Arda Vekiloglu

sorunu nedir bilmiyorum. aslan yürek olduğunu ise çok iyi biliyorum. son zamanlarda bir durgunluğu var. takımın da ona çok ihtiyacı var. biraz silkinir de kendine gelirse sıçrama yaparız birlikte. arda'yı maçtan önce tribüne filan çağırıp moral verelim, antrenmana giden olursa bir görüşmeye çalışsın, bir şeyler yapalım işte. çok önemli bir oyuncu ne de olsa, böyle durgun olması sanırım beni olduğu kadar sizi de üzüyordur. umarım bu sadece ülker'de boşa geçirdiği zamanlardan kalma bir durumdur da zamanla düzelir. kendisi türkiye'nin en iyi orta mesafe şutörüdür kanımca. kendine gelirse yeniden milli takıma bile çıkabilir, tam tanjevic'in seveceği türde bir oyuncu.

ne olursa olsun bizim için özel bir oyuncu. hadi be arda, gayret biraz!
 
Adaşıma yıllardır ben yazmaktan bıktım , o okumaktan bıkmadı :)
Bir de ingilizce yazalım :p

Trust yourself, trust your brain, trust your fundamental, trust your height, trust your wrist and trust to the Galatasaray supporters :)

Seni seviyoruz, bu sevgiyi karşılıksız bırakma ....
 
Son senelerde onun kadar gercek Galatasaraylı bir basketbolcumuz olmamıstır herhalde.Ona bosuna Aslan yürek demiyoruz.

Önümüzde cok zorlu bir Karsıyaka macı var. Bu macta kendisinden patlama bekliyorum.Kötü oynayacagım diye korkmamalı,sonuna kadar arkandayız...
 
Gerçekten haftaya oynayacağımız Karşıyaka maçı Arda için çok önemli.Arda'nın basketbola başladığı kulüp Karşıyaka.Bu maçta kendini daha fazla motive edecektir.Haftaya Arda,Arda gibi oynarsa uzun zaman sonra Karşıyaka deplasmanından galibiyetle döneriz.
 
Onu sahada görmek beni çok rahatlatıo
kötüde oynasa iide oynasa o 9 numara çok yakışıyo ona

Fener maçını beklio heralde gene :)
 
Yani ARda bu kadar sut nasil kacar anlamiyorum.Hemde cogu cok müsayit ve bos sutlardi. Ne zaman düzeleceksin?
 
Ardayı anlamak mümkün değil bence taraftarın sevgisi hatta teknik heyetin gururu olmak yetmiyor...Kendine güvenmeli çok gereksiz hamlelerle hatalar yapıp bomboş şutları atamıyor halbuki 5 numarayıda oynayabilecek yeteneği var tabi bilemiyorum yönetimlemi sorunu var ailevi sorunumu var ama hayırlısı diyorum...
 
Arda'nın kalbimizdeki yeri değişmez ama gerçekten kendisine de takıma da zarar veriyor.Arda,Cihad filan biraz daha iyi oynasalar yabancılar ve yeni gelecek uzunla iyi bir takım oluruz.Daha kaybettiğimiz fazla birşey yok.
 
şu anda Arda boyunda ve size ında bi 3 numara,bırakın Türkiye'yi,avrupada bile yok.ne kadar özel bi oyuncya sahip olduğumuzun biz farkındayız ama h.üner elindeki değerin farknda değil!!! ya insan 40 dk boyunca 2.06 lık bi 3 numaraya bir kez olsun post-up yapıp top almasını sağlayacak bi set hazırlamazmı bi coach olarak kardeşim. bu çocuğun yeteneklerinden hiç faydalanamadk son 3yıldır. bunun sorumlusuda h.üner dir.
 
Aslan Yürek kendini bulmaya başladı önümüzdeki Tuborg maçında ona çok iş düşecek. Takım kaptanı bana göre sahada olmalı Mert'i sezon başından beri görmedik bu görev geçikmeli olarak sahibine iade edilmelidir.
 
bjk maçınadada vasatı aşamadı..ama ona güvenimiz sonsuz..satış yapmıyor en azından..
ultrAslan ARDA
bu taraftar her zaman arkanda
 
Tartısmasız arda mükemmel bi oyuncu...terbiyeli ve gerçekten çok efendi bi kişiliğe sahip ASLAN ARDA ARKANDAYIZ...
 
Ardanin sut yüzdesi 1/9 iki sayi,4/11 üç sayi

maçın sonunda attığın 2 üçlük maçı kafa kafaya getirdi belki Arda
ama 9 da 1 2 sayılık ve çoğu boş atış kaçarsa biz bu maçı alamazdık..
 
Hemen her dalda var böyle çok şey beklenip beklenileni veremeyen oyuncular. Ben artık kesin inandım ki Arda da bunlardan biri...
 

Üst