Aslantepe'ye Basketbol Salonu Projesi

Re: Salon?

Salon,Tesis gibi hamleler kulübün az çok hedefini,vizyonunu ortaya koyar,Ne zaman bizde Eurolig'de oynamamıza engel olmayacak bir şekilde,standartlara uyacak bir şekilde salon yapmaya başlayacağız işte o zaman gönül rahatlığıyla diyeceğim ki bizim Basketbol şubemizin hedefleri büyük,işte o zaman gerçekten gelecek adına umutlu olacağım.

Galatasaray vizyon sahibi olmayan bir klup değildir. Bu konu başlığı altında yazılan ve özellikle Euroleague kapasitesinde bir salon yapılması gerekliliği konusundaki bütün yorumlara saygım da var. Ancak bu yorumlar yapılırken mantıklı olunması gerekir diye düşünüyorum. Galatasaray Basketbol Takımının sezonluk seyirci ortalaması 2000'i geçmezken (kesilen bilet sayısı belki bu kadar bile değildir) 10.000 kişilik bir salona hangi bütçe ile girişilebilir? Ne zaman Galatasaray Basketbol Takımının iyi ve kötü gününde salonda sürekli olacak, kombine bilet alacak bir basketbol seyirci kitlesi olur, o zaman lütfen 10.000 kişilik salonlardan konuşalım. Mevcut tabloda, Galatasaray'ın 10.000 kişilik bir salon yaptırmasının imkanı yok. Bence 6000'e oturup şükredelim. Kaldı ki onun bile garantisinin olmadığı bir ortam söz konusu.

Ahmet Bey, saygı duyduğunuz ama katılmadığınız yorumları okusaydınız olayın mantığını çok net kavrardınız...

kocaelindeyim fakat masraf yaparak takımım için bu sene 5 maça gittim...ama kendini ultraslan zannedim maçlara bedava giren toplluluğa her maç rastladım bence önce taraftarlık duygusunu değiştirmemiz lazım...salondan önce

Yazmadan önce okumayı öğrenebilseydik belki bunları yazmazdık değilmi...Bu ligin en fazla taraftara oynayan takımıyız Fenerbahçe'nin salonları dolup taşıyormuki 12000 kişilik salon yapıyorlar...Adamlar 300 taraftara oynuyorlar...Ayrıca eurolig standartları a lisans gibi şeyler var ama işte okumadan yazıldığı için bunların ne önemi var...

kürşat turkay' Alıntı:
kocaelindeyim fakat masraf yaparak takımım için bu sene 5 maça gittim...ama kendini ultraslan zannedim maçlara bedava giren toplluluğa her maç rastladım bence önce taraftarlık duygusunu değiştirmemiz lazım...salondan önce

Burada boş ve mesnetsiz yazacağınıza gerçeği belirten şeyler yazın.

ultrAslan'ın tüm alt kollarının kendine ait t-shirt, polar, montları vardır. Grubun tamamında olmasa bile bahsettiğiniz grupta üstünde mutlaka ürün olan birileri vardır, yazarmısınız hangi alt grup olduğunu?

Bu sene bedava girilen sadece 2 maç var, ben isimlerini yazabilirim, peki siz gerçekten yaşadıysanız böyle olay söylermisiniz acaba hangi alt grup olduğunu.

Bir isme çamur atmak için, düşünüp taşınıp olmayan şeyleri dökmeyin buralara, ayıptır günahtır.

Eren Aydın' Alıntı:
Ahmet Bey, saygı duyduğunuz ama katılmadığınız yorumları okusaydınız olayın mantığını çok net kavrardınız...

Sevgili Eren, senden 10 yaş büyüğüm o yüzden isminle hitap edeceğim. Umarım anlayışla karşılarsın.
Olayın mantığını bende çok iyi anlıyorum. Ancak senin de bildiğin gibi, amatör branşlar bir çok spor klubu için malesef masraf kapısı. Hiç bir zaman kar etmeyen, kendi yağı ile kavrulamayan bir şubeye, yönetimin cebinden milyon dolarlık bir proje düşünmesi bana zor geliyor. Faruk Süren döneminden beri stadyumun yapılamadığı gerçeğini görürsek, açıkcası 10.000 kişilik bir salon bana yakın zaman içinde mantıklı gelmiyor.
Fenerbahçe'nin salonunu bildiğim kadarıyla Ülker yaptırıyor. O yüzden onların salon meselesini bizimki ile kıyaslamak doğru değil.

Oğuzhan Erdinç' Alıntı:
[quote="kürşat turkay":3daw2xex]kocaelindeyim fakat masraf yaparak takımım için bu sene 5 maça gittim...ama kendini ultraslan zannedim maçlara bedava giren toplluluğa her maç rastladım bence önce taraftarlık duygusunu değiştirmemiz lazım...salondan önce

Burada boş ve mesnetsiz yazacağınıza gerçeği belirten şeyler yazın.

ultrAslan'ın tüm alt kollarının kendine ait t-shirt, polar, montları vardır. Grubun tamamında olmasa bile bahsettiğiniz grupta üstünde mutlaka ürün olan birileri vardır, yazarmısınız hangi alt grup olduğunu?

