Aslantepeye Salon

Arkadaşlar dün canaydının katıldığı programda amatör branşlar da bu sene başarılı olunduğunu ve bunun sponsorlar sayesinde olduğunu hatta ülker grubunun herkese eşit destek olduğunu(oyuncular için hariç ömer,mirsad,ibrahim,v.b)parasal konuda bir sorunlarının olmadığını söyledi.Fatih altaylıda ardından başkana "Bu takıma 10 bin kişik salon yakışmaz mı?" diye sorunca Canaydın"Biz Aslantpeye Ali Sami Yen Spor Kompleksi yapıyoruz stadı yaptıktan sonra salonda yapılacaktır dedi"
Aslantepede 120 dönüm arazinin üst kullanım hakkı bizimmiş.Stad 60 dönüm üstüne yapılacakmış gerikalan arazi için stad yapıldıktan sonra bir salon düşünülüyomuş ama önce stad bitirilecekmiş ondan sonra planlıyolarmış... ;)
 
Avrupa kriterlerine uygun,akustiği ayarlanmış 2000-2500 kişilik bi salon yeterlidir.bence her maç dolacak salonu, sadece büyük maçlarda dolacak salona tercih ederim...
mesela akatların akustiği gerçekten çok iyi rakip iyi baskı altına alınıyor,seyirci ne kadar cok olsada yada az olsada.bunu 10 bin kişilik salonu full doldurmadıkça yapamazsınız o baskıyı...
 
Bir uleb cup maçında astığımız pankart aklıma geldi şimdi :) daha sonra pankart polisler tarafından içeri alınmak istenmemişti :) Salon şart !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Cengiz Bozkurt' Alıntı:
Bencede 2500-3000 kişilik bir salon daha uygun :)
En az 6.000 kişilik olması gerekiyor. stad bittikten sonra geriye kalan dönüme bakarsak rahat rahat 6.000 kişilik salon yapılabilir. bence 6.000 kişilik salon bile azdır
 
Doldurabilirsek 6000 kişilik salon tabiyki çok daha iyi. Başarılı takım kurmaya devam edersek aslında kemikleşmiş seyircimiz olur, 90 öncesinde her maç full olurdu Spor Sergi'de.
 
Biz Galatasaraylı olarak 6 bini dolduramıyosak zaten galatasarylı sayılmayız bakmayın şimdi ayhan şahenk 1000-2000 kişi anca geldiğine bu salon sıfırdan son teknoloji ile yapılcak ve aslantepeye stadın yanına! Düşünün 10 bin kişilik salon ve bi hafta sonu maç var aynı günde futbol maçı var basket maçlarınla futbol maçları haftasonu oynanıyo zaten aynı güne geldiğinde ilk basket maçını sonra futbol maçını izleyebilceğiz.yani futbol maçına bile o saatte 10 bin kişi gelse o salon dolar. önemli olan dolması değil yapılması


maç başlamadan stad etrafında dolaşan 4-5 saat önce stada gelen binlerce kişi var elbet birileri gelin boş boş gezinceğimize basket maçına gidelim der.hatta biletleride ona göre ayarlanır aynı gün olan futbol ve basket maçlarının biletlerini birlikte satabilirler yada futbol maçına bilet alan basket maçını ücretsiz seyredebilecek diye
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Yok 500 kişilik salon yapıslın kolay dolar!


Ayüp abi buna en çok üzelende sensin biliyom milleti nasıl abdi ipekçide oynamaya ikna etmeye çalıştığını çok iyi biliyom herkes imkansız diyo dolmaz diyo ama sen hep hedefini büyük tutuyon brawo
 
10 bin kişilik modern bir salon hem galatasaray'ın şanına hemde galatasaray'ın büyük taraftarına yakışır adnan polat başımızda olduktan sonra herşey gönlümüze göre olacaktır..
 
ya yeterki bi salon yapılsın da kaç kişilik oluyorsa olsun ama yapılacaksa önce rakip takımı etki altına alabileceğimiz özel şeyler yapılsın
 
Ugur GUVEN' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":1hy22ewq]Yok 500 kişilik salon yapıslın kolay dolar!


Ayüp abi buna en çok üzelende sensin biliyom milleti nasıl abdi ipekçide oynamaya ikna etmeye çalıştığını çok iyi biliyom herkes imkansız diyo dolmaz diyo ama sen hep hedefini büyük tutuyon brawo[/quote:1hy22ewq]Saol Uğurcum.
İnşallah bir gün kendimize ait bir salonumuz olacak vede 10.000 kişiye oynayacağız!
 
Kulübün 103 yıllık tarihinde bir salon yapamamışız. Bu çok büyük bir eksiktir. Türkiye'de basketbola öncülük eden bir kulüp olarak, bu eksiği gidermenin vakti hayli zamandır gelmiştir.

Galatasaray'ın neden 15 bin kişilik bir spor salonu olmasın?! Uygun sponsorluk anlaşmalarıyla maaliyeti minimize edip, Avrupa'nın en iyi salonlarından birine sahip olmak, Avrupa'da ses getirmek ve kalıcı olmak adına çok önemli bir hamledir.
Galatasaray'ın şanına ve vizyonuna yaraşır, mümkünse NBA'in Avrupa projelerinde de kullanılabilecek bir salon ilerisi için büyük kazançlar sunmaya namzettir.
 
Aslantepeye başkanın dediği gibi mutlaka salon yapılmalı.Orası ismi gibi gerçek bir Aslantepe olmalı.Yani yalnızca futbol değil diğer amatör branşların da faaliyet gösterebildiği bir spor kompleksi olmalı.Bunun yanısıra salon kapasitesi en az 10.000 kişi olmalı.Muhtemelen son teknoloji ile yapılacak bu salon da akustik,yakınlık gibi normlar çağdaş bir klübe yakışır şekilde olacaktır,olmalıdır.Seyirci kapasitesine gelince büyük hedefler belirleyeceksek ve bu salonun avrupada da organizasyonlara ev sahipliği yapacağını görmek istiyorsak salon en az 10.000 kişilik olmalı.Belki her maç dolduramayabiliriz(avrupada da bir çok takım barcelona,real madrid,pana gibi herzaman full oynamıyorlar)ama vizyon açısından kesinlikle bu sayıdan aşağıda olmamalı.
 
Bence mekan çok önemli değil.Bizim kendimize ait salonumuz olmalı hemde bir an önce.Tüm Galatasraylıların isteği bu,hayali bu.En kısa sürede sarı-kırmızı salonumuza kavuşmak istiyoruz :)
 
Aslantepeye mutlaka bir salon yapılmalı fakat bu salon bence 10.000 civarı olmamalıdır maksimum 5.000 civarı bir salon bize yeter.yapacağımız salonda tribünler sahaya yakın olmalı ve sahayı baskı altına albilmeli.bunun başarımıza büyük katkısı olacağını düşünüyorum.
 
bence salon yapılması halinde şöyle bir uygulama olabilir ;
Federasyon dan izin alınması halinde basket ve futbol maçları aynı güne denk getirilecek ve 2 maç art arda izlenecek süper olur!Önce basket sonra futbol!!!
 

Üst