Kerem,İlievski,Doğuş
Vujacic,Sinan,Cenk
Kinsey,Thornton
Ersan,Savanovic
Batista,Barac,Ermal
Genel detaya girmeyecem de Milano'nun 2 ve 3 numaraları Efes'ten öndedir şu an Nicholas ve Hairston ile. Zaten transfer de yapacaklar 2 numaraya, Kobe ile ilgilenildiği haberi bile var
Neyse ordaki Nicholas'ı da Efes'in şu 2 rotasyonuna tercih ederim ki zaten onun backupını alacaklar Nba'den lokavta kadar oyuncu gelmese bile. Çok iyi sezon geçiren Hairston'u da Efes'in bu 3lerine tercih ederim. 5 numaraya gelince de ayakları çok yavaş Batista-Barac 2'lisine bir çok kişinin tercih edeceği bir Bourosis var. 1 ve 4 numaralarda Efes'in ağır bastığı malum ama Milano'nun 4 numarası da Fotsis unutmayalım bunu, yani orda da çok zayıf değiller. Hepsini geçtim koç olarak büyük artıları var adamların.
Maccabi'de Pargo yok demişsin doğrudur ama oraya Papaloukas geldi kötü adam mı Papaloukas Allah aşkına? onu geçtim onun yedeği de Farmar. Avrupa basketboluna uyum sağlayacağını düşündüğüm iyi bir back up olabilir. Kadro yapısını zaten genel anlamda korudular, geçen senenin finalistini, sistemleri belli, koçları üst düzey bir takımı ve iç sahada inanılmaz oynayan bir takımı da bir zahmet Efes'ten önde tutayım şu an.
Real'i zaten Efes'te önde tutmuşsun o yüzden ona bir şey yazmayacağım bence Real çekişir Maccabi ile 1.lik için grupta.
Partizan da en zayıf hallerinde bile Barcelona,Pao gibi takımları yenmedi mi o salonda? şu anki kadrosu da cidden o kadrolara göre çok daha iyi, işte o yüzden bu salonda galibiyet çıkarmak öyle kolay değil, kaldı ki her sene bu takım gruptan çıkamaz denmesine rağmen adamlar sürekli gruptan çıkıyorlar bir şekilde.
Elemeden de Khimky gelirse onları deplasmanda yenmek herkes için zor olacak sadece Efes için değil, elemeden gelecek takıma göre güçlü Khimky o yüzden diyorum bunu. Yani deplasmanlarda Efes'in galibiyet çıkarması kolay değil ve son senelerde çok sıkıntı yaşıyor Efes deplasman maçlarında.
Neyse tahminini yazmışsın güzelce, ben de yazayım gruptaki tahminimi.
Maccabi
Real
Milano-Efes-Partizan
Elemeden gelecek takım
Ali Saygın'ın yazdığı gibi 3.lük için çekişirler, belki averajla 3.bitirebilirler. Milano-Efes ve Partizan arasında 1 galibiyet filan fark olur son maça kalabilir işler, sonunda da tahminime göre Efes bence 4.olur ya da gruptan çıkamaz. Bunları da Efes'e düşman olduğum için filan yazdığım yok emin olabilirsin. Şu paralarla çok daha iyi kadro kurulabilirdi, onu da örneklerle açıklayabilirim ama fazlasıyla yorgun olduğumdan girmeyeceğim Efes'in kadro yapısına.