ben bu serhat ve valentin konusuna kafayı taktım.bu oyunculara ne zaman görev werildiyse sonuna kadar yaptı bana göre.kazandığımız büyük maçlarda dikkat ettiyseniz en büyük katkılar benchten gelerek oldu.bunların başında da serhat vardı.maça çok kötü başladığımız ve son periyotta kazandığımız bi kaç maçtada bu isimler ön plana çıkmıştı.valentinde sezona kötü başlamamıştı hatırlarsanız.süresi artmaya başladığı dönemde ciddi bi sakatlık geçirmişti.ayrıca fatih faul problemine girdiği zaman ben hiç yerine hüseyinin girdiğini görmedim.haklı olduğunuz konular var tabi ki.her taraftar kendi takımında en iyi oyuncuları görmek ister.ama şunu da belirtmek isterim fenerbahçe bu kadroylada şampiyonluğa filan oynayamaz.bu kadar yıldızı bi arada nasıl oynatacak acaba,nasıl rotasyon kurulacak.eski oyuncular ile bu sene gelen oyuncular nasıl iletişim kurucak,hepsini birer yıldız sınıfına koyuyoruz ve hemen hemen hepsi birer sorunlu oyuncu olduğunuda biliyoruz.maçlar kağıt üzerinde oynanmıyor.dış etkenleride değerlendirelim.fb en fazla bu sene 4.olabilir çok küçük bi ihtimal 3.lük.ötesi yok yani.7.likten buraya yükselmekte tabi ki başarıdır ama eğer o derecelere de gelirse unutmayalım ligden çekilen ve çekilme ihtimali olan takımlar var.onların yerine geçer.