Avrupa'dan Basketbol

Matt Howard -> Olympiacos

33 yaşındaki adamların 5'te 1 fiyatına daha iyileri alınabiliyormuş demek ki.

Rytas'ın önemli oyuncularından Gecevicius, Olimpiakos ile anlaşmış. Güzel haber bizim için.
Basile sağlık testini geçememiş, Cantu ile anlaşması askıya alınmış.

Maccabi Jordan Farmar'ı transfer etmiş.Bu zamana kadar büyük takımlar lokavta bağlı oyuncu almıyor diye kendimizi avutuyorduk ama durum hiçte öyle değil.Bizde artık lokavt olayına bu kadar kayıtsız kalamayız

şu lokavt olayı bula bula bizim euroleague'de oynama şansımızın oldugu yılı buldu ha!! hele bir de bu lokavt bütün sezonu kapsarsa bak gör sen eglenceyi o zaman!! buarada spartak st. petersburg euroleauge falan oynamayacak degil mi veyahut öneleme?

Euroleague sitesinde d grubunun (muhtemel rakiplerimizin :D) kadrolarını incelerken bisey dikkatimi çekti. Barcelona'nın guard rotasyonu bana derinlik açısından hiç iyi gelmedi. 1-2 numaralarda sadece Navarro-sada ve eidson var. Hani güncelleme mi yapmadılar diye düşündüm ama Ersan'ı bile Efes'e koymuşlar. Bana garip geldi.

Euroleague sitesinde d grubunun (muhtemel rakiplerimizin :D) kadrolarını incelerken bisey dikkatimi çekti. Barcelona'nın guard rotasyonu bana derinlik açısından hiç iyi gelmedi. 1-2 numaralarda sadece Navarro-sada ve eidson var. Hani güncelleme mi yapmadılar diye düşündüm ama Ersan'ı bile Efes'e koymuşlar. Bana garip geldi.
Adamlar Huertas'ı aldı sayılır.1-2 rotasyonu gayet iyi bnce Barça'nın..

Barcelona mutlaka alır birilerini. Bu kadar kafanıza takmayın. Daha uzun bir süre var liglerin başlamasına.

Rudy Fernandez de Real Madrid ile anlaşmış, bu transferlerin hepsinin sonucu: Efes Pilsen gruptan 4.çıkar ya da çıkamaz, diğer takımların çok daha iyi yönetildiği ortada sezon içinde, her zaman isim olarak iyi kadrolardan oluşan Efes senelerdir deplasmanlarda bir varlık gösteremiyor, tam bir iç saha takımı olan Vesely ve Pekovic'li pota altıyla Partizan da başa bela olacak ki zayıf kadrolarla bile neler yapabildiğini biliyoruz, dolayısıyla içeride maç kaybeden takım da elenmekle yüz yüze olacak. Maccabi, Real Madrid, Partizan ve Milano'yu taraftar bakımından göze aldığımızda bu grupta İstanbul deplasmanı rakipler için cehennem değil ama Efes'in deplasmanda kazanması çok daha güç. Elemelerden gelecek takımın da büyük ihtimalle Khimky olacağını da unutmayalım.

vesely nba draftında 6. sıradan seçilmedi mi? kısaca şu anda nba oyuncusu degil mi?rudy ile real arasında sözleşme mevcut mu?hazır dallas gibi şampiyon ekibe gitmişken rudynin avrupaya dönecegini hiç sanmam zaten formunu korumak adına üst düzey bir şampiyonada oynayacak...pekovicle partizan arasında da hali hazırda birşey yok...ortada oyun da yokken sadece kadrolar bazında karşılaştırma yapıyorken efes'i ne ezdiniz be arkadaş! tamam ligde rakibimiz ama hakkını vermek gerek şu kadro ile efes final four oynamazsa ayıptır...şuanki efesin uzun rotasyonu hiçbir takımda yok...

Lokavt ilk gruplar sırasında muhtemelen bitmeyecek o oyuncular da oynayacak o takımlar için gündemi takip et biraz. Ersan nasıl Efes'te oynuyor o zaman gruplar sırasında?O uzun rotasyonu ile Caja Laboral niye f4 oynayamamış acaba? oyun kurucusu Huertas, San Emeterio gibi çok değerli bir adamları vardı, pota altında da Savanovic tarzı oynayan bir Teletovicleri varken?senin f4 iddian da kalsın burada benim grupta 4.olur ya da elenir iddiaları da, bakalım görecez gruplar sonunda! Grupta hangi deplasmanda Efes favori f4 iddiasını savunan kişilere soruyorum bunu? ama iç saha maçlarında ne Maccabi maçı, ne Real Madrid maçı ne de Milano maçı cepte benim için.

Bu arada Paok'un da Corey Maggette ve Peja Stojakovic ile anlaşmak üzere olduğunu söyledi dün GsTV'deki 24 Saniye programında Can İşbakan..

Lokavt ilk gruplar sırasında muhtemelen bitmeyecek o oyuncular da oynayacak o takımlar için gündemi takip et biraz. Ersan nasıl Efes'te oynuyor o zaman gruplar sırasında?O uzun rotasyonu ile Caja Laboral niye f4 oynayamamış acaba? oyun kurucusu Huertas, San Emeterio gibi çok değerli bir adamları vardı, pota altında da Savanovic tarzı oynayan bir Teletovicleri varken?senin f4 iddian da kalsın burada benim grupta 4.olur ya da elenir iddiaları da, bakalım görecez gruplar sonunda! Grupta hangi deplasmanda Efes favori f4 iddiasını savunan kişilere soruyorum bunu? ama iç saha maçlarında ne Maccabi maçı, ne Real Madrid maçı ne de Milano maçı cepte benim için.

emin ol gündemi senden daha iyi takip ediyorum,ersan zaten halihazırda nba'de oynayıp geri dönmeye can atan bir oyuncu bucks'ta mutlu olmadıgını cümle alem biliyor ki yüksek ihtimal lokavt bittikten sonra da efes'te kalacak...ama bu durum ne rudy ne vesely ne pekovic için geçerli...biri şampiyon takıma gitti biri daha çaylak sezonunu oynayacak digeri de çaylak sezonunu henüz bitirdi..kısaca lokavt bittikten sonra avrupa'da kalmayı kesinlikle düşünmeyecekler o kadar da net söylerim bunu..kısaca diyecegim şudur ki bu oyuncuları bütün sezon kadrodaymış gibi düşünüp karşılaştırmalara girmek abes...
efes konusunda da bu sitede defalarca yazdım sadece kadroları karşılaştıracak isek şuan avrupanın en kuvvetli kadrosu dersek abartmış olmam ama bir etken var ki sadece o efes'i finalfour dışında bırakır; o da koç...