Re: Aslantepe' ye arena projesi
bu arena projesi gerçekten olacak mı yoksa istek mi ??
bu arena projesi gerçekten olacak mı yoksa istek mi ??
Adnan Polat yeni staddan sonra bir basket salonu yapılacak demişti ama o zamana kadar neler olur bilinmezOnur Karakuzu' Alıntı:bu arena projesi gerçekten olacak mı yoksa istek mi ??
Metin Kuruçay' Alıntı:Bu salon bana ilginç geldi, paylaşayım istedim.
Stad ile salon yanyana olsun konsepti, Avrupa' da bir tek Hamburg' ta var.
Hamburg' da 50 bin kişilik stadın yanına bir de 13 bin kişilik, ancak gerektiğinde 16 bin kişilikte olabilen bir salon yapmışlar. Aslında arena dememiz gerekir. İsmi Color Line Arena...
53°35'20.03"N, 9°54'9.32"E Google Earth' ten bakmak için net koordinatları.
Özelliklerinden bahsetmeye devam edelim:
70 locası var ve localar 15 kişilik. 4000 kişiye kadar amfi tiyatro biçiminde kullanılabiliyor. 60 kişilik bir Business Club yeri var. Yine 120 kişilik bir lounge daha var. 17 fast food büfesi mevcut ayrıca. Engelliler için de 79 kişilik engelli ve 79 kişilikte yardımcı tribünü yapmışlar.
Restaurant+barları toplam 2,000 koltuk kapasiteli. Pota arkasında üst tribünü komple restaurant yapmışlar. (İsmi Skylight Cafe olan yer)
http://www.colorline-arena.com/panorame ... l&mbild2=1
3 boyutlu görmek için Quicktime programının kurulu olması gerekir.
Arena toplam 40 dönüm alana kurulmuş ve 83 milyon? harcanmış, 16 ay sürmüş yapımı.
Bu arenayı diğer arenalardan ayıran özellik olarak: 1) Stadın hemen yanında olması. 2) Böyle bir arena olması durumda portatif koltuksuz Eurolig standartına uygun 10,000+ olduğu için, portatiflerle ise 16,000 olduğundan ileride yapılması planlanan NBA Europe organizasyonu için yeterli kriteri taşıması gösterilebilir. 3) Ayrıca konser vb organizasyonlar için de lounge ve restaurantları bulunan bir arena gayet uygun.
Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:Bence eğer mail atacaksak belli bir şablon oluşturulmalı herkes onu atmalı olmaz mı?
Eren Bekdemir' Alıntı:evet ya antreman için...maç için değil.en fazla 5 milyon verir iş adaları onada antreman sahası olur...basketbol arenası için en aşağı 40 milyon civarı para lazım...ortada salon filan yok o haberde bana kalsa yanlış anlama var ..