Antonio Graves

Re: 22 # Antonio Graves

tuğba palazoğluna şutör deyip graves şutör olarak görmemek nasıl bir düşünce pek anlamadım...
bir oyuncuya şutör demek için 3 özellik aranır
1-kendi şutunu nekadar yaratabiliyor
2-sert savunmalara rağmen şutundaki başarılı yüzde oranı
3-doğru şut tercihleri

bu benim değil genel kabul görmüş aranan özelliklerdir

bu üç özellik graves de varmı...belki hepsinde %100 başarılı değil ama bu özellikler var olduğuna göre isteyen kabul erder isteyen etmez ama bu adam şutördür bukadar basit

Kendi şutunu kendi yaratamayan oyuncu şutör değil demek de güzel olmuş. İbrahim Kutluay şutör değildir. Antonio Granger, Trajan Langdon şutör değildir. Tabii canım.

Tuğba bu sene formsuzdur; ama şutördür. Özelden nedenleri yazdım sana. O zaman böyle cevap vermiyordun; ama Tuğba şutları sokamayınca giydirmeye çalışıyorsun bana; ama senin gibi küçülmem ben Erdem Akkaş.

Graves konusunda yazacağım yazdığım için tekrar açıklama yapmıyorum. SAdece yazdığın 2 ve 3 numaralı seçenkelerde başarılı bir oyuncu değil.

Üstelik bayan basketboluyla erkek basketbolunu tam olarak karşılaştırmak da bana göre yanlış ya neyse.

Graves bazılarınızın dediği gibi çok iyi bir savunmacı,iyi bir şutör olabilir;bazılarınızın dediği gibi de ne iyi bi savunmacı,ne de iyi bir şutör olmayabilir.Ama şöyle bir gerçek var ki bu adam forması için elinden geleni yapıyor.Çoğu maçta 40 dk oyunda kalması bile başlı başına saygı duyulabilecek bir durum.

Fitch ile kıyaslamayın ne Hite'ı nede Graves'i!

Fitch önce insan olsun....

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Kendi şutunu kendi yaratamayan oyuncu şutör değil demek de güzel olmuş. İbrahim Kutluay şutör değildir. Antonio Granger, Trajan Langdon şutör değildir. Tabii canım.

Tuğba bu sene formsuzdur; ama şutördür. Özelden nedenleri yazdım sana. O zaman böyle cevap vermiyordun; ama Tuğba şutları sokamayınca giydirmeye çalışıyorsun bana; ama senin gibi küçülmem ben Erdem Akkaş.

Graves konusunda yazacağım yazdığım için tekrar açıklama yapmıyorum. SAdece yazdığın 2 ve 3 numaralı seçenkelerde başarılı bir oyuncu değil.

Üstelik bayan basketboluyla erkek basketbolunu tam olarak karşılaştırmak da bana göre yanlış ya neyse.

öncelikle şunu iyi bilmen gerekir ki şutu var terimi ile sutör terimi basketbolda biribirinden çok farklı şeylerdir...
tuğba şutör dedin şöle şöle yüzdeyle attığından bahsettin...bende sana diyorumki hüseyin beşok da her maç 2 3 tane 3lük gönderiyo...zaza enden fenerde ibrahim kutluay kadar üçlük atıyordu...bunlar şimdi şutör mü?

40 yaşlarına dayanmış mustafa kemal bitim bu sene bir antremanda 30üçlükten 27sini sokmuş...ama maçta önünde 1 metre adam savunma yapıo haldeyken bile atamıyor...şimdi mustafa kemal de mi şutör....
bu oyuncuların sadece şutu vardır bu terimi iyi anla bence

bir oyuncunun şutör olma özelliklerini yazdım bu bu oyunculardan hiçbiri kendi şutunu yaratan oyuncular değil...

ibrahim kutluayın stop jump-shot ları biara okullarda ders oılarak gösteriliyordu sevgili emre sarp bilmiyorsan öğren ama sen ibrahim kutluay kendi şutunu yaratmıyo du diyosan graves şutör değil diyosan ve hala tuğbaya şutör diyosan muhabbet benim adıma bitmiştir :)

