Avrupa'dan Basketbol

Uzun süredir ismi anılıyordu zaten. Olympiakos'un Spanoulis hamlesine Barca da Rudy ile karşılık verdi. Final belli diyebiliriz yine :)

Real Madrid'in bu sene kadrosu çok zayıf geldi bana.

Reyes hiç katkı vermiyor neredeyse, Garbajosa DBŞ'da da kötüydü devam ediyor, bizle bile adı geçen Clay Tucker takımın en iyisi şu maçta, durumu özetliyor.

D'or Fischer'ı çok mu aradılar merak ediyorum diyeceğim ama geçen sene de Euroleague'deydi sanırım, ismi yabancı gelmedi.

Şu halde zor zaten ligde ilk 2'ye girmeleri.

Prigoni-Llull-Velickovic-Tomic'i tutup 4-5 transfer lazım ama o da olmaz tabi.

Yuh yani Barca biraz insaf be :)

Alakasi yok ama birden aklima Sinan Engin'in 8-0'lik Liverpool macindan sonra yaptigi aciklama geldi.

"Görüyorsunuz adamlar acimiyorlar mac biraz daha uzasa hala atmaya devam edecekler" :)

Mac kac kac bitti acaba?

Kevinn Pinkney Olimpija ile anlaşmış. Uygun ucretli, anlaşabileceğimiz uzunlardan biriydi.

Yazılan isimler biri olan V.Dasic de L.Roma tarafından denemeye alınmış.

İspanya Ligi bu hafta başladı. İlk iki maçta sürpriz olmadı ama takımları da henüz yeni yeni tanıyacağız.

Dün TRT'de Estuadiantes-Real Madrid maçı vardı. Vaktim olmadığından biraz takip edebildim ama Real'i yine beğenmedim. Bu sene işleri yine zor. Dünkü maçı da Estudiantes'ten transferleri Carlos Suarez sayesinde kazandılar. Suarez 21 sayıyla mücadele etti.

Cajasol ise Joventut'u mağlup etti. Maçta Louis Bullock ve Earl Calloway iyi bir oyun çıkarmışlar.

Şu anda TRT3'te Barcelona-Gran Canaria maçı var. İzlemek isteyenlere duyurulur.

New York Knicks, Milano'daydı

2010 NBA Europe Live Tour programı dahilinde Milano'da oynanan karşılaşmada New York Knicks, Armani Jeans Milano'yu 125-113 mağlup etti.

10.672 seyircinin izlediği maçta Amare Stoudemire yeni takımına 32 sayıyla başlangıç yaptı, Danilo Gallinari 24, Wilson Chandler 17, Anthony Radolph 16, yeni transferlerden Rus Timofey Mozgov 10 sayı kaydetti.
New York coachu Mike D?Antoni 1980?li yıllarda Milano?da oynamış, 1990?lı yıllarda ise coachluğunu yapmıştı.

Bu 2010 NBA Europe Live Tour kapsamında başka hangi maçlar olacak acaba?

Caja Laboral Serkan Erdoğan'ın takımı Meridiano'yu 92-47 yenmiş. Serkan 4/9 atış yüzdesiyle 9 sayı üretmiş.

Barcelona da dün çok rahat geçti Gran Canaria'yı. Maç baştan kopunca zevkli geçmedi pek.