Avrupa'dan Basketbol

Valla acikladilar Kemba Walker’i :) Cok enteresan is.Dengeleri net degistirir.Yeni bir Deron Williams performansi izletme olasiligi cok yuksek.

Monaco kadrosu oluşturalım birde😀

Kemba-James-Strazel
Loyd-Okobo
Diallo-Blossomgame-Tarpey
John Brown-Cornelie-Motiejunas
Jaiteh-Donta Hall-Makoundou

Müthiş kadro 👏

Sasha Obradovic'in coaching yeteneklerine bağlı her şey. Belki yine final four yapacaklar. Ama bu sefer Şampiyonluk dışında hiç bir şey koçu kurtaramaz.

Son düzenleme:
Donta Hall ve Jaiteh yerine adam gibi uzun alırlarsa ciddi işler yapabilirler. Ki zaten ciddi işler yaptılar son sezon. Bu sezon tamamlayabilirler. John Brown da gelmeden önceki son sezon performansından çok uzakta. Onun yerine de biri lazım. Sadece Kemba ile dönmez o işler. Ayrıca James'in şu takımda işi ne ? Gönder gitsin zaten Kemba gibi bir oyuncu çekmişsin.

Monaco kadrosu oluşturalım birde😀

Kemba-James-Strazel
Loyd-Okobo
Diallo-Blossomgame-Tarpey
John Brown-Cornelie-Motiejunas
Jaiteh-Donta Hall-Makoundou

Müthiş kadro 👏

Sasha Obradovic'in coaching yeteneklerine bağlı her şey. Belki yine final four yapacaklar. Ama bu sefer Şampiyonluk dışında hiç bir şey koçu kurtaramaz.
Eline top isteyen ve yonlendirici-skorer klasmaninda olan tam 5 oyuncu var burada.Bunlardan biri de genelde 1’e 5 oynamayi cok seven Mike James.Kagit ustunde goz kamastirici oldugu kadar soru isaretleri de barindiran bir kadro.En onemlisi de Obradovic bu kadronun altindan kalkabilecek kapasitede mi ? Kadro super ama koc o dengeyi saglayip rolleri oturtabilecek mi gorecegiz.Bu takim ya cok iyi baslar ve oyle goturur ya da Aralik gibi Sasa Obradovic’i gonderip sezonun ikinci bolumunde beyaz sayfa acar :)

Ama su kisalara bak ya.Valla her biri cok degerli.Izlemesi keyifli olacak :)

Morientes'i Rahmetli Özhan Başkanın elinden alan Monaco... Bütçeleri ne kadar acaba birde bizim A.Efes neden girmedi bu transfere merak ettim.
Neyse kadro sağlam gözüküyor ama ben Ergin Hocadan sağlam bir 4 numara ve süpriz bir kısa hamlesi bekliyorum.

Morientes'i Rahmetli Özhan Başkanın elinden alan Monaco... Bütçeleri ne kadar acaba birde bizim A.Efes neden girmedi bu transfere merak ettim.
Neyse kadro sağlam gözüküyor ama ben Ergin Hocadan sağlam bir 4 numara ve süpriz bir kısa hamlesi bekliyorum.

Sağlam 4, Mirotic olabilir mi acaba? Partizana gidecekti ama Kızılyıldız taraftarı tehdit etmiş diye vazgeçmiş denildi.

Bu arada size bir sorum olacaktı? J. Martin için 2 kişi bekletiyoruz demiştiniz? Kimdi acaba o 2 isim. Rica etsem söyleyebilir misiniz?

Dün Kerem Övet açıkladı Cornelie ve Moneke imiş

Monaco 3 yıllık anlaştı Cornelie ile , gerçi 2 gün önce ama, hem EL hem Fransız takımi hem zengin klüp Monaco ile görüşen oyuncuyu bizim bekletiyor olmamiz pek mantıklı gelmedi Zalgirisin belki Baskonia'nin elinden oyuncu alırsın da Monocanun ilgilendiği Fransız oyuncuyu almak pek mümkün değil bizim için bence.

Monaco 3 yıllık anlaştı Cornelie ile , gerçi 2 gün önce ama, hem EL hem Fransız takımi hem zengin klüp Monaco ile görüşen oyuncuyu bizim bekletiyor olmamiz pek mantıklı gelmedi Zalgirisin belki Baskonia'nin elinden oyuncu alırsın da Monocanun ilgilendiği Fransız oyuncuyu almak pek mümkün değil bizim için bence.
Alternatifler pek gerçekçi alternatiflere benzemiyor. Yapı Kredinin cogito serisi vardı özbilinç gibi bir anlamı var herhalde di mi Kutay