üsteklik bayan basketbolu ile erkek basketbolunu karşılaştırmıyoruz terimlerden bahsediyoruz...sana daha öncede söylemiştim tuğba şutörse augustus ne acaba? iyi bir şutörün şut tercihlerinden bahsettik panküp ve fener maçında takım tam geriden gelirken tuğbanın daha 15 sn varken dağlardan taşlardan kullandığı atışlarıda gördük.. neyse sen kendi içinde çözümlemeni yaparsın daha birşey demiyorum

bir diğer hususta sevgili emre sarp küçülme gibi laflar edip haddini aşmamandır...zira hayatında hiç görmediğin karşılıklı oturup konuşmadığın biri hakkında böle sözler söylemen erdemsizliktir...ve ben senin böle biri olmadığına inanıyorumm...ne yazmışım özelde burda söylediklerimin aynısını yazdım...hala msj larda duruyor...ben şahısların düşmanı niye olayım oyunculardan kimse benim babamın oğlu yada kızı değilki onlara bişey sölim yada sölemim...bu konu hakkında bir daha düşün istersen

İbrahim Kutluay kendi şutunu yaratıyorsa ben o tartışmada yokum.

Ben de şutörle şutu var kavramları ayrı olduğu için Graves konusunda açıklama yapmıştım; ama anlamamışsın belli ki , yapacağım bir şey yok. Bir kere daha okursan önceki sayfadaki yazımı anlayabilirsin belki. 30 defa da yazdım Augustus belkid edünyanın en iyi orta mesafe şutörüdür. Onunla karşılaştıracaksan bayan basketbolunda zor şutör bulursun.Bir de idmanda atıyor demek ne alaka anlayamadım, Tuğba maçlarda sokmuş üçlükleri zaten, bir tek idmanda değil.

Haddimi aştığım falan da yok. Özelden iyi niyetle mesaj attım zamanında, tartışmayı saygı kuralları içinde bitirdik sonra bir mesaj daha attın aynı şekilde,bu topicte bir daha attın. Bir sıkıntın varsa özelden yine yazabilirdin.

Sana özelden ya da buradan attığım son mesaj budur. Bundan sonra yazacağın mesajlar duvara konuşmakla aynı anlama gelecek. Belirtirim.

Saygılar.

Graves iyi oyuncu neyi tartısıyorsunuz ya.Şutörmüş degilmiş tasası size mi düştü arkadaslar.Herkes ayırt edebilir kimin ne oldugunu bence büyütmeyin.

oyuncu karşılatırmak kadar saçma bişey olamaz bence siz diyorsunuzki kobi kendi şutunu yaratıyor Reggie Miller perdeden çıkıyor o zaman kobi iyi oyuncu Reggie Miller kötü oyuncu yada bunları biribiriyle karşılaşıtırma yapıyoruz her oyuncunun kendine has özellikleri vardır önemli olan takıma katkısı gerisi boş işler

mesela atkins yok,cüneyt sakat.İlk yarıda ms oynamazken bu takımda pg kim oynuyordu antonio graves.Aynı önümüzdeki hafta olacağı gibi...

Graves'in savunmasını kişisel olarak begeniyorum..Fakat savunma yaparken cok gereksiz fauller alıyor...Bu huyundan biraz vazgeçmeli..

Daha önceki yazıları okumadım.
Şu anda yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimdir.
Graves mükemmel bir skorerdir.Bugun de bu seneki bir çok maçtada bunu gördük.Eğer Galatasaray'ın 3 mağlubiyeti varsa şu ligde bunun büyük bölümünün yarısı Hüseyin, diğer yarısı Graves'in diğer geri kalan az bölümde diğer oyuncularındır.
Şutları iyi, içeri drivelerı çok iyi.Bazen çok topla oynuyor doğrudur ama bu bile takıma yarar sağlıyor.

Graves kadar sıcak kanlı bir oyuncu görmedim . Çoğu maçdan önce Graves in yanına giderim ve maç hakkında ve onun hakkında konuşuruz . Hiç bir zaman beni geri çevirmedi ne facebook da nede msn de . Oyun stili ise diğer oyuncularda farklı olarak kalbiyle oynuyor .

Dün 3. çeyrek dışında çok iyi oynadı, aslında Atkins'in olması büyük bir şanstı, çünkü 3. çeyrekte Graves kontrolden çıkıp yanlış tercihler yapmaya başlayınca, Koray Hoca Atkins'i oyuna aldı.

Böyle devam eder umarım; ama zirve yarışındaki takımlara karşı ikinci yarı maçlarındaki performansını merakla bekliyorum.

Graves ile sözleşme meselesini daha öncede yaşadığımız vakaları hatırlayarak bu konu ile beraber sürekli gündemde tutmak gerekiyor..

Ahmet beyinde bu siteyi takip ettiğini öğrendiğimizden bu düşünce faydalı olacaktır