Bu sene bedava girilen sadece 2 maç var, ben isimlerini yazabilirim, peki siz gerçekten yaşadıysanız böyle olay söylermisiniz acaba hangi alt grup olduğunu.

Bir isme çamur atmak için, düşünüp taşınıp olmayan şeyleri dökmeyin buralara, ayıptır günahtır.[/quote:3daw2xex]
arkadaşım ben ultraslana laf söylemiyorum zaten kendini taraftar zannedip maça bedava girenlere diyorum...kepez bld maçında ve daçka maçında bedavaya çok kişi girdi...ben ultraslana laf söylemem laf söyletmem...tekrar söylüyorul o laf kendini ultraslan zannedip maça bedava girenlere yanlış anlaşıldıysam özür dilerim...

Salonun yeri ve büyüklüğü yönetimin amatör şubelere ne kadar önem verdiğinin en büyük göstergesi olacak.Ne yapıp edip Seyrantepenin yanına ve eurolig standartlarına uyacak şekilde yapılmalı ki amatör şubeler can çekişmekten kurtulsun.Tabi masraftan kaçalım diye kötü bir salon yapmak bize yakışmaz.

Bugün A2 maçında ve GSYİAD' ın sponsorluğunu üstlendiği tekne yarışı için Polat ve GSYİAD Başkanı bir araya geldiler. Muhtemelen salon konusuda konuşulmuştur. Birkaç gün içinde bir gelişme olursa burdan detaylı olarak haber veririm.

GSYİAD'tan Büyük Bir Hizmet Daha

1905 Galatasaraylı Yöneticiler ve İşadamları Derneği, kulüp için bir voleybol salonu inşa ettiriyor.

1905 Galatasaraylı Yöneticiler ve İşadamları Derneği, Florya Metin Oktay Tesisleri?ne bir voleybol salonu inşa ettirecek. 1500 kişilik salonda şube ofisleri ve antrenman alanı da yer alacak.

GSYİAD çok iyi çalışıyor gerçekten,yönetim'e çok yardımcı oluyorlar.Fakat tüm bunlardan sonra yönetim'de bu şubelere iyi sponsorlar bulmalı,GSYİAD üzerine düşeni yapıyor.

Syn.Adnan Polat döneminde en olumlu işlerden birisi bu oldu,Gsyiad ile Yönetim arasında iyi bir sinerji yakalandı ve bunun sonucunda dernek oldukça etkin çalışıyor,Teşekkür ederim kendi adıma GSYİAD'a...İnş destek devam eder...

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
GSYİAD çok iyi çalışıyor gerçekten,yönetim'e çok yardımcı oluyorlar.Fakat tüm bunlardan sonra yönetim'de bu şubelere iyi sponsorlar bulmalı,GSYİAD üzerine düşeni yapıyor.

Bayram GSYİAD ı böyle çalıştıran bir arada tutan ve bu projeleri yaptırmak zorunda bırakan Adnan POLAT'tır. Keyiflerine yapmıyorlar her hafta nerdeyse her ilde toplantılar yapılıyor. Bu zamana kadar elini cebine sokmayan iş adamlarını Adnan POLAT ve yönetimi projelerini önüne koyup yaptırtıyor. Bilgilerine.

Doğrudur Cem Diken,Adnan Polat ve ekibi GSYİAD'la çok iyi anlaşıyor,GSYİAD'ın tüm bu projelerinde yönetimin'de büyük bir payı var.

GSYİAD ın yapacağı diğer büyük proje hakkıında bilgisi olan varmı arkadaşlar?
Aslantepe nin orada yapılacak olan havuzlu salonlu statlı proje....

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
GSYİAD ın yapacağı diğer büyük proje hakkıında bilgisi olan varmı arkadaşlar?
Aslantepe nin orada yapılacak olan havuzlu salonlu statlı proje....

Şu an düşünülen 6,500 kişilik bir salon. Yanında havuz' da olacak. Ayrıca 40-45 yataklı kamp tesisi ve 3500-4000 kişilik mini bir stad. Mini stadta A2 takımı maçlarını oynayacak. Buna ilave olarak maç günleri futbol takımımız bu tesislerde kampa girecek ve buradan Aslantepe' ye geçecek. Son antremanlarını da bu sahada yapacak.

Salonu 10,500' e çıkarttırmak için her yerde uğraşıyoruz. 1905@gsyiad.org ' a sürekli neden 10,500 olması gerektiğine ilişkin yazı yazmamız gerek. Maalesef konuyu yanlış biliyorlar. Şu anki kapasite Eurocup için uygun. Tesisin toplam maliyeti 15-20 milyon USD arasında olacak. Aslantepe' ye kuş uçuşu 1.3 km yakında Kemerburgaz yolundaymış yeri. Maç günleri Aslantepe' den otobüsler de kalkacaktır yeni komplekse.