Re: 10 # Arda Turan
Hani diyoruz ya #66 gelsin diye, harbiden ya gelsin artık o #66 ruhu.
Hani diyoruz ya #66 gelsin diye, harbiden ya gelsin artık o #66 ruhu.
Enes Kömürcü' Alıntı:Bugün en çok sevdiğim sahne golden sonra tribünle kucaklaşmasıydı.
Salih Coskun' Alıntı:Daha iyi bir kadroda cok daha cerimli olur. Bütün takimin yükü onun üzerinde olmamali, zaten kaptanlik anlaminda üzerinde büyük bir yük var, bir de oyundaki liderlik, hücum yükü tamamen onun üzerine binerse kaldiramaz bunu. Misimovic gelirse, Kewell ve Pino da iyilesince eski Arda'yi görecegimize inaniyorum, yeterki bugünkü hirsini herzaman sahaya yansitsin.
Sühan Cem' Alıntı:Arda bugün o anlamda aşırı mücadele etti. Ama onun oynaması gereken tarz bu değil. Arda mevkii itibarı ile, rakip atağa kalktığında onlara anlık pres yaparak defansının oturması için zaman kazanacak girişimlerde bulunduktan sonra, ileride aktif olabilmek adına gücünü kontrollü kullanmalı. Sol beke gelip top çıakrırsa Arda, sonra o top ileri gönderildiğinde kim o topu kontrol edip takımı atağa kaldıracak? Arda'nın görevi, defansdan top ileri atıldığında o topa tüm gücü ile koşup, topu ayağında tutup takımın ileri çıkmasını sağlamak ve 3. bölgede spektaküler hareketlere yeri geldiğinde imza atıp takımı için fark yaratmak olmalı. Bu yüzden mücadele eden Arda, benim gözümü boyamaz. Ama bu mücadelesinin, bir şeyleri ispat etme çabası olduğunu, bu takımı sevdiğini göstermeye çalıştığının göstergesi olduğunu da biliyorum