Avrupa'dan Basketbol

wade ve diğerleri avrupaya gelirse onların yararına olur..yeteneklerine biraz da zeka katarlar..kötü anmlamda söylemiyorum bunu..ilk lebron james gelmeli bence,rose,wade,griffin vb.kobenin gelmesine gerek yok,o herşeyi aşmış bir oyuncu artık,gelirse avrupa basketbolu ondan öğrenir ve canlı izleme fırsatı bulur,keza cris paul,onun da gelmesine gerek yok,sanki 40 yıldır basketbol oynuyor gibi tecrübeli..ama basta james olmak üzere,wade-rose,griffin,kevi durant gibi gençler gelmeli ve avrupa basketbolunun tozunu yutmalı..

Sezonun en iyi transfer yapan takımlarından birisi de Zalgiris. Javtokas ve Weems'ten sonra, Siena'dan Rakovic'i almışlar. Ayrıca Milano'dan Maciulis'i istiyorlarmış.

wade ve diğerleri avrupaya gelirse onların yararına olur..yeteneklerine biraz da zeka katarlar..kötü anmlamda söylemiyorum bunu..ilk lebron james gelmeli bence,rose,wade,griffin vb.kobenin gelmesine gerek yok,o herşeyi aşmış bir oyuncu artık,gelirse avrupa basketbolu ondan öğrenir ve canlı izleme fırsatı bulur,keza cris paul,onun da gelmesine gerek yok,sanki 40 yıldır basketbol oynuyor gibi tecrübeli..ama basta james olmak üzere,wade-rose,griffin,kevi durant gibi gençler gelmeli ve avrupa basketbolunun tozunu yutmalı..

Yeri değil ama basketbol zekası olarak Wade Kobe'nin önündedir,adama ne diyosun :)
Kobe'den daha iyidir demiyorum yanlış anlaşılmasın,Kobe'nin olayı başka,o çok olgunlaştı son dönemlerinde..

salper,yeri ve zamanı değil ama wade lige geldiğinden beri miami heat'i destekliyorum ama kobe mi daha iyi wade mi daha iyi dersen şuan eşit gibiler,bunun da tek sebebi kobenin yaşı ve yıpranmış vücudu...wade'nin zekası yok demiyorum,anlatmaya çalıştığım tek şey avrupa basketbolu ile birikimlerine birikim katar...nba'den avrupaya kim gelirse (amerikalılar) kobe'nin hepsinden 1 derece üstün olacağını düşünüyorum..tabii sağlam bir kobe ama hislerim kobenin vücudu yavaş yavaş sos veriyor gibi..özetlersek,bahsettiğimiz kişi 5 yüzüğe sahip ve 5 yüzük sadece yetenek ile alınmaz...yahu beni bile kobeci yaptınız:)

AJ Milano geçen sene tüm kulüplerin peşinden koştuğu ama sezon sonunda talihsiz bir sakatlık geçirerek ayağını kıran Leon Radosevic'i 500 bin euro bonservis ile kadrosuna katmış.

Omar Cook, Malik Hairston, Leon Radosevic, Antonis Fotsis, Ionnis Bourosis.

KOçları Scariolo'yu da dikkate alırsak F4 adayı oldular diyebiliriz.

Gortat Saint Petersburg'da

Rusya Ligi takımlarından Spartak Saint Petersburg, Phoenix Suns’ın Polonyalı oyuncusu Marcin Gortat ile anlaşmaya vardı.

Gortat, Hido’nun Orlando’ya transferi sırasında takas edildiği Phoenix’te büyük sıçrama yapmış, 13.0 sayı, 9.3 ribaund ortalaması yakalamıştı.

- D'or Fischer büyük ihtimalle Bilbao Basket'e gidiyormuş. Euroelague tecrübesi bir yana, hakikaten iyi bir oyuncu.

- Pocius'un Real Madrid'e transferi gerçekleşmiş.

- EA Milano, İtalyan genç yetenek Gentile'yi istiyormuş. Yıldızlarla donattılar takımı, bir de genç yetenekler ekliyorlar. Radosevic'i de almışlardı.

- D'or Fischer büyük ihtimalle Bilbao Basket'e gidiyormuş. Euroelague tecrübesi bir yana, hakikaten iyi bir oyuncu.

- Pocius'un Real Madrid'e transferi gerçekleşmiş.

- EA Milano, İtalyan genç yetenek Gentile'yi istiyormuş. Yıldızlarla donattılar takımı, bir de genç yetenekler ekliyorlar. Radosevic'i de almışlardı.

Bu bahsettiğin Gentile'nin 90'lı yıllardaki İtalyan'ın efsane guardı "Gentile" ile bir akrabalığı var mı ?

Hairston'ın EA Milano'ya transferi resmileşmiş. Ne kadro kurdu adamlar, vay be.