Antonio Graves

Re: Antonio Graves Galatasaray'da

en azından kötü bi transfer diyemeyiz,bildiğimiz bi topçu,umarım takıma uyum sağlar burada önemli olan şey UYUM
uyum sağlarsa yetenekli bi oyuncu olduğu kesin

Kerem SEÇER' Alıntı:
Ona da getirseydiniz bari.

boyle deme simdi kendimi kotu adam gibi hissediyorum , sonucta bu oyuncularin cok iyi bir kariyerleri yada gecmisleri yok biri ufak takimda oynamis digeri kismen basarili olsada yarim sezon iyi oynamis biraz elestiricez tabi o kadar da tolerans goster artik oyuncu degil demedik ya beklentilerimizin alti oyuncular oldugunu soyledik.

Graves tipik nokta şutör geçen sene pau da çok verimli oynarken takımın eli düzgün tek adamıydı ve toplar onda toplanıyordu.Ama bu sene bizde geçen seneki gibi bütün toplar onda toplanmıyacak işin başak bir tarafı savunma yapmayı çok seven bir adam değil yani graves maçta 20 sayı atarkeb tuttuğu adamda onla aynı skoru bulan bir adam maliyeti çok düşük diye tahmim ediyorum tahminim 200 bin dolar civarı yalnız kimse graves dan bir hitte gibi savunma ve dee gibi top çalmasını beklemesin hayal kırıklığı olur şimdi zizici alıp savunma sertliğini artırmak isteyen hoca niye böyle bir adam aldı oda şüpheli çünkü rakipler sezon boyunca 5-4 hücüm edecekler acaba guard nasıl bir oyuncu olacak şimdi böyle bir adam aldıktan sonra atan değil savunma yapan ve az top kullanan bir adam alacaklar diye düşünüyorum.Şimdi iki gündür söylenen bir laf var yeni alacağımız oyuncular en az zizic ayarında olacak diye graves ın kalitesiyle zizici kalitesi arasında bizim takımla pana arasındaki fark kadar fark var birileri bir yerde yanlış yapıyor ama hayırlısı işi bilenler bıraksalar bence bu paralara daha iyi oyuncular alınır bu işler gazetelereoyuncularla poz vermekle olmuyor tabi inşallah ben yanılırım.

saygılarımla

M.DURAN

alınabilecek en iyi şütorlerden biri.iyi bir takım kurduk inşallah büyük başarılara imza atarız.

Arkadaşlar siz bu adamı canlı seyrettiniz mi böyle yorum yapıyorsunuz geçen sene takımı tarihinin en kötü sezonunu geçirdi o takımda şut kullanmakla iddalı bir takımda şut kullanmak arasında dağlar kadar fark illaki iii olsun isterim ama bu transfer beşiktaşınkinden daha az kalitede oyuncular şimdi sizce rakiplerinizden hangisi graves takıma transfer eder 1. şut tercihi olarak bunu düşünün bu adam ne malik nede fitch ayarında o adamlar bir takıma sınıf atlatır soruyorum graves bize zizic gibi sınıf atlatırmı

İki transferimizde hayırlı olsun Teknik Menajerimiz Levent Topsakal iki oyuncu
içinde okey verdiyse problem yok M.Özyer'e Transferde güvenmiyorum.

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
İki transferimizde hayırlı olsun Teknik Menajerimiz Levent Topsakal iki oyuncu
içinde okey verdiyse problem yok M.Özyer'e Transferde güvenmiyorum.

Peki SEVGİLİ LEVENT TOPSAKAL daha önce kimleri transfer etti biliyormusunuz .Arkadaşlar

mithat abi atan değil savunma yapan dedin. strickland böyle biri değil. yoksa alınmadı mı strickland? yoksa 4 numaraya alınacak oyuncudan mı bahsediyosun abi?

