Re: 22 # Antonio Graves
Kesinlikle katılmıyorum, adamın oyun zekası yerlerde sürünüyor maalesef, sırf hücumdaki bencillikleri, yanlış tercihleri değil, savunmada da söylendiği kadar etkili olduğuna inanmıyorum.[/quote:51mtsly4]
Emre ben de zaten Avrupa Basketbol'unu yalamış,yutmuş demiyorum dikkat ettiysen.
Biliyor dedim çünkü ABD'li oyuncular bize direk ABD'den geldiğinde bu muhabbet dönüyor.
Ben de buna katılıyorum.Avrupa Basketbol'u biraz daha farklı.
Geçen yıl ULEB'te Gaines ve Owens en güzel örnekleri.
Ha şunu da demiyorum; ABD'den gelen oyuncu Avrupa'da oynayamaz.
Graves'in bu özelliği bize küçük de olsa artı kazandırır.Anlatmak istediğim budur.
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":51mtsly4]Bir artısı daha var sene başından beri söylediğimiz.
Avrupa Basketbolu'nu biliyor.
Grubumuzdaki maçlarda eminim ki çok yararını göreceğiz.
Kesinlikle katılmıyorum, adamın oyun zekası yerlerde sürünüyor maalesef, sırf hücumdaki bencillikleri, yanlış tercihleri değil, savunmada da söylendiği kadar etkili olduğuna inanmıyorum.[/quote:51mtsly4]
Emre ben de zaten Avrupa Basketbol'unu yalamış,yutmuş demiyorum dikkat ettiysen.
Biliyor dedim çünkü ABD'li oyuncular bize direk ABD'den geldiğinde bu muhabbet dönüyor.
Ben de buna katılıyorum.Avrupa Basketbol'u biraz daha farklı.
Geçen yıl ULEB'te Gaines ve Owens en güzel örnekleri.
Ha şunu da demiyorum; ABD'den gelen oyuncu Avrupa'da oynayamaz.
Graves'in bu özelliği bize küçük de olsa artı kazandırır.Anlatmak istediğim budur.