S
Serhat Türkel
Misafir
Matt Howard -> Olympiacos
33 yaşındaki adamların 5'te 1 fiyatına daha iyileri alınabiliyormuş demek ki.
Matt Howard -> Olympiacos
şu mantikla hareket edersek jimmer fredette falan da nba süper starı ilan edilmeli...
Papaloukas'a noldu? En son panadan ayrılıyor deniyodu.
Evet karışmış olympiakosla panathinaikos tabii dalga geçer gibi cevaplamadan daha iyi olurdu.Vazgeçmişler, daha sonra Olympiacos'tan ayrılmaya karar vermiş. Sırasıyla her klüpten ayrılacakmış.
Adamlar Huertas'ı aldı sayılır.1-2 rotasyonu gayet iyi bnce Barça'nın..Euroleague sitesinde d grubunun (muhtemel rakiplerimizin ) kadrolarını incelerken bisey dikkatimi çekti. Barcelona'nın guard rotasyonu bana derinlik açısından hiç iyi gelmedi. 1-2 numaralarda sadece Navarro-sada ve eidson var. Hani güncelleme mi yapmadılar diye düşündüm ama Ersan'ı bile Efes'e koymuşlar. Bana garip geldi.
Adamlar Huertas'ı aldı sayılır.1-2 rotasyonu gayet iyi bnce Barça'nın..
Bende aldılar demedim ama almak üzereler..Alamasalarda birşey değişmez.Huertas'ı alamazlarsa başkasını alacaklar zaten.Aa evet ben huertas'ı unutmuşum. Ama daha henüz resmi imza yok.
Lokavt ilk gruplar sırasında muhtemelen bitmeyecek o oyuncular da oynayacak o takımlar için gündemi takip et biraz. Ersan nasıl Efes'te oynuyor o zaman gruplar sırasında?O uzun rotasyonu ile Caja Laboral niye f4 oynayamamış acaba? oyun kurucusu Huertas, San Emeterio gibi çok değerli bir adamları vardı, pota altında da Savanovic tarzı oynayan bir Teletovicleri varken?senin f4 iddian da kalsın burada benim grupta 4.olur ya da elenir iddiaları da, bakalım görecez gruplar sonunda! Grupta hangi deplasmanda Efes favori f4 iddiasını savunan kişilere soruyorum bunu? ama iç saha maçlarında ne Maccabi maçı, ne Real Madrid maçı ne de Milano maçı cepte benim için.