Re: 10 # Arda Turan
Nuri Karakaş' Alıntı:
[[quote="Sühan Cem":36de0oeq]
Eskiden hatırlarım FB Tugay'ı alacak diye gazetelerde haber çıkmıştı. Tugay hiç yalnalamadı bile ama çıktı maçlara özlelikle FB maçında (frankfurt maçından sonra samiyende yenildiğimiz 0-1 lik maç) Öyle mücadele ediyordu ki bunu oyunu ile ispatlamak için. Topukları kaba etine vuruyordu. Tugay yanıtlarını sahada verdi hep. Ben GS'dayım dedi her zaman oyunu ile. Arda ise ben GS'dayım diyor oyundaki isteksizliği bunu doğrulatmıyor.
abi tamamda bu cocuk her mac mı mükemmel oynayacak hiçmi kötü oynamaya hakkı yok. tugayı bende hatırlıyorum. tugay her mac mı mükemmel oynuyodu ?zaten rakip savunma tamamen ardanın üstüne kurulu, her pozisyonda anında ikili sıkıştırma geliyor. sonra arda kiminle oynayacak verdiği pası geri alamıyorki. öle cok süratli bi adamda değilki hermac gitsin kendi basına goller atsın attırsın,.arda yanındakilerle daha çok parlayabilien bir oyuncu.son iki maç belki vasattı ama bu sadece ardanın suçu değil.ayrıca arda g.sarayda oynamak istemese 1000 kere giderdi bundan emin olun.[/quote:36de0oeq]
Mükemmel oynamak ayrı. Eli belinde gezip mücadele etmemek ayrı.
Takım 1-0 geride insiyatif alma 2-0 olduğunda yine umursama...
Kaptansan kötü oynasanda kötü mücadele edemezsin.
Takımı ateşlemek konuşmak gaz vermek yerine en başta sen yelkenleri indiremezsin.
Şu anda tv de dinlediklerim doğruysa...
İmparator gelecek lafları edenler varsa soyunma odasında aklıma gelen 2-3 isim var bunlardan biride niyeyse Arda...
Takım kaptanı bölücü değil birleştirici olur. Hocayı göndermek değil hocaya yardımcı olmaktır işi.
Emre abisine özeniyorsa oda Daum için aynını yapmıştı. Gitsin Fernerde oynasın..
Şimdide sakatlanmış ! hangi ara kimden darbe aldıysa 2 gündür idmanlarda yok yetiştirmeye çalışıyolarmış.
Kimse masal anlatmasın bu adam sakat falan değil.
Arda > Galatasaray olarak görüyor. Ve buna göre takılıyor...