Partizan'a o oyuna sokamadigi toplar kaybettirdi maçı. İlk 3 çeyrek iki tarafta patır patır atarken son çeyrek duraksadılar. nesine'de "satış var baronlar durun dedi" temalı yorumlara güldüm paso. hak vermedim değilX'de ve burada Partizan maçıyla ilgili paylaşımlar görünce son çeyreği izlemeliyim dedim,öyle bir çeyrek denk geldi ki son 10 yılda izlediğim en kötü çeyrek performansı seyrettirdi 2 takımda son 1 dk'ya girilirken çeyrek skoru 10-9 du
İlk 3 çeyreğin yorgunluğundan mıdır nedir 2 takımdada kimse drive etmiyor,şut atmıyor,süreyi yiyip 1-2 sn kala garip işler yapıp duruyorlardı.
Son 1 dk içinde Partizan topu oyuna sokarken 2 kez elden topu verdi,olacak iş değil harbiden 2 top kaybınıda moladan gelip yapmalarıda enteresan.
Çok keyifli bir maçtı. Olimpiakos da bartzokas yakup Hocayı aratmadı.Ergin hoca tek kelime ile büyük hoca ya.Büyük hoca.
Ömer maç başında sakatlanmış çıkmış,Gabriel faul problemi ile oynamış,Nunn 3.çeyrek 3'lemiş ve oyun karakteri olarak,hükmederek maçı kazanıyor.
Çok keyifli bir maçtı. Olimpiakos da bartzokas yakup Hocayı aratmadı.
Oyun ve kaliteli çok üst seviyede
Pana, ile hele hele başında ergin, hocavarsa başa çıkmak kolay değildir .bunu Türkiye'de fener nasıl anladı ise Yunanistan'da da olimpiyakos anlayacak.x.com
x.com
Hep diyorum Olympiakos bu harika kadrosuna rağmen başarısı yoksa nedeni koçudur.