyi başlamış durumda.

ncaa den ben size onun gibi yuzlerce oyuncu ismi vereyim hatta daha verimli isimler suraya bakin ya guardimiz kume dusmus , 2 numaramizin oynadigi takim kariyerinin en kotu sezonlarindan birini gecirmis ve siz bu oyuncunun hite'tan dee'den iyi oldugunu savunuyorsunuz o iki isim bu sene yari final oynadilar hakemler tarafsiz mac yonetse finaldeydik hite'ta buyuk ihtimal mvp olmustu.

Ali Demirci' Alıntı:
Öncelikle hayırlı olsun.

Hite, Avrupadaki ilk sezonuydu ve istikrarlı bir sutu yoktu bu yeni oyuncumuzun sutörlüğü iyi gözüküyor.2 numaraya takviye yaptıktan sonra artık Stsickland kabusları bitti bizim için.

Savunması nasıl bu oyuncunun? Çok genç bir isim bizde Avtupadaki 2.yılını yaşayacak öncekiler gibi ilk defa çıkmış birisini getirmekten iyidir.

Tekrardan hayırlı olsun.

stricklandı da aldık

Evet yarattı. Kolej kariyeri bana da kötü gelse de Fransa'da neler yaptığı açık şekilde ortada. Ayrıca takıma devre arasında geldiğini de unutmayalım.

Ve şu da ikna edici bir sebep;

Takım ilk 12 maçta 3 galibiyet 9 mağlubiyet almış.
13.haftadan sonra 18 maçta 10 galibiyet 8 mağlubiyet almış.

Ali Demirci' Alıntı:
Öncelikle hayırlı olsun.

Tekrardan hayırlı olsun.

ali abi strickland ı getirdi ya daha ne istiosun :) :) zaten ne beklersin
bu yönetimden

şu yönetim olimpiyat elemelerini bi izlese hepimizi mutlu edecek oyuncular bulacak ama tembeller işte yapcak bisi yok

Kerem SEÇER' Alıntı:
Evet yarattı. Kolej kariyeri bana da kötü gelse de Fransa'da neler yaptığı açık çekilde ortada. Ayrıca takıma devre arasında geldiğini de unutmayalım.

bu oyuncuyu taniyordun yani hayirli olsun sezon sonu yorumlari hatirlatacagim eger ben yanilirsam sizde hatirlatin bu takim kendini yirtsa ne gecen sezon ulebte yakalanan basariyi yakalayabilir nede ligte final oynayabilir belki turkiye kupasinda kura sansiylada birseyler yapabiliriz.

Seckin Hasseli' Alıntı:
[quote="Kutay Çamcı":3kp14rs7]Öncelikle siz diye hitap etmenizi ve üslubunuza özen göstermenizi rica edeceğim.

Geçtiğimiz sezon bizde oynadı ve o muhteşem kolej kariyerine rağmen istediğimiz verimi alamadık ben de sizin gibi bizde oynadığı sezonu baz alma taraftarıyım.

Kolej kariyeri ile her zaman Avrupa kariyeri her zaman paralellik göstermemekte ve aldığımız oyuncu Avrupa kariyerine gayet iyi başlamış durumda.

ncaa den ben size onun gibi yuzlerce oyuncu ismi vereyim hatta daha verimli isimler suraya bakin ya guardimiz kume dusmus , 2 numaramizin oynadigi takim kariyerinin en kotu sezonlarindan birini gecirmis ve siz bu oyuncunun hite'tan dee'den iyi oldugunu savunuyorsunuz o iki isim bu sene yari final oynadilar hakemler tarafsiz mac yonetse finaldeydik hite'ta buyuk ihtimal mvp olmustu.[/quote:3kp14rs7]

Tamam da ben Hite veya Dee'den daha iyi daha kötü demedim ki .Graves için umutluyum kolej kariyeri baz alınmamalı diye düşünüyorum. Avrupa'daki ilk sezonu gayet iyi geçmiş kabul Pau eski Pau değil ama köklü bir takım. Real'de KSK'den oyuncu aldı ama garipsemedik çünkü gözümüzün önünde idi biliyorduk nasıl bir adam olduğunu.

En azından oldukça istikrarlı ve yüzdeli oynayan bir oyuncu olduğu açık takım oyuncusu kimliğide var ben umutluyum açıkcası.