Mithat Duran' Alıntı:
Arkadaşlar siz bu adamı canlı seyrettiniz mi böyle yorum yapıyorsunuz geçen sene takımı tarihinin en kötü sezonunu geçirdi o takımda şut kullanmakla iddalı bir takımda şut kullanmak arasında dağlar kadar fark illaki iii olsun isterim ama bu transfer beşiktaşınkinden daha az kalitede oyuncular şimdi sizce rakiplerinizden hangisi graves takıma transfer eder 1. şut tercihi olarak bunu düşünün bu adam ne malik nede fitch ayarında o adamlar bir takıma sınıf atlatır soruyorum graves bize zizic gibi sınıf atlatırmı
bizim gecen seneki istikrarlı skorer sıkıntımıza ilac olabilir . ayrıca saldırgan , sürekli ileri giden bi oyuncuya benziyo , fazla olmasada biraz ümitliyim bu adamdan . her istikrarlı skorer cok iyi bi savunmacı olcak diye zorunluluk yok (keske olsa)
birde strickland yerine reese alınsa yönetime hic bisi demezdim

Mithat Abi Levent Topsakal yılarca kulüb takımlarında ve milli takımda oyun
kurucu olarak oynadı alınan iki oyuncuda oyun kurucu mevkiinde oynuyor.

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
Mithat Abi Levent Topsakal yılarca kulüb takımlarında ve milli takımda oyun
kurucu olarak oynadı alınan iki oyuncuda oyun kurucu mevkiinde oynuyor.

Sevgili kardeşim ben Levent hocayı hem canlı seyrettim hemde çalıştım kendisine sonuna kadar güvenirim ona lafım yok yalnız bu iki transferde bizim hedeflerimiz için yeterli değil bakın yanılmayın bunlar sıradan takımların büyük oyuncusu olur ama büyük takımlarında sıradan oyuncusu şimdi biz hangisiyiz sizce ben onu söylüyorum şimdi geçen sene kimi tuttuda başarılı oldu bu adam solomon el amin veya penn veya apadoca birde dee hangisine üstünlük sağladı bu adam kapasite olarak bizden çok düşük takımlarda oynar iddasız hedefsiz takımla biz öylemiyiz.

Burak Barut' Alıntı:
[quote="yunus gökyıldız":36u4wlxw]Potaya gidişi Malik Dixon'u, şutları ise Gerald Fitch'i andırıyor...

Tam tersi olmasın :p[/quote:36u4wlxw]
bence de tam tersi çünkü iutu iyi olan malik dixon potaya çok iyi giden gerald fitch
tamam antonio graves potansiyelli 1 oyuncu başarılı olma ihtimali de yüksek ama fitch ten iyi oyuncu falan değil
gerald fitch son yıllarda bu ülkeye gelmiş en yetenekli ve en problemli 2 3 oyuncudan biriydi maalesef bu 2 özelliği birarada bulundurduğu için star oyuncu olamadı

kaç yıllığına anlşatık acaba 1 yıl oynayıp gitmesin buda. izlemediğim için yorum yapmıyorum oyuncu hakkında ama iyi bir oyuncu oldugu gözüküyo ortalamalarından. hayırlı olsun takımımıza

Biraz sakin olunmalı kanısındayım...Fransa ligi guardlar ligidir...Çok topla çok iş yapan bir tip fakat pau dan farklı olarak bizim takımımızda daha çok şutör var ve muhtemelen pau daki kulllandığı topların yarısı ancak gelecektir, buradaki en önemli mesele ise daha az topla geçen seneki istatistiği yakalayabilecek mi...Ben olumlu bakıyorum inşAllah faydalı olacaktır...

Edindiğim bilgiler beni yanıltmıyorsa adamımız kolejde defansif bir oyuncuymuş. Hatta (iyi bir konferans mı bilmiyorum Big East) en iyi savunmacı seçilmiş. Sitelerde yazan bilgilerde ise çok iyi savunmacı olduğu ve iyi bir şutör olduğu yazıyor. Bu yüzden sayı istatistiklerinin düşük olduğunu belirtmek isterim. Yabancı dili olanlar Google vasıtasıyla arama yapabilirler.