Re: 10 # Arda Turan
Ah bir Milli maç olsa ne de güzel oynarsın Arda... Döktürürsün vallahi billahi.!
Ah bir Milli maç olsa ne de güzel oynarsın Arda... Döktürürsün vallahi billahi.!
Nuri Karakaş' Alıntı:saldırın durmadann.taraftar dediğin böle olur..giderse kümede kalıp kalmayacağımızı hep beraber görürüz..
Emre Yuksel' Alıntı:[quote="Nuri Karakaş":2zs4sd8p]saldırın durmadann.taraftar dediğin böle olur..giderse kümede kalıp kalmayacağımızı hep beraber görürüz..
Alper Gülgen' Alıntı:Yılda 2 milyon ? kazan, 700.000 TL'lik Aston Martin DB9'a bin, 5000 ?luk Louis Vuitton ceketi giy
Nuri Karakaş' Alıntı:ilk önce benim g.saraylılığı ölçmek senin haddin değil. ne demek g.sarayı mı tutacaksın futbolcusunu mu ?. sizz f.b taraftarıyla birebir aynı seyleri sölemenize rağmen dikkat ettiysen ben sizi fenerbahceli ilan etmedim.
ardaya tekrar dönecek olursak aslında sölediğinizin tam tersi bi durum var taraftarın ardayı sikayet etmeye hakkı yok.cünkü arda A takıma girdiği ilkgünden bu takımın 1 numaralı kurtarıcısı oldu. hiç denmedi genctir iyi mücadele ediyor daha iyi olacak filan. ilk macından beri hep mac kurtarması beklendi. oda bunu yapmaya calıstı.hiçbir mactada sorumluktan kacmadı.arda her zaman sevildi demişsin. arda sadece iyi oldugu zaman sevildi. bak burda 40 sayfa var incele biraz da ne zamanlarda sevildi onu gör.gecen sene sakat olduğu için OYNAMADIĞI MAÇLARDAKİ puan kayıpları ve kacan sampiyonluk ardaya bağlandı. yetmedi sevgilisi sorgulandı.cocuk gene agzını acıp taraftara cevap vermedi.lincolun kazandıgı paranın yarısını bile kazanmadı g.sarayda ve bunu söz konusu bile etmedi. 5 senedir her kötü sonucun ardından arda suclu arda ruhsuzz. halada g.sarayda oynamak istiyor. helal olsun diyorum baskada bişiy demiyorum ardaya.