Avrupa'dan Basketbol

Kerem Seçer' Alıntı:
13:30'da Serkan Erdoğan'ın takımı Meridiano ile Cajasol Sevilla maçı TRTSpor'da.

kerem , geçen maça gittiğimde gördüm..
otoparktan merkeze giden yolda hep bu seramikçiler falan vardır ya..
oraya " tau ceramica " mağazası açılmış.
ya da ben yeni görüyorum.
adamlar sponsorluğu bıraktılar, gelip burnumuzun dibine dükkan açtılar..
aynı sokakta teka da var.. teka ankastre..
yıllarca real madrid'e göğüs reklamı olmuş firma..
teka alman firmasıymış gerçi. hugo sanchez'in tüm resimlerinde teka vardır.
o sokağı bir spor tarihçileri gezsin bence.. : )

Abi bu markaları çoğu zaman futboldan, basketboldan öğreniyoruz zaten. Aslında reklamın tuttuğu da buradan anlaşılıyor. Bana Teka deseler bilmiyorum der geçerdim Real'i bilmesem :)

Barcelona sahasında Zaragoza'ya kaybetti. EFC sevenler için bir not Mickael müthiş oynadı ama yetmedi tek başına.

Dun aksam Barcelona, Caja Laboral ile deplasmanda oynadigi maci kazandi. Barcelona bir yana Pete Mickael bir yana. Bu oyuncu koskoca Barcelona'yi tek basina sirtiliyor, dun sakat olsa iddia ediyorum Barcelona bu maci kazanamazdi. Navaro kacirdi kacirdi en onemli yerden uclugu soktu. Buyuk oyuncu.

Caja Laboral'in kocuna dikkat cekmek istiyorum. Real Madrid'in eski kocu kendileri, sakali olan adam. Ispanyol kanali koclarin molalarda olan konusmalarini, televizyondan izleyen seyirciler icin gosterim yapiyor. Barca'nin kocu oyuncularini sadece bir dilde konusurken " ispanyolca " Caja'nin kocu iki dilde setler vb, olarak gosterdi anlati "Ispanyolca,Ingilizce". Helal olsun dedim icimden.

Yiğit Çelebi' Alıntı:
Caja Laboralı değil Cajasolu yendi.
Tamam yahu, takimlari karistirdim. Bende diyorum Haislip neden oynamadi diye. ACB'yi pek takip etmem. Cajasol'a bakarsan kadro olarak iyi bir takim kurmus, Kirksay,Paul Davis,Bullock gibi yildizlari var, karistimam normal olmali.

Eurocup'taki rakiplerimizden Panellinios, Allicante'li Pape Sow ile anlaşmaya yakınmış. Serkan'ın takım arkadaşı Sow muhteşem bir fiziğe sahip, yetenekli olmasa da savunmada ve ribaundlarda etkili bir oyuncu ama hucum gucu konusunda oldukça vasat, hucumda basit hata yapmaya oldukça meyilli bir oyuncu. Panellinios'a faydalı olacaktır.

Timur Saglam' Alıntı:
Eurocup'taki rakiplerimizden Panellinios, Allicante'li Pape Sow ile anlaşmaya yakınmış. Serkan'ın takım arkadaşı Sow muhteşem bir fiziğe sahip, yetenekli olmasa da savunmada ve ribaundlarda etkili bir oyuncu ama hucum gucu konusunda oldukça vasat, hucumda basit hata yapmaya oldukça meyilli bir oyuncu. Panellinios'a faydalı olacaktır.
Bize gidecek tarzda bir adam aslında . Skorer uzunun yanında oynayacak beyninden çok vücudunu kullanan oyuncu tipi klasik :)

Caja Laboral, Esteban Batista'yla resmi olarak anlaşmış, 2m$ bonservisi vardı sanırım, iki yıl önce belki alabilirdik ama artık çok zor. Hep böyle bir pivotumun olsun isterdim. :)

Eren Aydın' Alıntı:
http://www.basket.co.il/News.asp?id=3007

Eski bir dosttan haber getirdim :)
Biraz olsun pg oynayabilse bugun çok işimize yarardı. Geçen sürede Avrupa basketbolunu da öğrenmişse değeri bilinmeyen oyunculardan biri olur, şut, savunma, penetre iyi bir oyuncuydu. Solomon'u Rubio'yu tutabilen az sayıdaki oyunculardandır Hite.

Timur Abi dedikelrin doğru; ama defecti de boldu Allah için. Dribbling göğüs hizasında, forvetten low posta, pivota top indiremezdi falan. Enterasan adamdı. Yine de, ilk maçında T Blok'ta oturuyoruz, Gökçe, Fırat Uzun, ben, bir de Utku Çapan vardı arkada galiba, adam bir uçmuştu, faulle kesmişlerdi, ne oluyor lan demiştik. Sonra Tremmel Darden'in üzerinden vurduğu smaç bir de yanılmıyorsam Canaria maçında adamın neredeyse göğüs seviyesinde kadar zıplayıp aldığı ribaund falan kare kare yavaşlatılmış tekrar şeklinde aklımdadır.