...:::Aşk:::...

ben aşkın var olduğunu keşfettim ama kanıtlayamam.. yalnız işi bir adım öteye gçtürdüm, şimdi ne kadar devam edeceğini test ediyorum ;)

ceylan#5' Alıntı:
ben aşkın var olduğunu keşfettim ama kanıtlayamam.. yalnız işi bir adım öteye gçtürdüm, şimdi ne kadar devam edeceğini test ediyorum ;)

Peki o halde sana bir soru.

Aşk nedir? Tanımını nasıl yaparsın?

burası bunu açıklamak için fazla halka açık bir mekan ama yüzeysel bir cevap verebilirim sanırım..

aşk, insanın yüzünde sürekli yersiz bir gülümsemeye sebep olan, imkansızı başarmak için insana deli cesareti veren duygu.. kaç gün, ay, yıl geçerse geçsin onun yanından ayrılmak istemiyorsun, yanındayken bile özlüyorsun. o kadar zaman sonra, telefonun çaldığında bile hala heyecanlanıyorsun ve her zaman-kızgın olsan bile- telefonu yüzünde kocaman bi gülümsemeyle açıyosun.. onsuz yaptığın herşey boş geliyor ve hayatın ona doymak için çok kısa olduğunu düşünüyosun..

daha ne diyeyim ben otursam daha 2-3 sayfa yazarım :roll:

Elbet bu yazdıklarıma kızacak arkadaşlar olacaktır ama :hi bunlar benim için yabancı tanımlar. Uyum, sevgi, saygı ve alışkanlık daha ağır basıyor sanki.

Tabi bir de şu var. Bayanların düşünceleri hakkında yorum yapmayım ama erkekler cinsel açıdan çok memnun oldukları ya da mutluluğu tam anlamıyla yaşadıkları herhangi bir bayana direk aşık olabilirler.
Bakınız : Herhangi bir hayal kadınına aşık olabilen erkekler

erkekler hakkında söylediğine katılıyorum ama istisnaların da olduğunu kabul etmek lazım.. zaten bir süre sonra aşkın yanında bir sürü duygu gelişiyor; alışkanlık (hatta bağımlılık), sevgi, bunlar gibi duygular ve en önemlisi "saygı".. zaten bunlar olmazsa aşkın uzun ömürlü olabileceğini sanmıyorum..

ceylan#5' Alıntı:
burası bunu açıklamak için fazla halka açık bir mekan ama yüzeysel bir cevap verebilirim sanırım..

aşk, insanın yüzünde sürekli yersiz bir gülümsemeye sebep olan, imkansızı başarmak için insana deli cesareti veren duygu.. kaç gün, ay, yıl geçerse geçsin onun yanından ayrılmak istemiyorsun, yanındayken bile özlüyorsun. o kadar zaman sonra, telefonun çaldığında bile hala heyecanlanıyorsun ve her zaman-kızgın olsan bile- telefonu yüzünde kocaman bi gülümsemeyle açıyosun.. onsuz yaptığın herşey boş geliyor ve hayatın ona doymak için çok kısa olduğunu düşünüyosun..

daha ne diyeyim ben otursam daha 2-3 sayfa yazarım :roll:
Ceylan olaya noktayı koymus söylenecek pekde söz bırakmamışsın

Bu aralar forumda seni ve mesajlarını çokça görüyoruz. Bunun nedeni BASKET lerini arttırmak mıdır nedir :ehue

valla seni sözlerin mi çarpacak yoksa ben mi bilemiyorum.. nerede bu adminler yahu adam bana saksı dedi! abii bi bana sahip çıkmıyosun ya şu adamla beni uğraştırıyorsun bişey demiyorum sana!

Açılın ben doktorum(eski Türk filmelerine neden bukadar takıldım ) admin değilim ama yardımcı olabilirmiyim.
Forumumuzda saksı saksağan vb... kelimeleri LÜTFEN daha özenli kullanalım :atki