Avrupa'dan Basketbol

En az iki tanesi tutmaz bence :)
abi istenilen f4 diyelim, biraz subjektif bir tahmin oldu. Efes dememin sebebi tümüyle clyburn. sezonun sezonunda inanılmaz şeyler izletti bize, belki bu sene daha rahat olur o performansın benzerini daha fazla görürüz, görürsek kesin f4 yapar zaten Efes. Milano'yu da messina hocadan ötürü yazdık. hoca bize bu sezonu unutturacaktır.

abi istenilen f4 diyelim, biraz subjektif bir tahmin oldu. Efes dememin sebebi tümüyle clyburn. sezonun sezonunda inanılmaz şeyler izletti bize, belki bu sene daha rahat olur o performansın benzerini daha fazla görürüz, görürsek kesin f4 yapar zaten Efes. Milano'yu da messina hocadan ötürü yazdık. hoca bize bu sezonu unutturacaktır.
Pana-Efes ten biri yerine biz gidelim :)

Erdem Can Obradovic'in kahraman, Ergin Ataman'ın anti-kahraman olduğu anlatımıyla sezon öncesi büyük oynadı. Efes'i izlettirebileceği gibi işler sarpa sararsa gelecek sezonu görememesine yol açabilecek bir hamle.

Erdem Can Obradovic'in kahraman, Ergin Ataman'ın anti-kahraman olduğu anlatımıyla sezon öncesi büyük oynadı. Efes'i izlettirebileceği gibi işler sarpa sararsa gelecek sezonu görememesine yol açabilecek bir hamle.
Abi Pana-Efes maçının sonunda Erdem can ve Ergin Ataman baya samimi tokalaştılar. babamla beraber izliyorduk maçı "nasıl ya?" olduk ekran başında. tabii ki profesyonel ortam, kin tutma gibi durumlar elbette olmaz ama yani daha birkaç gün önce oyuncuna sen beni ergin ataman mı sandın diyip ergin ataman'a karşı çok büyük bir terbiyesizlik yapiyorsun sonra böyle samimi tokalaşmalar oluyor. ergin ataman mı fazla müsaade ediyor bunlara yoksa erdem can mı aşırı yüzsüz bilemedim, ben şahsen o samimiyetten rahatsız oldum bi atamania olarak.
dediklerine katılıyorum, gelecek sezonu görme ihtimali çok düşük bence erdem can'ın. yüksek takipçili pek çok Efes pilsen hesabından bu yönde twitler görünce üzerindeki baskının ne kadar büyük olduğu belli oluyor. ergin ataman'in akabine efes pilsen yapması, kariyeri açısından çok büyük bir şanssızlık. kadro üst düzey, beklentiler çok yüksek, takım hanedanlık kurmuş 3 senede 2 şampiyonluk almış ve o hanedanlığın kurucusu takımdan ayrılmış, akabine erdem can gelmiş. bakalım nasıl idare edecek bu baskıyı. edemezse geçtim gelecek sezonu, sezon sonunu bile göremez.