Avrupa'dan Basketbol

Ergin Ataman'ın 2. maçın sonunda saha içindeki gerginliği kullanarak OAKA'yı Euroleague şampiyonluğunun ardından uyandırması; bu sayede 3. maçın ortalarından itibaren takımın savunmada ayaklarının en sonunda gitmeye başlamasıyla seri bu noktaya geldi. Altını çizmekte fayda var.
 
Eyvallah bende buldum..

Hocam Hakemlere yargı dağıtıyor.
Pana çok iyi oynuyor
 
Tarihin en kült sezonu Pana için. Hatta Avrupa basketbolunda ilk 5'e girer bu sezon. her şeyiyle benzersiz, ekmek bandıran bir sezon. saygılar. saygılar ergin hoca. saygılar ayarsız başkan. saygılar pana.
 
Abuk subuk takımlar yine yaptıkları yatırımlar, vizyon ve istikrar ile Euroleague'de devam ediyorlar. Şu an bu kulvarda olmamanın tek sorumlusu kendimiziz. Euroleague rekabetçi yapısı ile NBA'i izlenilirlikte altetmiş bir duruma gelmişken bundaki büyük pay da Oly-Pana, Real-Barça, Kızılyıldız-Partizan gibi lokal rekabetlere aitken belki de en büyük rekabeti fb beko ile oluşturabilecek biz gerekli şartları bir türlü oluşturamadığımız için bu ligden mahrum kalıyoruz. Belki de bizim kadar Euroleague kapısından girmesi kolay takım yoktur fakat biz debelenelim. Hala salonun temelini atacağız. Tüm bu heyecandan ve prime yaşayan bir ligin prestijinden mahrum kalıyoruz ne yazıkki hem de savaş dolayısıyla patır patır ligden takım atılmışken...
 

Üst