...:::Aşk:::...

Margo apla dedik başımıza tac ettik ama ne cevap var ne fikir :(
Gene kaldık Güzin apla ile haydar amcaya (haydar haydar O yar benim kimene )

En çok merak ettiğim nokta ailesi neden sıcak bakmıyor?Sonuçta sen ve kız arkadaşın belirlemeli her şeyi.Ailelerin araya girmesi hiç hoş değil.

Bazı aileler hiç sebep yokken anti pati besliyor.En çok kızdığım nokta bu ve bir çok örnek var bunula ilgili. Neyse fazla konuşup da sinir bozmak istemiyorum. Ama bir şeyi seviyor veya ondan nefret ediyorsan bunun geçerli bir sebebi olmalı.

Barış Yarar' Alıntı:
En çok merak ettiğim nokta ailesi neden sıcak bakmıyor?Sonuçta sen ve kız arkadaşın belirlemeli her şeyi.Ailelerin araya girmesi hiç hoş değil.

Bazı aileler hiç sebep yokken anti pati besliyor.En çok kızdığım nokta bu ve bir çok örnek var bunula ilgili. Neyse fazla konuşup da sinir bozmak istemiyorum. Ama bir şeyi seviyor veya ondan nefret ediyorsan bunun geçerli bir sebebi olmalı.
Barış cım aynı dertten muzdaripiz galiba :kop (şu ligler başlasada kendimize gelsek aahh Cim BOM BOm laylaylay.....)

ne kadar çok varmış aşktan çeken! bi de erkekler anlamaz aşktan falan derler :) bence acı çekmenizin en büyük sebebi karşınıza çıkan her hoşlanma duygusunu aşk sanmanız olsa gerek.. doğrusunu yakalayıp, karşılıklı yaşandığı zaman aşk ne kadar da güzelleştirir aslında yaşamı.. lütfen adını lekelemeyelim bu güsel şeyinn :D di mi önder abiii?? bak burada senin konun var hiç konuşmuyosuun????

ceylan#5' Alıntı:
ne kadar çok varmış aşktan çeken! bi de erkekler anlamaz aşktan falan derler :) bence acı çekmenizin en büyük sebebi karşınıza çıkan her hoşlanma duygusunu aşk sanmanız olsa gerek.. doğrusunu yakalayıp, karşılıklı yaşandığı zaman aşk ne kadar da güzelleştirir aslında yaşamı.. lütfen adını lekelemeyelim bu güsel şeyinn :D di mi önder abiii?? bak burada senin konun var hiç konuşmuyosuun????

Bence çoğu erkek hissettiği hoşlanma hissinin aşk olmadığının farkındadır ama bu duygunun saplantıya dönüşmesini engellemek çok zor. Tamamen içgüdüsel.

kkayacan' Alıntı:
ceylan#5' Alıntı:

Bence çoğu erkek hissettiği hoşlanma hissinin aşk olmadığının farkındadır ama bu duygunun saplantıya dönüşmesini engellemek çok zor. Tamamen içgüdüsel.

zaten aşk, adamı şaşırtan kadın değilmi :p :kop

Barış Yarar' Alıntı:
kkayacan' Alıntı:
[quote="ceylan#5":b5866]ne kadar çok varmış aşktan çeken! bi de erkekler anlamaz aşktan falan derler :) bence acı çekmenizin en büyük sebebi karşınıza çıkan her hoşlanma duygusunu aşk sanmanız olsa gerek.. doğrusunu yakalayıp, karşılıklı yaşandığı zaman aşk ne kadar da güzelleştirir aslında yaşamı.. lütfen adını lekelemeyelim bu güsel şeyinn :D di mi önder abiii?? bak burada senin konun var hiç konuşmuyosuun????

zaten aşk, adamı şaşırtan kadın değilmi :p :kop[/quote:b5866]peki bayan için aşk ın tanımı ne... :roll:

kusura bakmayın ben biraz geç girdim nete, cevap da geç oldu haliyle.. herhangi bir bayan için tanımını bilemem, kendim için de tanımını yazarsam fazla özel olur.. ama beni tanıyanlar bilir ;)

margo' Alıntı:
Barış Yarar' Alıntı:
kkayacan' Alıntı:
[quote="ceylan#5":a1ea6]ne kadar çok varmış aşktan çeken! bi de erkekler anlamaz aşktan falan derler :) bence acı çekmenizin en büyük sebebi karşınıza çıkan her hoşlanma duygusunu aşk sanmanız olsa gerek.. doğrusunu yakalayıp, karşılıklı yaşandığı zaman aşk ne kadar da güzelleştirir aslında yaşamı.. lütfen adını lekelemeyelim bu güsel şeyinn :D di mi önder abiii?? bak burada senin konun var hiç konuşmuyosuun????

zaten aşk, adamı şaşırtan kadın değilmi :p :kop
peki bayan için aşk ın tanımı ne... :roll:[/quote:a1ea6]

ona da sen karar versen artık ;)

Arman AŞk konusunda Doğuş 'un tezi işliyor ne y6azık ki şimdi sen gitiyorsun bi kızı seviyorsun ama kız sana değil sevmek yüzüne bile bakmıyor , bu kızımızda çünki 1 başkasını seviyor ama (işin koptuğu nokta burası ) kızın sevdiğide kızı değil bi başkası kızı seviyor...
Amma gün gelir sen bi kızı seversin kızda buna karşılık verir ve seni öyle bir sever ki senin Prensesin olur Dünya denen şey güzelleşir , takımın yenilir AŞKını düşünür ona dert yanarsın O seni ANA şevkatiyle teselli eder , Hatta ALLAH'a olan inancın kat kat artar (Bu dünyada taşı bile sevsen O seni HAKKA götürür unutmayalım unutturmayalım...)

hehe evet bigun bırı cıkar karsına ve dedıgın gıbı anlarsın aşkın kıymetını ıste bu kadar karamsar olmayalım :) baskasında gonlu olan bırıne de gıdıp asık olmayın, olmayacak duaya Amin demeyin :D