Avrupa'dan Basketbol

Sloukas, Grant,
Vildoza, Guy, Dorsey(?)
Papapetrou, Grigonis
Hernangomez, Mitoglou(?)
Lessort, Balcerowski,Antetokounmpo

Dorsey'in gelme ihtimali konuşuluyor hâlâ. Bence kaliteli bir 4 numaraya daha ihtiyaç var.
Ergin hocanın hocalığina birsey diyemem eğer para ödeme sıkıntısı yasamazsa takım finali garanti görüyorum daha önce ki yıllarda para sıkıntısı yaşamış bir takım pana sağlam sponsorları vardır herhalde ergin hoca gittiğine göre bakalım göreceğiz

3 numara nispeten zayıf kalmış. Balcerowski bilmiyorum iyi midir, Lessort ile tek yürümez orası. Zaten anladığım kadarıyla pivot da alacaklar.

Kaliteli bir oyuncu. Diğer iki 5 numaranın aksine şutu olan Sertaç, Castello tarzı bir uzun. Ergin hocanın sevediği tarzda bir 5 numara.

Katılıyorum. 3 ve 4 te nispeten zayıf kaldı. Ergin hoca orayada bir transfer isteyecektir.

Pana'nın bilakis 4 numara pozisyonunun en güçlü yerleri olduğunu düşünüyorum. Juanchu Euroleague'de pozisyonundaki en iyi 4-5 oyuncudan birisi bana göre. Basketbola dönen Mitoglou da yabana atılı bir forvet değil. Ceza almadan önce hem Milan hem Pana'da iyi işler yapıyordu. Kaldı ki Papapetrou da 4'ten süre alır.

Pana'nın eksik bölgesi 3 numara gibi görünüyor. Orada da kaliteyi Mykhaliuk'la artıracak gibiler. Bana göre 1-2 rotasyonları Vildoza dışında beklenenin altında kaldı. Sloukas da bariz fiziksel düşüş var. Ergin Hoca'nın guardlarını sahada 30-35 dakika tuttuğunu düşünürsek 3.5 milyon dolar verdikleri adamdan yarısı kadarlık bile katkı alamayabilirler.

Kısa süre sahada kaldığında bile savunmada zorlanan Sloukas 30-35 dakikaları gördüğünde dili dışarda gezer

Pana'nın bilakis 4 numara pozisyonunun en güçlü yerleri olduğunu düşünüyorum. Juanchu Euroleague'de pozisyonundaki en iyi 4-5 oyuncudan birisi bana göre. Basketbola dönen Mitoglou da yabana atılı bir forvet değil. Ceza almadan önce hem Milan hem Pana'da iyi işler yapıyordu. Kaldı ki Papapetrou da 4'ten süre alır.

Pana'nın eksik bölgesi 3 numara gibi görünüyor. Orada da kaliteyi Mykhaliuk'la artıracak gibiler. Bana göre 1-2 rotasyonları Vildoza dışında beklenenin altında kaldı. Sloukas da bariz fiziksel düşüş var. Ergin Hoca'nın guardlarını sahada 30-35 dakika tuttuğunu düşünürsek 3.5 milyon dolar verdikleri adamdan yarısı kadarlık bile katkı alamayabilirler.

Kısa süre sahada kaldığında bile savunmada zorlanan Sloukas 30-35 dakikaları gördüğünde dili dışarda gezer

Mykhaliuk gelirse 3 numarada ki sorun tamamen çözülür.

Sloukas'a verilen o para kesinlikle fazla, haklısın ama o kadar süre almaz. Sloukas, Vildoza ve Grant 1 numarada gayet yeterli bir rotasyon.

Mitouglu'yu çok tanımıyorum. Dediğiniz gibiyse Gomez ile orayı rahatlıkla götürür o zaman.

Jasiel Rivero Maccabi Tel Aviv ile anlaşmış. Kyle Alexander Hapoel Tel Aviv ile anlaşmıştı. Rivero pahalı bir oyuncu da Kyle 'ı alabilirdik.

Aamir Simms Venezia ile anlaşmış Venezia iki gözde uzunu kaptı.

Bence bu yazın en iyi transferine Efes imza attı,Darius Thompson heyecan verici gerçekten,genel anlamda ise Kızılyıldız iyi transferler yaptı.Partizanın,Kızılyıldızın yaptıkları transferlere bir yandan imrenirken bizim yönetime olan kızgınlığımda artıyor.

Bence bu yazın en iyi transferine Efes imza attı,Darius Thompson heyecan verici gerçekten,genel anlamda ise Kızılyıldız iyi transferler yaptı.Partizanın,Kızılyıldızın yaptıkları transferlere bir yandan imrenirken bizim yönetime olan kızgınlığımda artıyor.
Efes güç kazandı mı emin değilim. Geçen sene Micic çok az oynadığı için bu değişiklik pozitif yansımış olabilir, artı Clyburn de daha fazla katkı verebilir (gerçi geçen sene de çok iyiydi) ama kritik isimler yaşlanıyor her sene. Jones dan alacakları katkı kritik ve belirleyici olacak bence.
Kızılyıldız ve Panathinaikos kesinlikle güç kazanan takımlar. Real de Campazzo katkısıyla en büyük geldiklerini kapattı.
Olympiakos da 2 önemli kaybının yerini bir şekilde doldurdu ve Milutinov u ekledi.
Monaco da malum, kimseyi kaybetmeden Kemba yı ekledi.
Geçen seneki play-off takımlarından sadece Maccabi İ, Partizan ve Zalgiris ileri gitmediler bence, ve Barca da ayrı bir muamma, Mirotic sonrası ve yeni Koç ile neler yapacaklarını göreceğiz.
En iyi transfer konusu açık, Campazzo, Hernangomezler, Napier, Walker... Thompson a rakip bence bu ünvan için.

Eger Tavares kalirsa Real Madrid acik ara en buyuk favori.Gecen sezona gore en cok guc kazanan takimlar da Kizilyildiz,Panathinaikos ve bir tek Kemba hamlesiyle de olsa Monaco bence.

Efes’te Thompson’in asagi yukari ne verecegi belli.Orada bir sorun yasamazlar.Ama Derek Willis ve Tyrique Jones soru isareti tasiyan oyuncular.