S
Salih Coskun
Misafir
Re: 10 # Arda Turan
Ne demek oluyor o google translate cözemedi?Enes Kömürcü' Alıntı:Delnan Polat ?![]()
Ne demek oluyor o google translate cözemedi?Enes Kömürcü' Alıntı:Delnan Polat ?![]()
Ne demek oluyor o google translate cözemedi?[/quote:glitnzlh]Salih Coskun' Alıntı:[quote="Enes Kömürcü":glitnzlh]Delnan Polat ?![]()
Hmm neden satmadigimiz ortaya ciktiDoğan Sağlam' Alıntı:'Adnan' ismini yanlış almışlar sanırım.
Atletico o paraya zaten Jurado'yu sattı karları olmadığı sürece bunu yapmaları gereksiz bir hamle olurdu ki yapmadılar.mazharozsoy' Alıntı:ben satılmasının hem kendi hem takım için daha iyi olacağı görüşündeydim. pazarlıkla 12.5-13 M euro ya satılabilirdi transferin son gününde.
Ama Arda'yla Jurado arasinda da fark var biraz. Kendileri Jurado'yu 13'e satiyorsa ondan daha iyi oyuncuya da en az bi 15 teklif etselerdi. Kaldiki bana kalirsa 20'den asagisini asla kabul etmem, 25 normal degeri derim.Alison Sudol' Alıntı:Atletico o paraya zaten Jurado'yu sattı karları olmadığı sürece bunu yapmaları gereksiz bir hamle olurdu ki yapmadılar.mazharozsoy' Alıntı:ben satılmasının hem kendi hem takım için daha iyi olacağı görüşündeydim. pazarlıkla 12.5-13 M euro ya satılabilirdi transferin son gününde.
Bu güzelmiişErdal Can İçelli' Alıntı:Arda Turan ile konuşan Erdoğan, milli futbolcuya ''Yine şanslısın. Bir yerlere vurdurarak bilardo gibi gol attın'' dedi.
Arda'nın ''Başbakanım sizden bir şeyler öğreniyoruz hayırlısıyla'' demesi üzerine gülen Başbakan Erdoğan, maçın çekişmeli geçtiğini ifade etti.
Kıvrak zeka![]()
Vural Yıldırım' Alıntı:Bir bu eksikti Arda 2 hafta yok.
Hakan Balta'nın arka adalesinde kısmı yırtık tespit edilmiştir.
Arda Turan'ın ayak bileğine aldığı darbe sonucunda ikisi ciddi olmak üzere üç bağında zedelenme görülmüştür.