Antonio Graves

Re: Antonio Graves Galatasaray'da

uleb te 3 mac oynayip %20 le ucluk atmis 24:39 dk , 10 sayi , 1.7 rib , 2.3 asist , 1 tc , 2 top kaybiyla oynamis

İnşallah kaderi bahtı önceki Graves gibi olmaz :)

Bu transfer bi yönden kötü.. Taraftar GRAVES diyemiyor.. Diyemiyoruz..

İSMİ KOLAY OKUNAN TRANSFER İSTİYORUZ !.. :atki

Nedir bu umutsuzluk halleri???

Geçen seneden daha iyi bir takım kuruluyor, kimse panik yapmasın, sahaya çıkan takımı ve oyunu görelim sonra karar veririz.

ben daha iyisini beklesemde gravesden biraz ümitliyim . takıma ise inancım cok az . yanlıs anlamayın oyunculara güvenmiorum demiyorum . sadece bu yönetimle işimiz tüm kulvarlarda cok zor demek istiyorum . şuan tek ümidim strickland ı 3 seneyi doldurduğu icin türk yapacaksın . sonrada 3 ve 4 numaraya tüm transfer bütceni ayırcaksın ancak o zaman geri döneriz yoksa hiiiiiic

Yapılabilecek en iyi transfer fransa ligi söylentilere göre cok sert degil hayli yumusak bir lig 20 sayı atması dogal..

Şunu anlamıyorum ben de hite taraftarıyım ama hite malesef gitti...Buna en cok üzülen benim ama graves den iyisini nasıl ve nerden alacaz...Bence iyi bir transfer...stickland zaten %99 du kimse şaşırmadı..

Eyüp YILDIZ' Alıntı:

Geçen seneden daha iyi bir takım kuruluyor, kimse panik yapmasın, sahaya çıkan takımı ve oyunu görelim sonra karar veririz.

eyüp abi öyle diyorsun da biz hep diyorduk tecrübeli admaalr alınsın tecrübeli alınsın diye yönetim bilmiyor mu bunu? 4 numaraya ayrılan para keşke guarda ayrılsayıd da 4 nuamraya da owens gelirdi olurdu işte

Eyüp YILDIZ' Alıntı:

Geçen sene bugünlerde ben bu yazının aynısını hatırlıyorum. ;)

Strickland tanıdığımız bildiğimiz bir oyuncu sürekli sorun yaşadığımız 1 numara bölgesi için iyi bir tercih olup olmadığı konusunda eksikleri ve artıları baz alınarak farkı düşünceler yazılabilir ama forumda yazılanlar oyuncunun özelliklerinden çok Alpelladan alınmasıyla ilgili ki buda enteresan bir durum.

Graves ise bence çok iyi bir transfer bize çok iyi katkı sağlayabilecek takımın sıkıştığı zamanlarda vites atırabilecek bir oyuncu kaldı ki yaşı çok genç. Hite gibi istikrarsız olacağınıda sanmıyorum en azından Hite gibi sadece ULEB maçlarını vitrin olarak kullanmayı düşünen biri olmadığını düşünüyorum...

Bekleyelim görelim ve lütfen Yönetime taş atmak için pusuda bekleyip transferler gerçekleştiğinde ortalığı karşıtırma çabasında olmayalım.

Alen Hekimbas' Alıntı:
Hite gibi istikrarsız olacağınıda sanmıyorum en azından Hite gibi sadece ULEB maçlarını vitrin olarak kullanmayı düşünen biri olmadığını düşünüyorum...

Şimdi konumuz Hite değil ama bu konuda yanıldığını düşünüyorum sevgili abim..

Şöyle ki ; Hite Avrupada yabancı sınırı olmadığı için fazla süre alabiliyor ve bunu iyi değerlendiriyordu.

Türkiye'de 3 yabancı sınırı olduğundan Hite genellikle yedek kalıyordu veya oyuna ısınamadan çıkmak zorunda kalıyordu. Bu yüzden istikrarsız imajı çizmesi doğaldır.. İşin aslı budur..

Hite çok iyiydi inşallah Graves ondan daha iyidir. Henüz bir şey bilmiyoruz, bir kaç araştırma yaptım, Fransa'da haftanın oyuncusu falan filan seçilmişliği varmış tesadüfen öyle bir habere rastladım. Göreceğiz..

Kerem SEÇER' Alıntı:
http://www.ulebcup.com/ulebcup/home/on- ... ode=000727[/url]

Bu linkten Antonio Dapries Davis çıkıyor da ondan sormuştum.[/quote:pd3t14ij]

bu onun tam adi kendi sitesine girersen pau nun adinin uzunlugunu gorursun 13 numara formasi 1985 dogum tarihi ve oynadigi maclarin tarihiyle geldigi tarihe bakarsan anlarsin bu o oyuncu !

ismi aynen soyle yaziyor; antonio graves-davis dapries young(d.young)

Eyüp YILDIZ' Alıntı:

Eyüp abi geçen yıl kurulan takımın bu yıl kurulan takımdan daha iyi olduğunu iddia etmiyorum ama bu yıl kurulan takımda yine aynı arada Ziziç farkı var diğerleri aynı 1 numara yine tecrübesiz ve oynatan değil kendine oynayan birisi,2 numaramız hakkında izlemeden birşey söyleyemem ama o da tecrübesiz sayılır.

Gerçekten bu zamana kadar getirilenler Polat,Strickland tam bir hayal kırıklığı.Hadi Polat'ı yokluktan aldık ama 1 numara etrafta daha iyileri ve kalitelileri varken biz kimlere talim ediyoruz resme şaka gibi :(

Lütfen beni yanlış anlama ama
Anlaşılan sizler yine bol bol destek mesajlarınızı eksik etmeyeceksiniz,konular açılacak ama Özyer bu yanlışlarında devam ettikçe bizler çok üzülüyoruz :(

Bizim rakiplerimize bakıyoruz onların 1 numaraları ile bizimkiler arasında dağlar kadar fark var :(

Bence yine 5.6. olup kahır dolu bir sezon geçireceğiz :(

Bu kadar ümitsiz olduğum için bağışlayın ama bu tercihlerden sonra ümidim kalmadı :(

Kerem SEÇER' Alıntı:
http://www.talkbasket.net/news/galatasaray-added-strickland-and-graves.html

Şu transferleri Buducnost yapsaydı eminim herkes istatistiklere bak süper adamlar aldı. Biz bittik diyecekti.

ama bir gercek var sayi atmak disinda ikiside diger istatistiklerde piyasada yok ve top kaybi sayisi cok yuksek. zizic'in istatistikleri dusuk ama pota altinda inanilmaz sert ve geri adim atmayan bir adam ona elestri getiriyormuyuz ?

Boducnost ne ya :shock: