Avrupa'dan Basketbol

Devin Smith Maccabi'de.

Cska, eski Telekom'lu Sani Becirovic ile uzatmamış.

Marcus Williams Maccabi derken Kazan ile anlaşmış.

D'Or Fischer ve Mirza Begic serbest kalmış.

Avrupa'nın en önemli oyuncularından biri olması beklenen, benim de bir süredir takipte olduğum 94 doğumlu genç Hırvat Dario Saric'e yüksek teklifler varmış.

Nick Calathes'in kardeşi Pat Calathes'e Pana talip oldu.

Uleb senesinde çok istediğim Branko Cvetkovic, Jerry Johnson'un yanına gitmiş.

- Armani Milano, Omar Cook ile büyük ölçüde anlaşmış

- İsrail basınına göre, serbest kalma ihtimali bulunan Zizis için Pana, Oly ve Maccabi beklemedeymiş..

-Alexey Savrasenko, Unics Kazan ile anlaşmış

Cook oldum olası beğendiğim bir gard değildir bizle adı geçince hoşuma gitmemişti, iyi olmuş Milano ile anlaştığı.

Bourisis içinse büyük bir skandal konuşuluyor öyle böyle değil.

Eşinin babası Kavala'nın başkanıymış ve ondan final serisi öncesinde doping istemiş. Sezon içinde de kullanmış. Oly 200 bin euro karşılığında sözleşmesini fesh edecekmiş.

Bourisis içinse büyük bir skandal konuşuluyor öyle böyle değil.

Eşinin babası Kavala'nın başkanıymış ve ondan final serisi öncesinde doping istemiş. Sezon içinde de kullanmış. Oly 200 bin euro karşılığında sözleşmesini fesh edecekmiş.
Dozunu kaçırdı herhalde.:) Seri boyunca fena oynamasa da kırılma anlarında kaçırdığı smaç ve turnikeler belirleyici oldu.

Lazaros Papadopoulos Kazan'ın kıskacında.

Smodis artık evinde oynamak istiyormuş, Krka ile imzalaması muhtemel.

Barça Lorbek ile uzattı.

Zhukanenko Khimki ile anlaşmış.

Goran Suton Cibona ile anlaşmış.

Khimki Bourisis ile ilgileniyormuş.

Ponkrashov tekrar CSKA'da.

Nikos Zizis Maccabi flörtü gündemde.

Siena Dejuan Summers ile anlaşmış. Detroit'den. Sağlam performans bekliyorum.

Madrid Rudy Fernandez için 6 yıl 18 milyon euroluk kontrat önermiş.

Eski oyuncumuz Chris Owens Cedevita ile anlaşmış. Bizdeyken kendisini çok severdim :)

Teodosic transferi bitti gibi, Oly o rakamı karşılamayacağı için Teodosic'i CSKA'ya satacağını açıkladı.

Oyuncuyu tanımıyorum ama Washington State'de oynayan DeAngelo Casto seneye Türkiye'de oynayacağını yazmış twitter hesabında.
And its final......ill be in turkey next year

Ben bu Teodosic olayını anlamıyorum,hani Barça almıştı kesin anlaşmıştı..Şimdi Cska ile anlaşıldı yazıo nette..Eğer ki Barça Teodosic ile Spanoulis arasında tercih de bulunacak ve Spanoulis'i alacaksa çok akıllılık eder ama..Yeteneği tartışılmaz Teodosic'in ama gününde olmadığına yeteneğine yakışmayacak şekilde saçma sapan hatalar,tercihler yapıyo..