Asist Programı

arkadaşlar ismet abi programın sponsor sorunu olduğunu yayından kalkabilceğini söyledi ama bunun doğru olması basketbola vurulan bir kara lkedir sayın saranı kınıyorum
 
Yayın haftada 1'e düşürülmüş sponsor bulunamadığı için bugun bir kaç mesaj ile katıldım programa.Gerçi onların sponsor bulması çok zor neden mi ? Onlar hakemlere laf atmıyorlar,onlar federasyon istifa istifa diye haykırmıyorlar,onlar bu basın için çok onurlu ve samimi insanlar ki o yüzdendir ki bu kirli dünya da onlara göre temiz sponsor bulunmaz !
 
madem onlar bulamıyor.biz gsbasket.org olarak hatırımızın geçtiği kişilerden destek isteyemez miyiz ya da bir kampanya başlatamaz mıyız??
 
Re:

Alp Erdem' Alıntı:
madem onlar bulamıyor.biz gsbasket.org olarak hatırımızın geçtiği kişilerden destek isteyemez miyiz ya da bir kampanya başlatamaz mıyız??

valla o kadar imkanlar yaratabilecek bi gücümüz varsa, ona buna değilde kendi takımımıza kullansak daha iyi olur be kardeş.. :)
 
Bizim yapabileceğimiz en büyük destek programa mesaj ve telefonlarla maksimum katılım sağlayıp baskebolun sahipsiz olmadığını elimizden geldiğince göstermektir.
 
bugün asist programını dinlerken bir soru soruldu.. fenerbahçeye gelen tarance kinsey in s.carolina da iken takım arkadaşı olan ve şu anda knicks de oynayan adam kimdi diye.. ben de geçen gün bir yerde okumuştum.. renaldo balkman diye cevap verdim ve bildim.. ne kazanacağımı bilmeden, zevk için mesaj atmıştım.. bilin bakalım ne kazandım.. fülker- chorale r. euroleague maçına bilet :)) bilseydim cevap vermezdim:)) maça gidip bazılarına "pembe teskere" diye pankart mı açsam acaba..
 
bugun sabah gazeteyi karıstırırken (f.mac) asist programına dee brown un konuk oldugu yazıyordu.
bilgisi olan varmıdır acaba?
 
evet..program istiklal caddesindeki adidas mağazasından yapılacak.. geçen hafta saçları çok güzel bir oyuncu konuk olacak diye anons edilmişti çaktırılmadan..adidas la dee brown un bir sponsporluk bağlantısı da vardır belki, bilmiyorum.. dinlemek isteyenler için, program her salı 13-15 arası 107.2 radyo spor da.. internet sitelerinde diğer şehirler için frekans değerleri var. internet sitelerinde canlı yayın bölümü de var, daha da güzeli winampla da dinlenebilen bir kanal..
 
Bence programda Dee'nin söylediklerinin en az yarısını tercüme edemezler.Ben yıllarca yurt dışında yaşamış olmama ramen, kulladığı argolar yüzünden bazen onu anlamakta güçlük çekiyorum.Edebilirlerse de helal olsun :) Bu arada saçları konusunda; Amerika'dan döndüğünde farklı bir Dee bulabiliriz karşımızda ;)

Dinleyelim öğrenelim...
 

Üst