En az iki tanesi tutmaz benceReal-Pana-Milano-Efes F4'ü diyelim ve çekilelim.
En az iki tanesi tutmaz benceReal-Pana-Milano-Efes F4'ü diyelim ve çekilelim.
abi istenilen f4 diyelim, biraz subjektif bir tahmin oldu. Efes dememin sebebi tümüyle clyburn. sezonun sezonunda inanılmaz şeyler izletti bize, belki bu sene daha rahat olur o performansın benzerini daha fazla görürüz, görürsek kesin f4 yapar zaten Efes. Milano'yu da messina hocadan ötürü yazdık. hoca bize bu sezonu unutturacaktır.En az iki tanesi tutmaz bence
Pana-Efes ten biri yerine biz gidelimabi istenilen f4 diyelim, biraz subjektif bir tahmin oldu. Efes dememin sebebi tümüyle clyburn. sezonun sezonunda inanılmaz şeyler izletti bize, belki bu sene daha rahat olur o performansın benzerini daha fazla görürüz, görürsek kesin f4 yapar zaten Efes. Milano'yu da messina hocadan ötürü yazdık. hoca bize bu sezonu unutturacaktır.
Pana-Efes ten biri yerine biz gidelim
feneri kastediyor sanırımnerdeeeeee...
feneri kastediyor sanırım
Şimdi baktım, yıllık 499.99 görünüyor.S Sport Plus mail yollamış. Yıllık üyelik 5 Ekim'den itibaren 500 lira olacakmış. Euroleague için almayı düşünenlerin dikkatine... Şu an 369 lira...
Şimdi baktım, yıllık 499.99 görünüyor.S Sport Plus mail yollamış. Yıllık üyelik 5 Ekim'den itibaren 500 lira olacakmış. Euroleague için almayı düşünenlerin dikkatine... Şu an 369 lira...
SUPERSEZON kodu ile 369,99 tl ye iniyor.Aşağıdaki linkte yazıyor dostum.Şimdi baktım, yıllık 499.99 görünüyor.
Pardon ben link eklememiştim. Neyseki Murat bey eklemiş.Şimdi baktım, yıllık 499.99 görünüyor.
Abi Pana-Efes maçının sonunda Erdem can ve Ergin Ataman baya samimi tokalaştılar. babamla beraber izliyorduk maçı "nasıl ya?" olduk ekran başında. tabii ki profesyonel ortam, kin tutma gibi durumlar elbette olmaz ama yani daha birkaç gün önce oyuncuna sen beni ergin ataman mı sandın diyip ergin ataman'a karşı çok büyük bir terbiyesizlik yapiyorsun sonra böyle samimi tokalaşmalar oluyor. ergin ataman mı fazla müsaade ediyor bunlara yoksa erdem can mı aşırı yüzsüz bilemedim, ben şahsen o samimiyetten rahatsız oldum bi atamania olarak.Erdem Can Obradovic'in kahraman, Ergin Ataman'ın anti-kahraman olduğu anlatımıyla sezon öncesi büyük oynadı. Efes'i izlettirebileceği gibi işler sarpa sararsa gelecek sezonu görememesine yol açabilecek bir hamle.