Austin Daye

Evet var mı arttıran; dusan-pleiss, daye-erceg. Maç maç adam yerip-övme huyundan bi vazgeçemiyoruz. Noldu bu adam iki hafta önce süperstardı şimdi erceg den kötü ilan edildi?


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben maç içerisinde işini yaptığını düşünüyorum . Kaç top kullanıp kaç isabet bulduğu da ortada . Takım halinde savunma yokken bu adamı eleştirmek cidden saçmalık
 
Daye son antrenmanlarda iyi durumdaydı bu maçta ilk beş başlattık o yüzden. 2-3 boş atışı kaçırdı ama onları sokar normalde. Daye bizim için önemli bir isim. 4 numarada Micov dışında ondan da bir 14-15 sayı bulursak çok rahatlarız.

Koçun kendisi hakkında ki görüşleri...
 
savunmada savunulan kişinin arkasından çekilip düşürme kabiliyeti incelenip ders olarak okutulmalı. dünyada bu işi bu seviyede yapan kaç oyuncu var merak ediyorum.
 
Daha istikrarlı oynaması lazım. Bir maç çok iyi, bir maç çok kötü.Belli, Ataman da ona çok güvenmiyor yoksa bu kadar kötü bir Micov'un olduğu günde maç sonunu onunla oynardı. Ama yine de bugün hem savunmada, hem hücumda çok iyiydi. Fundamentali çok iyi.Konsantre olması lazım. Faul probleminden uzak durmalı.Savunma konusunda daha sıkı çalışmalı. Bundan sonra umarım iyi oynamaya devam eder.
 
Austin Daye'in bir sene başındaki Kızılyıldız maçındaki haline bakıyorum, bir de şimdiki haline bakıyorum, dağlar kadar fark var. Sezon başında takımın yıldızı konumunda olan Daye şu an benchten gelip katkı verse moduna soktu bizi. Bunda en büyük pay sakatlığı oldu. Ergin hoca da aralık ve ocak aylarında rotasyonu daraltırken çok unuttu onu. Umarım istikrarlı katkı vermeye başlar, yoksa 4 numarada sadece Micov'la play-off larda şansımız olmayacak.
 
Ne için kalmalı anlamıyorum? Şu takıma ne verdi de kalıyor? Mücadele etmeyen oyuncu istemiyorum ben. Kalacaksa da Daye üstüne takım kurulursa anca başarılı olur
 
Kötü oynadığında buralar yıkılıyor, iyi oynarken de birkaç kelam edelim. İlk yarı neredeyse hiç çıkmadan oynadı. Uzun kısa kimle eşleşse Udoh, Vesely, Kalinic demeden çok iyi savundu. Aynı zamanda en büyük problemi olan faul yapmadan tamamladı. Hücumda da çok akıllı oynuyor. Maşaallah diyelim, ikinci yarı da aynı performansı bekliyoruz.
 
eğer hücumda kendisini bulabilecek bir guardımız olsaydı, arroyo gibi, istatistiklerini ikiye katlardı. hücumda çok hareketli değil eyvallah ama boş kaldığında da kimse görmüyor. tertemiz bir bileği var, içeriye drive edip tekrar dışarda onu görebilecek bir guardımız olsaydı çok can yakardı. ayrıca savunması kötü değil bu adamın. sadece vasatın altında savunma yapıyor.
 

Üst