Küme düşen takımdan aldığımız guard benim de içime sinmedi zaten bunu daha önce yazmıştım ama Galasaray forması ile bir parkede görelim umarım yanılırız

Bu arada teşekkür ederim

Kerem SEÇER' Alıntı:
Evet yarattı. Kolej kariyeri bana da kötü gelse de Fransa'da neler yaptığı açık çekilde ortada. Ayrıca takıma devre arasında geldiğini de unutmayalım.

kerem doğru söylüyor her zaman kolej kariyeriyle avrupa kariyeri paralellik göstermez ki diğer seçenek belki de adam kendini gerçekten geliştirmiş ve sorumluluk almaya alışmıştır
takımı kötü sezon geçirsede fransa liginde sayı krallığında 2.olmuş antonio graves fransa ligi avrupanın önemli liglerindendir
gerçekten iyi bir oyuncu arkadaşlar antonio graves bence yönetim iyi 1 oyuncu yakaladı ve daha 1985 doğumlu
eğer gelecek 4 numara zizic kalitesinde olmazsa o zaman eleştirmeye hakkınız olabilir bu oyuncuların gelişmekte olan oyucular olacakları belliydi
4 tane zizic kalitesinde oyuncu almamız kolay değil arkadaşlar hayalci olmayalım

Normal bir transfer olsaydı eyvallah derdim tanımıyoruz tanıyacağız, izleyelim görelim. Hayırlısı olsun derdim. (Yine diyorum gerçi bu sonuncusunu ama..)

ANCAK ;

Hite'ın yerine kim gelirse gelsin beni tatmin etmeyecek.

#5 R. Hite.

Can Akan' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":itmspedb]Evet yarattı. Kolej kariyeri bana da kötü gelse de Fransa'da neler yaptığı açık çekilde ortada. Ayrıca takıma devre arasında geldiğini de unutmayalım.

kerem doğru söylüyor her zaman kolej kariyeriyle avrupa kariyeri paralellik göstermez ki diğer seçenek belki de adam kendini gerçekten geliştirmiş ve sorumluluk almaya alışmıştır
takımı kötü sezon geçirsede fransa liginde sayı krallığında 2.olmuş antonio graves fransa ligi avrupanın önemli liglerindendir
gerçekten iyi bir oyuncu arkadaşlar antonio graves bence yönetim iyi 1 oyuncu yakaladı ve daha 1985 doğumlu
eğer gelecek 4 numara zizic kalitesinde olmazsa o zaman eleştirmeye hakkınız olabilir bu oyuncuların gelişmekte olan oyucular olacakları belliydi
4 tane zizic kalitesinde oyuncu almamız kolay değil arkadaşlar hayalci olmayalım[/quote:itmspedb]
kolay değilse demeyecekler kardeşim

Kerem peki 12. haftadan sonra sadece Graves mi gelmiş ?

Bir bilgim olmadığı için soruyorum.

Kutay Çamcı' Alıntı:
Kerem peki 12. haftadan sonra sadece Graves mi gelmiş ?

Bir bilgim olmadığı için soruyorum.

2 oyuncu daha gelmiş abi. PAU tahminen sonra sıralardayken transfer yapmış. (Biri 10, diğeri 11 sayı ort. ile oynamış)

Gerçekten şu an büyük bir hayal kırıklığı içerisindeyim.Bizleri Final ümidiyle avutanlar sınıfta kalmıştır.

1 Numaramız Strickland inanılır gibi değil :( Yazıklar olsun başka ne denir ki!

Murat Özyer ilk 2 yılki fiyaskolarına bir yenisini daha ekledi ve benim gözümde bitti 3 yıldır takımı 1.sınıf tecrübeli bir isme teslim etmedi.Yabancı taramalarıda müthiş,Strcikland olayında olur kullanan diğer teknik ekibede yazıklar olsun.

Şimdi gitsinler o arttırdıkları para ile en kral oyuncuyu getirsinler ama gerçek bir 1 numara olmadığı için nafile,yazık çok yazık.

Biz kimleri düşünürken 1-2 numaralar yine tecrübesiz kişilere kaldı.

Kimse bu takımdan final falan beklemesin,ümitlendirmesin kendisini boşuna yine bizlere 5.6. sıralar lâık!

Gerçekten büyük bir üzüntü içerisindeyim :( :(

Koskoca Finaller hedefleyen takımın 1 numarası Strickland sonun başlangıcı bügun başladı yine hüsran yine kahır...